stranden .

Hej hopp!

Jobbade 7-9 sen körde jag hem och plockade undan lite så att man skulle slippa skämmas till döds av vår röra när sotaren skulle komma vid 10. 9.30 så gick jag ner och la mig och vaknade lite snabbt av att sotaren stökade åvanför mig, men somnade om ganska så fort igen. Vaknade när pappa ringde vid 11.30 för att fråga om sotaren varit här.

Har hittat sladden till min kamera så har nu lagt över bilderna från kameran till min hårdisk.
14.10 så var det dags att köra till Mellbystand för att jobba. Soligt och fins väder vad det så vi bestämde oss vid 5 tiden att vi skulle ut och cykla en runda. Vi cyklade ner till stranden nedan för Maxi och cyklade hela vägen bort till Berntssonsväg. Sen cyklade vi hem. Vi var ute i ca 1h. Det var sååå skönt att cykla på stranden. Solen sen och det blåste precis lagom mkt. Å så pratade jag med Älsk i telefon osså lite. :D

Efter jobbet så körde jag till L:Tjärby för att höra hur matchen gick. Den hade inte gått så bra. Inga glada miner var det där. 3-1 hde det blivit till Trönninge. Men men nästa match är jag med på och då ska det bli ett jävla annamma och om vi förlorar ska vi vara nöjda ändå.

Mina finfina skor jag köpte igår!

 


Saknar förövrigt min Milli... När kommer du till Halmstad Love??

XOXO // Michelle

nya skor .

Har varit inne i Halmstad en runda med Tina och Emma idag. Körde inom skopunkten och hittade två par fiiina skor... :D Har nog blivit skoberoende.... ajaj har två par skor här hemma som jag nästan precis har köpt som jag inte har använt än.. hehe

Nu ska jag köra hem till Tilda och sen ska vi hämta upp Tina och Emma för att sen åka på Tupperware party hos Sandra.



XOXO // Michelle

länge sen .

ojoj som det kan gå. Har inte skrivit på ett tag. Internet slutade att fungera på hotellet i Paris de sista dagarn. De andra dagarna hade vi fullt upp på dagen och var så trötta på kvällen så jag pallade inte skriva. Men vi har varit vid eiffeltornet två gången sammanlagt. Gick dit någon dag efter att vi varit där första gången. Andra gången vi gick dit så gick vi först till Notre Dame sen Louvren (måna-lisas leende museet) och så vidare till tornet. När vi kom till tornet var det fortfarande ljust men när vi kom upp så vart det mörkt. Vi fick många fina bilder. :D

Vi har även hunnit med att åka till disneyland. :D:D Fick träffa Musse :D Då ble jag glad. Fick även med Johnnie på en bild tillsammans med Långben. :D

I tisdags, dagen innan vi skulle åka hem, så fick vi ett sms från SAS att planet var inställt. ONO :/ Men vi åkte till flygplatsen iaf i onsdags fast att de uppmanade folk att inte åka till flygplatsen om det var så att deras plan var inställt. Vi var där runt 12 tiden och vårt ordinare flyg skulle ha lyft 14.00. Men vi ställde oss i en kö och fick platser på ett plan som skulle gå 18.30. Skönt tänkte vi och gick och satte oss på ett fik. Där satt vi i några timmar. Mycket sköna stolar hade dem :D Lämnade kafeet så att andra gäster kunde få plats där och så satte vi oss någon annan stanns. När vi skulle checka in våra väskor så hade våra platser avbokats igen så vi fick gå och sätta oss och vänta tills precis innan incheckningen skulle stänga för att se om det fanns plats. Å det fanns det :D så vi var hemma runt 21 någon gång. SKÖNT. Men det var inte kul väder. Från 20grader och sol till 2grader och snö :(.

I torsdgs så åkte vi hem till Johnnies mamma och berättade lite om resan samt visade lite bilder. Sen åkte vi på Äntligen Hemma mässan. :D Där fick vi se Martin Timell, Karin, Björn, Bosse och Lulu. Det var ju lite trevligt. Vi hittade även en massa intressant saker att titta på.

