ullared morgan look a like .

Var hos Malin vid 11 tiden. Satt och snackade bra länge, sen gjorde Malin en helt underbart god kladdkaka. Mumma. Runt 3tiden så kom Carola. Blev ännu mera snack och Joel ska nog var glad över att han hade att göra med garaget. hehe ;)

Vid 6 så körde jag där ifrån. Lätt hänt att man fastnar när man har så trevligt. :)
Körde hem och hämtade lite filmer sen körde jag till Andy i Halmstad.
Där ble det film, snack och lite snacks. Trevligt.

Nu sitter jag hemma och saknar Johnnie och funderar på att kanske gå och lägga mig. E lite trött men ändå inte.
Ska iaf titta klart på "So you think you can dance" sen blir det nog sängen.

Broren min har finally klippt sig och färgat om håret. Innan såg han ut som "Ullareds Morgan", långt orange-blont hår. Inte precis någon hitt. Nu har han en frisyr och brunett som han ska vara. Det gillar vi mkt bättre.

Natti Natt

// Michelle

tisdag .

Det gick jättebra på träningen igåt. Det var hur kul som helst och det gick bra för min del med. Inga skador heller. :D
Hoppas nu på att jag får sluta i tid på torsdag så att jag hinner träna då med. Sen får vi hoppa på att jag får vara med på matchen i helgen med.

Jag luktade jordgubb hela träningen. Luktade tills jag hoppade in i duschen. Allså jordgubb efter masken.. hehe ;)

Hostfan vill inte ge sig. :( grrrr Haft hosta i 4veckor nu och det e en aning irriterande. Usch :( funderar på att ringa till sjukvårdsupplysningen och fråga dem vad jag ska göra för jag betalar inte 130kr för att läkaren ska säga "finns inget att göra åt det då får gå hem igen" eller "du ska få ett resept på en hostmedicin" Ja visst som kostar skjortat och kanske inte behövs. hmmm

Ajaa nu ska jag iaf göra mig klar sen ska jag hem till Malin och fika och kolla in huset.
Ikväll blir det film och lite käk hos Andy som jag inte träffat på 1år.

Haa de

// Michelle

uppladdnind .

Såhär laddar jag upp inför kvällens träning.

Ahlgrens bilar och Jordgubbsansiktsmask :D



Haa de

// Michelle

taggad till 1000 .

Träning ikväll och jag är taggad till tusen. Dessutom så ska syrran vara med och träna ikväll, hon skulle igentligen ha jobbat, KUL.
Sen så kommer en gammal spelare komma och träna med oss ikväll med. Så roligt. :D
Taggad taggad taggad. :D Weei like



Möte idag på jobbet. Det gick bra. Känns lite veard bara eftersom det är mkt till hösten som jag inte får vara med om eftersom jag flyttar. Men annars rullar det på som vanligt på jobbet.

Imorgon ska jag träffa Malin. KUL. Har inte varit hos henne på evigheter så nu ska jag kolla in huset och fika. :D Nice.

Nu ska jag slappa i soffan. Skönt att inte behöva stressa. Bara träningen ikväll att passa. :D
Nä bara skoja. Susanne och Nicole kom nu så nu ska jag och busan äta kuddar. ;)

Haa de

// Michelle

stress stress stress .

Fick en sån skön känsla i kroppen när jag var på väg till Jönköping. Hade jag kunnat hade jag släppt ratten, sträckt upp händerna i luften och skrekit.

Det försvann tyvärr på väg hem därifrån ....



Det har varit en kul men stressig helg.
Började i fredags när jag skulle hämta Johnnie. Att köra dit var inga problem men när vi skulle hem så kom vi på att vi var tvungna att fixa lite saker å tiden var knapp. Sen mitt i allt så hade jag tagit fel på 1h när jag skulle träffa mina arbetskamrater. Jag var helt inne på att det var kl 18.30 så det hade jag planerat hela kvällen på men icke. Det var kl 17.30 jag skulle träffat dem. Vid den tiden var vi i Ljungby och hade 1h hem. :/

Jag trodde vi bara skulle bara hemma hos en arbetskamrat och grilla å dricka vin men nej. De skulle ju överraska mig med att åka in till Punch i Tylösand och spela golf samt äta för att jag ska sluta. Kom som sagt 1h sent men hann med att spela lite äventyrsgolf ändå. Det ble god mat och efterrätt efter det.

Blev som sagt lite sen där ifrån pga att att jag redan var 1h sen men jag hann inom Corner och hämtade min jacka iaf sen körde jag till Karsefors där jag mötte upp Johnnie, Emma, Per mfl.
Körde denna kväll eftersom det blivit så sent, men det gjorde iget.

Träffade på en massa vänner jag inte sätt på evigheter samt vänner jag träffat för inte alls så jättelänge sen men längesen ändå. KUL
Dock vart det inte lika bra där som förra året men ändå trevligt.

I Lördags så var jag och Johnnie inne en runda i Halmstad för att fixa en precent till Pära som fyller år idag söndag. Sen så blev det Go-Cart i Laholm. Johnnie körde men inte jag. De va runt 15st som körde. Johnnie kom 2a. :)

Å så var det stress iväg till Annabell för HP04 återträff. Vi blev 8st, men som vi sa på skoj "vi är iaf de 8 roligaste". Vi gick igenom lite om vad alla gjorde nu förtiden och vad man tänkt göra framöver. Vi försökte så gott vi kunde att berätta vad de som inte var med gjorde och vad som häder i deras liv. Å så fick man reda på lite hemligheter osså. Smarrigt. Synd om er som inte var där. hähä
Det var klart synd att inte fler kom men får ha fler träffar.
Sofie blev förälder först av oss 21 i klassen och hon hade med sin lilla dotter Olivia som nu var 9 månader. Så söööt.

Efter Annabell så åkte vi hem till Vera som bor i ett såååå fint hus. AVIS till tusen. Nästan så att man skulle flytta in i deras gästrum.
Där blev det mer svaller och lite chips. :)

Idag sov vi länge. Inte meningen och deffenetiv inte bra. Blev stessigt att hinna med att äta frukost hitta flyg, tåg eler buss till Johnnie samt hinna inom Per och gratta honom. Hittade sen ett flyg till Johnnie som gjorde det mer stressigt så det var bara att köra ner till Ängelholm direkt och lämna honom på flygplatsen och så fick jag köra själv hem till Per och säga grattis. Emma hade bakat en så goood och fin tårta. Mumms

Laget förlorade TRAGIST nog matchen idag mot ett lag som vi vann mot med ganska mkt sist. MKT dåligt. Hade varit bra med de 3 poängen. vi behövde dem.  men men vi får ta igen oss.

Är trött å seg så kväll blir det tv med pappa.

Haa de

// Michelle

Jönis .

Nu nu då om en timma så e jag på väg till Jönköping för att hämta Johnnie. Känns lite konstigt att vara klar för kvällen så tidigt på dagen. hehe ;P
Men jag slipper stressa som en gris sen. Ska nog köra inom systemet innan jag hämtar Älsk. Har ju lovat att jag ska göra det. ;)

Det ska bli sååå kul ikväll.. Weeiiii
Hoppas på att jag träffar på en massa vänner. Vännerna är något av bästa jag har. Älskar er <3 :D

Nu är livet bra.. Love it

Be strong stumpan min. Du kommer att klara dig igenom alla dina svårigheter. Jag finns vid din sida hela tiden. Du betyder så mkt för mig. Du är stark fast att det kanske inte känns så nu. Du kommer komma på en bra lösning. Love you <3

Så här blev jag idag efter att rivit ut halva garderoben.. hehe ;)
Dock kan jag inte ta helkroppsbild men jag har mörkblåa jeans och ett svart linne :)



Haa de

// Michelle

 


mormor & morfar .

De e de bästa som finns. Älskar dem mest. <3 Mormor och Morfar har bra humor och är världsbäst. De är så söta. :D

När jag och Nilla var och hälsade på dem så hann vi knappt innanför dörren innan mormor frågade om vi ville ha glass.. Å inte tackar man nej till de inte.