I fredags så var det sol så körde en runda med cabben :D Vi körde hem till Jennie, Theo, André och Bea och bebisen i magen som inte vill komma ut. hehe Jag lekte en del med Bea. Hon e i det stadiet så hon klättrar i saker och slänger sig handlöst baklänges utan att byr sig. Galen panna. Efter lite Te och kaffe så körde vi hem igen och lagade lite mat sen åkte vi in till stan. Dit kom senare Yasse, Simme, Marre och Elin som hade tagit min bil upp till Sthlm. Var inte ute så länge för alla va ganska trötta. Körde hem till Johnnie bäddade åt alla töserna i Älsk stora soffa och så gick alla och la sig.

Lördag kommen. Töserna och jag körde in till stan för att möta upp Anna på en fika och Johnnie körde iväg för att ta en runda med hojen. Det tog ett tag innan vi hittade en parkering, Typ 1h körning inne i stan.. Ööööö Men det hanns med en lite fika med Anna sen var det dags för mig, Yasse och Simme att köra till Globen för att titta på Bounce :D Ett så gädra bra uppträdande.. SKIT duktiga e dem. Synd bara att det var deras sista uppträdanden. Elin och Marre hade kvällsbiljetter till Bounce så medan de var där åt Yasse, Jag, Simme och Johnnie mat på en god resturang och körde sen hem för att vänta på att Marre och Elin skulle komma hem. De körde en aning fel så det tog den 1,15h att komma hem när det i vanliga fall bara tar 15min.

Söndag då. Sista dagen ihop med Älsk. Vi åt alla frukost, packade in sakerna i bilen, körde och köpte fika sen åkte vi och hade picknink. MYYYS. Sen var jag tyvärr tvungen att säge hejdå till Älsk för att vi töser skulle köra hem till Halland igen.
Färden hem gick bra. Men trött var jag när jag kom hem.

Igår och idag har jag varit på föreläsningar på sjukhuset tillsammans med jobbet. Igår var det riktigt jobbigt att sitta och lyssna idag var det en annan föreläsare och hon var så mkt bättre på att föreläsa så det var bättre och intresantare.

Har tränat idag. Det var kul. Inga skador förutom att jag nickade en boll lite fel så dem kom rakt på huvudet ist för i pannan så ble lite yr och är det lite fortfarande och har lite ont i huvudet. Men jag lever så det var inte så farligt. Hoppas bara att jag inte har ont i huvudet imorgon.

Kommer att lägga upp lite bilder från Paris en annan dag.

XOXO // Michelle

1,6 mil .

Gick hemifrån rint 12 idag. Gick då upp till Sacre coeur för att se byggnade när det var sol och ta bilder på den. Så skönt väder det var. Å vi får hoppas att det bliv fina bilder med. Fick ju inte med mig rätt sladd till kamerna så kan inte lägga in bilderna på datorn :( . Men har tagit lite bilder med mobilen. :)

När vi varit där ett litet tag så ble vi hungriga. Hade ju inte ätit någon frukost. Så vi gick och letade upp ett kaffe och köpte oss var sin baguette fast vi delade på bägge. Gott var det.. mumms Fick gå inom ett apotek och köpa compeed plåster till mig som hade fått skoskav av de nya skorna som jag använde för första gången idag. :/

Sen gick vi bort till Moulin rough. Den gatan som Moulin rough ligger på var belämmrad med sexbutiker och liknande. I mellan huse såg vi Triumfbågen så bestämde oss för att gå dit. Påvägen dit så gick vi inom en affär och köpte lite dricka. Hittade en bänk precis vid rondellen utan filer. Rondellen som går runt bågen. Där satt vi i solen i typ 40min eller nått. sen gick vi under vägarna för att komma bort till bågen utan att bli påkörda. Den var ju ganska så hög kan man ju säg.