Har iaf varit uppe hos mamma sen i måndags. Syrran min har varit hemma från skolan tisdag och onsdag för ont i magen. Inte kul för henne. :( Men jag hade lite sällskap.. hehe
Hade planer på att köra in en dag till Varberg men pga det j'vla stormen så hade jag varken lust att köra in dit eller att gå där. Nooop.. så det blev 2h på GeKås i onsdags bara och fick med mig hem nödvändiga saker.

Imorgon ska jag köra till Jönköping och hämta Johnnie som ska dit med sin chef på lastbilsmässa. Sen ska jag hem byta om, eller så gör jag det innan, och hem till arbetskamraten Susan på lite mat och vin. Ska bli sååå kul spec nu när man inte träffat folket på evigheter känns det som. Sen skönt att ha en kväll ihop med nästan alla nu innan jag flyttar.

Sen blir det nog så att jag åket till Emma och Per där Johnnie kommer att va för att sedan, om det e bra väder allså inget regn, sticka till Karsefors och Björn Rosenström.

Mammas katter e helt lealösa. Man kan nästan göra precis vad man vill med dem. Hålla dem uppochner eller dra dem i ben och svans. De e för snälla. Men ibland så säger de till. Inte för att jag drar dem i bena hal tiden.. haha

Har myst mkt i veckan med lille Bamse. Den lilla kattungen som förövrigt inte var blind, för e som jag sagt det till. Nu ser han allt. Tror att han öppnade ögonen lite för tidigt och att ögonen inte var redigt färdiga då. Han e sååå mysig. Men han har kli i tänderna så biter i allt, spec i min tumme uppe vid nagelbanden. Han har ganska så vassa tänder.
Har annars kelat en del med Pipen som e ett marsvin. Ett supergullit marsvin. Å självklart alla andra kisar med och vovven Joker.

Köpte ett ben till Joker på GeKås. Han ble som en valp när han fick det. Skulle springa runt och visa det. Å öronen stod rätt ut. Så gullig va han och svansen gick i 1000.

Har jobbat första dagen idag efter 4½ vecka semester. Kändes som om jag varit borta i en evighet, vilket även de på jobbet tyckte, men ändå inte. Kändes som om jag var där senast förra veckan och jobbade. Det var som vilken dag som helst. Tryckt och säkert och gulliga människor.

På lördag så blir det klassåterträff. Av 21 så tror jag att vi blir 11 iaf. Å det e inte illa de. Kul ska vi ha så synd om er som inte kommer. hehe :P

Nu ska jag göra nåe annat.

Haa de

// Michelle

inte många knop gjorda .

Denna helgen har jag bara legat hemma och inte gjort många knop.
I lördags låg jag i soffan i stor sätt hela dagen. Var inte ens utanför dörren en ända gång. Låg med hosta, feber och rinnig näsa. :( Not fun.

Det blev en hel del film. Det började med "Den oändliga historian" sen blev det lite "En värstig till syster". Såg hela "Min bästa väns bröllop" och nästan hela "wolf". Det blev många timmar framför tv denna dag.

Hade en konstig natt. Vaknade många gånger av jag vet inte vad, men varje gång jag vaknade så vände jag på mig och dp fick jag hostattacker. Jobbig.

Men jag mådde ganska så bra igår. Började segt i soffan och tv men körde sen in Wiky till Halmstad. Stannade där lite och sen körde jag hem. Jag och pappa beställde pizza och kollade på "konungens återkomst". Vi åt så att vi mådde illa. Igen av oss orkade äta upp pizzan. Men sen kom godiset fram. Båda skulle tvunget äta godis. Det gick ner 5 bitar sen låg jag och mådde dåligt. Var så mätt så jag viste inte hur jag skulle sitta eller ligga i soffan. hehe

Idag ska jag inom The Corner och se om det är någon där så att jag kanske kan få tillbaka min jacka sen ska jag köra upp till min lillasyster och mamma för att stanna där tills på onsdag eller torsdag.

Haa de

// Michelle

i halland .