Därifrån kunde man ju se Eiffeltornet så bestämde oss för att gå dit. Tornet såg inte så stor ut där ifrån Triumfbågen så tänkte att det inte kunde vara så långt dit. Men det var en liten bit. Å STORT va tornet när vi väl kom fram. Säger herre gud. Helt ofattbart att jag är i Paris och har varit under Eiffeltornet. :O Åkte inte upp i det för det ska vi göra en annan gång. Ska till tornet igen en annan dag lite senare på dagen så att vi kan se det i mörker osså. Då ska vi upp i det :D

Har räknat ut att vi har gått på ett ungefär, 1,6 mil idag... Wohoo.. Det känns i fötterna kan jag säga och i axlarna. Har ju gått och burit på kameran hela dagen och vatten.

När vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet så gick vi bara till en Metro och tog den tillbaka för vi orkade inte gå hela den vägen tillbaka igen. Det var ju en bit. hehe

Tillbaka på hotellet så lämnade vi av kamrorna och vattnet sen gick vi och handlade.
Nu har vi ätit lite och ska bara ta det mkt lungt ikväll och vila upp fötterna för morgondagen. ;)


Sacre coeur                             Såhär långt bort är tonet från sacre coeur               
        
 Eiffeltornet                                    Under Eiffeltornet      
 

XOXO // Michelle

flyg flyg iväg .

Efter jobbet igår 7-12 så körde jag inom Preem och tvättade bilen sen körde jag hem och slängde ner lite småsaker i väskan. Precis när jag kommer upp med väskan för trappan så kommer Suss och hämtar mig, så körde vi med alla valparna till Våxtorp för att de skulle chippas och besiktigas. Alla var friska och krya. De höll massa låda på väg till Våxtorp men när vi skörde där ifrån så sov alla. Det är jobbigt att vara hos dr. hehe ;P

Vi slängde av valparna hos Suss sen körde vi inom hos mig för att hämta lite små saker jag glömt packa ner sen körde vi till Ängelholm.
Flyget till Sthlm gick fiint.

Johnnie hämtade upp mig och så körde vi och hämtade Renaulten i Tyresö sen körde vi och köpt mat och sen hem.
Vi åt tittade på film och så packade Johnnie för det hade han inte gjort.. hehe
Sen åt vi lite ostbricka.

Upp och hoppa 03.50.. USCH. Fixade lite saker sen körde vi och hämtde upp Affe och så till Arlanda.
Vi hade inte hunnit äta frukost så det gjorde vi på Arlanda. Flyget lyfte 7.15.
Framme i Paris var vi 9.50. Sov nog nästan hela vägen. :D

Väl i Paris så var ju det stora frågan vart ska vi ta vägen. Vi lyckades att hitta en karta och på ett ungefär peka ut vart vi skulle. Hoppade på transfertåget på flygplatsen för att komma till en annan terminal så att vi kunde ta ett vanligt tåg för att sen byta till Metro. Hoppade av där vi trodde att vi skulle hoppa av. Vart ligger hotellet?????

Sprang lite runder där ett tag. Men till sist kom vi på rätt håll iaf men vi viste ändå inte vart vi skulle. Efter att ha stått utanför en affär ett bra tag och stirrat på kartan som vi inte visste hur vi skulle hålla så kom det ut en snäll man och hjälpte oss. sen hittade vi hotellet.

klockan var inte 14 så fick inte checka in. Men vi la in våra väskor i ett rum på hotellet sen gick vi ut och kollade läget lite. Åt lite mat på ett ställe sen gick vi till en bar och Johnnie tog en öl i solen :D
Tillbaka till hotellet och så fick vi vårt rum. Bar upp våra otympliga väsker för en smal trappa 4 våningar upp. Rummet är litet och innerhåller en dubbelsäng och en enkelsäng. Vad ska vi med den till?? Garderob :D

Stannade på rummer i några timmar. Tog det lungt. sen så vart det ut i stan igen för att kolla runder. Gick och gick och gick och gick. Sen kom vi på att vi gått en ENORM omväg, fast ändå inte. Dit vi kom var ju inte planerat att vi skulle förens imorgon men nu vet vi vart det ligger så det e ju bra. :D

Solen försvann och det började spöregna. Inget vi hade räknat med så vi ble ganska blöta..haha
Gick inom en mataffär på vägen hem och köpte lite saker.

Nu har vi tittat lite på dubbad MTV och Familyguy. DÅLIGT.
Och inte kan man titta på SVTpaly :( jag som missade True blood igår. :( men men.

Vi får se vad vi hittar på för skoj imorgon.
Nu ska vi kolla lite solsidan innan Johnnie biter isönder min arm.

XOXO // Michelle

glass i båstad .

Körde hem till Tina så tittade vi lite snabbt på utbildningar sen körde vi ut till Båstad och jagade galss. Vi hittade glass på torget... mumms

Sen körde vi hem till Suss och lekte med valparna.. mys
Tinus och Dixi tror jag den heter.




Ikväll e det första träningen på länge och så e det på GRÄS ;D

XOXO // Michelle

packa packa packa

Håller på att vika tvätt och bestämma vilka kläder som får följa med och vilka som får stanna hemma. SVÅRT :/
Hittade pappas nya väska när jag rotade lite i hans garderob efter väska. Ska kolla med honom om jag får låna den. Det hade varit kanon. :)

Det är myspys solväder idag med. Sånt gillar vi väldigt mycket.
Nu ska jag komma på något kul som jag och Tina kan göra idag sen ska vi göra det med. hehe

XOXO // Michelle

mona-lisas leende.

Jobbade 12.30-16.30 sen var det badet, vattengympa, med Elin. Efter badet åkte vi till Lingården och lyssnade på musik.

När jag lämnat Elin hemma så åkte jag hem till Nanni. Där man fick klyftpotatis, revbenspjäll och svampröra.. mumms. Sen så letade vi upp en film. Mona-Lisas leende ble de. En bra film får jag säga. :D
När Mari kom  hem så gjorde hon te till oss.

Har inte hunnit leta upp någon väska att packa i så det e första projektet imorgon när jag vaknar. Sen ska jag tömma tvättlinan så att mer tvätt kan hängas upp.

Nu e det nanatime. Natti Natt.

XOXO // Michelle

snart så .

Börjar jobba om 50min.
Ska nog hänga upp lite tvätt innan dess.
Får nog snart börja leta upp en väska att packa i osså, för snart åker VI <3

XOXO // Michelle

vår, nästan sommar väder idag .

Så skönt väder det varit idag. :D
Blev en mkt lugn star på dagen. Vaknade efter, antaglien, en lång behövlig sömn kl.10.45.
Gick upp och åt en god frukost. Pappa hade varit i Laholm och köpt bullar. mumma

Lite innan 3 körde jag hem till Elin och så stack vi ut på en 1h lång cykeltur. Har inte cyklat på evigheter. Det e så skönt att cykla. ska nog snart köpa mig en egen cykel. Har nog inte ägt någon cykel på typ 7år kanske. :/
Solen sken och det kändes nästan som om att det var sommar. Solen va så varm.

Efter den turen så körde jag in till Halmstad till Yasmine. Vi körde och handlade lite saker till maten sen lagade vi nog världens bästa och godaste korvstroganoff... Shit va go den bleee. mumms mumms. Edter maten så gik vi ut på en lite promenad. Vi gick ner till hamnen och kollade läget. Hittade en kul "lekplats" vid Nissan precis nedanför där Yasse bor. Där hoppade vi runder på "pipkuddar", pratade i rör och snurrade på en klocka.. haha


Har hunnit med att tvätta 3 maskiner tvätt osså. :D nyttigt. Måste ju ha kläder så att jag kan börja packa väskan lite smått imorgon. Snart e det ju PARIS :D
Lite jobbigt bara att komma på vad man ska ha med sig. Blir nog att jag tar med mig mer än vad jag kommer behöva.. hehe Ska bli så kul och mysigt. Bara jag och Älsk med en massa folk som vi inte kommer förstå vad de säger.. haha

Har ont i mitt öga har jag med... Attans skit osså. Värre idag än vad det var i går så hoppas det stannar så och att vageln inte blir större :/

Nu ska jag iaf sova.. Natti Natt

XOXO // Michelle

malmö .