Nu e jag hemma i halland igen.
Körde ner med Älsk till Gislaved för att han skulle kolla på en bil, han köpte den och jag fick köra resten av vägen hem själv.
Körde direkt till L:Tjärby för att laget spelade match mot Laholm.
När jag kom så hade andra halvlek bara precis börjat och det stod 0-0.
När det bara var några minuter kvar av matchen så gjorde Evelina mål och vi vann med 1-0. WOHOOO

Sen körde jag hem till Tilda för att jag hade lovat henne att hjälpa henne med att fixa hennes naglar tills idag för hon ska på bröllop. Hennes bror ska gifta sig.
Tina var osså där så när jag var klar med Tilda så klippte jag och filade Tinas naglar.

Jag har blivit sjuk. :( Har haft hosta i 3v nu och den vägrar att försvinna. :( I förgår kväll så blev jag bang bom förskyld bara sådär. Jobbigt. :( Så nu sitter jag hemma i soffan och snörvlar ikapp med hostan medans de andra är på väg ner till GIF/VIF´s sommarfest och loppis. Hade jag inte varit sjuk så hade jag hjälpt till där nere men fick skicka och anmäla mig sjuk igår. :(

Ikväll är det även lite släktkalas i Malmö som jag inte kan åka med på pga av detta :( Mkt tråkigt för jag har inte träffat min farmor på jag vet inte hur länge. :( Hon har inte varit med här uppe på varken student eller 50års fest. Hon har inte mått så bra :(
Så pappa får köra ner helt själv till Malmö idag för alla andra är upptagna.

Nu ska jag sätta igång tv och se om det är nåe kul där.



Haa de

// Michelle

before and after

         


fam: Jensen/Persson/Blixt .

Festen i Halmstad i fredags var lyckad. Vi började hemma hos Mika i hennes nya studentbostad. Vi blev bjudna på god pastasallad och fördrink. Mumms

När de som var med och åt hade ätit klart så togs kortleken fram och fler folk ramlade in genom dörren. Till slut var vi nog ca 15 pers i en lite student 1a. haha Lite trångt med vad gjorde det. Vi hade ganska så kul.
Senare mot kvällen så drog vi oss in mot stan. Vi var lite oensa om var vi skulle ta vägen, 10pers med varsin åsikt, men vi gick till sist bort till The Corner. Jag, Tina, Johanna och Alex pallade inte med de andra sen så vi gick in. Sen kom även Peter. Tina gick bort till Mårtenssons sen så då vart vi bara 4. Men oj vad kul vi  hade det. Dansgolvet där nere är inte så stort men vi 4 hade halva dansgolvet för oss själva medans resten utav folket fick trängas på andra halvan. haha :P

Vi åte hem vid 2 men det gjorde inget för jag hade en aning ont i fötterna. När vi kom hem till Veinge hittade jag min jackbricka i min väska. SHIT min jacka. :/ Ja det var inte fredag den 13 för inget samt att nr på brickan var 1313. haha
Har försökt att få tag på någon på The Corner men ingen som svarar.

När jag vaknade i Lördes så var jag glad att vi åkte hem vid 2. Hade en hel del att göra inför festen.
Tältet satte vi upp i torsdes och bord pch stola kom i fredes så det var dukning och pyntning som gällde där inne. Grisen ,eller svinet för det var ett vildsvin, kom och hängdes över elden. Stackats Lars som fick sitta och vakta den hela dagen.
Sen var det flyttning utan sovplatser för att slippa det på kvällen. En massa omplanering för att alla skulle få plats.

Vi jobbade effectivt blev sen ivägskickade till Laholm och mässan för att ta en lite pause. TRäffade på lite folk man inte sätt på länge. Kul :D
Köpte en massa chips och provsmakade vildsvinsköttbullar. De var riktigt goda.

Hem sen i 120 för då var det helt plötsligt mkt att göra hemma. Väl hemma så blev det mer kaos. Grisen hade grillats på för lite eld så den vart försenad sen kom regnet. 1h innan folket skulle komma så började det bokstavligen talat ösregna. Det var som om de satt folk på taket och vände upp och ner på spannar utan slut. Ej karamba.
Pappa rände ut och in, lika så susanne. Blöta som råttor ble dem.

Å så skulle 5 syskon hinna med och duscha, klä sig, sminknin och hårfixning. ojoj
Kl. 18 började folket komma. Vi var inte färdiga. ojoj. Halv 7 tror jag att klockan var när jag kom upp och sa hej. Sen döck syskonen upp en efter en.

Festen blev mkt lyckad. Det var god mat och mkt dricka och en massa folk som hade kul. :D
Med 5 manskörsmän på festen var det svårt att överrösta deras bord. ojoj. haha
Om inte tala om Dan som näst intill sjunger som en operasångare.

Halv 10, 10 var det frukost för alla som sovit över. Jag var uppe vid 10. Då satt Susanne, pappa, Coffe, Wiky, Sven, Helen, Lotta och Ronny och åt.

Efter ett tag kom Johnnie upp och ytterligare lite senare så kom Yasse och Simona.
Efter att vi ätit och suttit och småsnackat så kom vi på att vi ville gå på bio.
Bestämde att vi skulle se på Predators. Även André skulle med såklart.
Sen så skickade Dan och Sara och frågade om vi ville med och köra go-cart. Alla ville med. haha
Men först körde jag och Johnnie till mitt jobb så att Pia fick träffat Johnnie, och godkänna honom som hon säger. Han fick godkännt av Pia och alla andra. ;D

Körde sen in och mötte upp Dan och Sara i go-carthallen. Alla körde utom Sara och Wiky så vi var 7 som körde. Redit kul. Dock var jag inte så bra, men men. Sen fick både jag och Simona fina blåmärken efter bältet.
Efter Bion körde Dan och Sara hem och vi andra in till stan för att äta och sen bio.

Filmen vart inte värd att se på bio. Noop. Ingen film jag rekomenderar. Men annars var våran syskondag riktigt bra.

Men pappa, Susanne och alla barnen, Johnnie, Fredriks tjej Rebecka och deras son Theo så blir vi 11st. Men vi har ju fortfarande några respektive och barn som ska komma till. Stora glaá familjen. Ju fler desto roligare heter det ju. :D

I måndags packade jag och Johnnie ihop oss och körde upp till Södertälje med hojen igen. Tog inte så farligt lång tid tyckte jag. Gick ganska så bra. Klarade oss nästan helt från regn.

Imorgon så packar jag och kör hemåt Veinge inge. Johnnie åker med ner till typ Halmstad för att kolla på en bil.
Har annars målat vitt i soffhörnan i vardagsrummet. Jag har målat nästan helt själv och bra ble de. :D Duktig jag e. Varit i Eskilstuna och köpt en motorsåg, hämtat marksten hos Johnnies syrra samt eldat bröte.

Haa de

// Michelle

mkt X 2 i helgen .

hejhopp.

Har bara inte orkat skriva. Men det har hänt en del. Vi har bla varit hemma hos Johnnies syster och hjälpt dem i trädgården. som tack blev vi bjudna på kräftor. mumms.

Sovrummet är iaf klart nu. Bara lite taklister som ska upp och dörr/fönster foder sen helt klart. Det e så fint. Lägger upp bilder en annan dag.

I måndags så tog vi motorcykeln till Lidköping och Millie :D
Det regnade hela vögen så vi var en aning blöta när vi kom fram. Usch. Å ont i rumpan hade man. Stannade där tills i Onsdags då vi fortsatte hem till Veinge. Ännu ondare hade jag i rumpan då. Men utan regn :D

I tisdags så körde vi ut och åt dessert och drack vin på Emilias jobb. Mumms mumms. En massa rabbat fick vi med så det vart billigt.

Igår och idag har vi haft fullt upp med att fixa inför morgondagens fest, inflyttning/50år, här hemma i trädgråden. Ska bli så kul. Vi blir lite mer än 40 pers. :D
Det blir lite släkt från Malmö, lite susanne släkt från Broby trakten, vänner i närheten och grannar. :D
Några ska även sova över så vi får flytta runder lite här hemma när det gäller sovrum och sovplatser. Men men det e ju bara 1 natt.