Pappa måste ha stått halvt på gasen ner till Malmö för inte tog det långt tid. hehe men det gjorde ju inget för min del. Längre tid med släkten :D

Nästan alla var där förutom våran kusin Marina och hennes äldse barn Tobbe.
Paul hade gjort en mkt god smörgåstårta. Han överträffade oss verkligen. En dold tallang får jag säga. hehe

Det blev en hel del bus med Tim, Tea och Max. Även en del bus med 30årige Paul och 26årige Glenn.. haha
Nu ska vi planera in en kusinträff någon gång. Får ju bli isf i slutat av sommaren. Det hade varit kul om der nu blev någon. :D

Nu ska jag hämta Elin och så ska vi gå en runda sen ska jag köra in till Halmstad till Yasmine och hitta på något kul. Kanske gå och fika eller laga mat. Blir kankse en film med. Vi får se.

 




XOXO // Michelle

 


lögnäs gård .

hejhopp!!
Jobbar idag 9-21.30. Gick faktiskt mkt bra. Blev inte trött alls. :D
Efter jobbet så åkte jag hem till Sandra och Sebbe där även Miccan, Emme, Petter och Henke var. Satt där i typ 1h sen körde vi till Lögnäs gård på pubkväll. De ända jag kände där var Sandras mor och far.. haha men kul var det iaf.

Men jag hade kul ändå. Henke och jag tog oss några svängom på dansgolvet ;)
Så kul att träffa han igen. Inte särr karln sen typ 2 år tillbaka eller nått.
Halv 2 fick vi nog och körde hemmåt.

Imorgon blir det Malmö :D:D:D:D Wohooo ;D


Tänker på er gumman. Hörs imorgon. <3


Natti natt

XOXO // Michelle

grattis suss .

Susanne fyller år idag så massa grattis till henne. :D

Jobbat i Mellbystrand idag. Har gått bra men pågen har varit ovanligt lugn.
Hämtade honom på fritids i Laholm och passade då på att gå inom VC för att kolla om Birgit (astamsköterska) hade en ledig tid till mig så att jag kunde komma på återbesök. Det hade hon men vid 3 tiden så jag och pågen gick till Cecilias efter det gick vi och köpte glass sen tillbaka till VC.

Mina värden var lika dana denna gång som förra gången som var för ca6 mån sen. Men jag fick iaf ett nytt recept på Cymbicort. Min här hemma har ju tagit slut och hade inga fler at hämta på apoteket.


Gummsan min jag tänker på er alla. Hoppas att det inte blir en allt för jobbig natt för er. Du betyder så mkt för mig och det är bara att ringa om det e något. Förstår om det är jobbigt nu med allt. Men gumms jag finns här för dig. Älskar dig. <3 Jag ber och håller tummarna för er.


Ska sova nu. Jobba 9-21.30 imorgon

XOXO // Michelle

väla .

Körde och hämtade Tina mellan 11-11.30 idag och så for vi ner till Väla.. :D
En mkt lyckad dag får jag säga.

Men en snällare kompis kan man ju inte hitta "försökte hålla mig för skratt men när jag såg dig så gick det inte"  Tack Tack för den gumman. ;)
Om inte annat så fick allt folk runt om kring oss höra lite glatt skratt. hahaha

Shoppade loss råkade jag göra idag.. men men det var kul :D

Gick in på scorett och hittade 6par som jag blev kär i ojojoj.. men med lite för och nackdelar med paren så slutade det vid 2 par. Vilket jag inte kunde välja 1par så ble båda :D

 

Hittade en fin klänning på BikBok. :D
Köpte även rosa nagellack, foundation, solglasögon och bra cups (typ bh men ändå inte) :D

De håller på att bygga om på Väla. Stället ska tydligen bli 70 000kvm större :O och detta blir klart 2011-2012.
Så där sprang runt en jäkla massa sickare och arbetare.
Var ganska så tomt på folk i övrigt men det var bara skönt.