Nu ska jag göra mig iordning för ikväll blir det inflyttning/22års fest i Halmstad.

Haa de fiiint

// Michelle

liten men smart .

Du var tapeten uppsatt och golvet lagt. Imorgon ska vi iväg och köpa lister. Blir nog inflyttning i rummet alldeles snart. Skönt att ha ett sovrum att sova i. :D

I Lördes när vi var på Beas kalas så sa hennes bror André, 4år, till mig att jag hade för långa naglar och att jag skulle klippa dem. "Du kan skada mig". Nu måste jag tyvärr göra det. När jag höll på att städa innan så skulle jag flytta på en målarburk och ena naglen gick av helt ner till fingerspetsen så nu snart åker alla naglar ner dit. Kan ju inte gå runt med 9 långa naglar och 1 som knappt syns.

Idag fick jag pannik på oredan och dammet överallt så undertiden Johnnie la golvet så röjde jag undan i tv-rummet och lite i köket, hoppade dock disken, sorterade i linneskåpet, vek ihop tvätt, dammsög och torkade golv. Skönt att kunna gå på golvet utan att man får med sig en massa skit. :) börjar bli ordning och reda nu. Blir så rörigt när man renoverar.

Det har regnat nästan hela dagen. Vaknade i morse av att det öste ner vilket det gjorde fram till typ 2. Sen har det regnat "vanligt" fram till 5 sen har det inte regnat något. Slapp man vattna idag med. :D

Nu ska jag göra Johnnie sällskap framför filmen han somnade till igår och jag fick se ensam ;) Sen blir de nog sängen.

Natti Natt

// Michelle




världens bästa arbetskamrater .

Man kan inte ha bättre arbetskamrater än vad jag har nu. De e VÄRLDSBÄST. Inget annat gäng kan klå dessa. Om jag kunnat hade jag tagit med mig hela jobbet till Södertälje.

Efter semestern så är det bara 6 veckor kvar på jobbet :(
Kommer bli jobbigt men jag vet ju vart jag har dem så får hälsa på dem så ofta som möjligt. :)

Har fått ledigt i två dagar till så jag har semester till torsdag v 34. :D
Skulle ha jobbat måndag 7-9, tisdag 7-9/16-21.30 och ledig onsdag men så har jag och Frida bytat så hon jobbar kvällen 16-21.30 så jag tyckte det var lite onödigt att bara jobba de två morgnarna så frågade om jag kunde få ledig och de har fixat de. Katarina till och med börjar jobba 6.30 på tisdagen bara för att jag ska få vara ledig. ÄLSKAR DEM.

Just nu ÖSER regnet ner. Tur att vi planterade igår så att vi slapp göra det idag.
Var på Beas 2års kalas i Lördes och fick med oss hem 6 vinbärsbuskar, 1 blåbärsbuske, 2 krusbärsbuskar, 1 mullbärsbuske och 2 pyttepyttesmå rabarberplantor så de var vi ute och planterade igår. :)

När jag lekte med Bea så fick jag ont i min nacke. Börjar man bli gammal då ?? hehe Johnnie masserade mig igår iaf. Det gjorde så ont att jag började gråta men idag känner jag knappt av att jag har ont.
Hade med mig en rabarberpaj med marräng på som blev väldigt uppskattad. :D

Vi har satt upp alla gipsplator, spacklat, slipat och städat i sovrummet, :D igår var vi och köpte tapet och golv. Nu så håller Johnnie på att tapetsera sen ska golvet läggas och taket köpas och sättas upp samt lister sen e det färdigt. :D
Vi ligger då inte på latsidan vi inte.

    

Johnnie och Jimmy började med att sätta gipsplattorna på fel håll så lite mer än halva rummet e brunt och andra ljust. ;) Men gips som gips. :)

Vi får hoppas på att Jennies rabarber tar sig bättre här än hemma hos dem. Aldrig fel att ha mkt rabarber.
Haa de

// Michelle

RSS 2.0