Satte oss på Waynes coffee och drack varsin chailatte. GODARE chailatte har jag inte druckigt... MUMMS

Nanni har kommit hem nu ett tag så träffade henne igår mellan jobbpassen. Efter att jag slutat första passet vid 9.30 så körde jag hem till Nanni så åt vi frukost sen körde vi  hem till Klas och Anette och hälsade på. När vi satt och fikade så pratade vi om att jag skulle åka till Paris. Då säger Nannis bror att han varit där. Han sa att det var lätt att hitta Notredam för det var bara att titta efter två torn med mellanrum mellan :D haha Så dit ska vi nog hitta nu efter den braige beskrivningen ;P

När vi skulle åka därifrån vidare till Halmstad så sprang vi på Sandra Foss (Pierre Bengtssons flickvän) på parkeringen :O Sicken chock. Hon kände igen mig direkt men jag kände inte ingen henne. Har träffat henne 1g och detta var i augusti förra året på Karsefors. Men kul var det. Å sicken söting till hund de köpt sig. SÅÅÅÅ söt. Dock hade han bitit sönder halva inredningen i bilen när Sandra var iväg och fixade lite saker... ajaj.

aja nu ska jag nog nana.

XOXO // Michelle

kotte .

efter en hel dag på jobbet 9-21.30 så körde jag hem ställde bilen och gick sen ner till Jill. Där bjöds det på vin och kortspel. Kul :D

Vi spelade Plump och Kotte. Haha jag har inte spelat Kotte på ja typ 6år. hehe
Det gick ju tyvärr inte så bra för mig och Jill på Kotte. Åsa och johanna slog och rätt så rejält första rundan. Men andra rundan så vann vi ;)

Sen lärde jag dem att spela Tjuv :D osså ganska kul. :D

När jag var på väg hem från Jill inatt så såg jag en Salamander :D Nu har verkligen våren kommit. Nu får man se upp för alla de MÅNGA salamandrar, paddor och grodor som hoppar på våran väg om nätterna.

Helgens jobb har gått hur bra som helst. Inget krongel alls. Å sånt gillar vi ju. :D
Det har blivit mkt kortspel, mat, godis, fika och skratt. Det e så det ska va. :)


XOXO // Michelle

to do and want to do list 2010 .

15-21april - Paris

24april - Bounce i stklm

22maj - Johan fest

11-12juni - André student/20års fest

1-3juli - Ekebofestivalen

8-10juli - Power Meet

17juli - Laholms stadsfest

23-24juli - Karseforsfestivalen

29-31juli - Helsingborgsfestivalen

13-14augusti - Killhults countryfestival

20-27augusti - Malmöfestivalen

Kolmårdens djurpark

Pappas 50års fest

Fira en Svensk traditionell midsommar i Sverige

Det kommer komma mera ;D


Ekebo 2009


XOXO // Michelle




påsk .

Torsdag var en bra dag. :D
Jag jobbade 7-16.30
Men jag träffade på Mamma, Alexander, Fia, min gamla tränare Annis, min gamla musiklärare Håkan. SÅÅ KUL.

Hade familjemiddag här hemma igår. Myspys :D
Susanne gömde ägg i trädgården som vi fick leta upp. KUL :D
Maten ble go och det var trevligt.

Sen var det bara att åka till jobbet 15.30-21.30.
Körde sen in André, Pluttis, Hampus och Robin till Halmstad.
Passade då på att åka inom hos Jill en runda och säga hej :D
Där satt Kalle, Ricky, Jill, JJ och en killle till och spelade kort. Jag hänkade på :D

Nu snart ska jag köra till jobbet. Om pappa blir klar med bilen snart så kanske jag hinner åka inom Matilda en runda innan jag ska börja jobba.

Jag vet en sak som Johnnie vet som han inte vet att jag vet ;P


XOXO // Michelle

RSS 2.0