det är ju inte alldeles proppfullt blött på marken .


Var på Maxi idag och handlade med en på jobbet. Han är mkt pratglag och kan gå fram till en helt okänt människa och säga "så du har köpt en grön disktrasa" tex. Nu va det inte det han sa till den okända människan utan.

Vi stod utanför Maxi och väntade på att taxin skulle komma och plocka upp oss. Då parkerar det en volvo på parkeringen framför oss. Föraren som vid det här laget var en kvinna backade inte och råkade backa lite långt och körde in lite i snön. Hon körde fram och backade om, denna gången en bit från snön. När hon går förbi oss så slänger sig Tom ( vilket inte är hans rediga namn) ut "så du backar in". då menade han bara att hon backade in i rutan och inget annat. Till svar fick han ett vresigt, surt och bittert "Det såg du väl". Med den attityden precis som att Tom var helt dum i huvudet. vilket han absolut inte är.

Jag blir bara FÖR TRÖTT på sådanna människor... Herregud säger jag.. Hon hade kanske haft en dålig dag men för herrans namn ryck upp dig och försök vara lite mer trevlig mot folk.

Aja man kan inte mer än att tycka synd om folk som är sura.

Har varit en lång dag idag fast den har gått ganska så fort ändå. Jobbat mellan 7-12/12.45-19.15. morgon rundan, boendestöd, rast, mamografi i halmstad, maxi. Ändå helt ok dag. Fast höllt på att somna i bussen tillbaka till Laholm från Halmstad. Som tur va ringde Johnnie.

Ja jag åkte buss idag för första gången på EVIGHETER (här hemma). Tycket det e mysigt att åka buss men idag tog det 55min att komma in till Halmstad från Laholm. Det var lite segt. och så e det SVIN SVIN SVIN dyrt. 53kr en tur. RÅÅÅÅÅÅN säger jag.

Nä nu ska jag sova. Har lovat Älsk att bli kry.

Vad har vi lärt oss idag. Livet är lättare om man är glad :D



XOXO // Michelle


Kommentarer
Postat av: Emilia

Det kostar 103 att komma till världens ände.. (Ljungby). Blääääääää!

2010-02-24 @ 17:26:39
URL: http://emiliaper.blogg.se/
Postat av: Michelle

haha du hade inte behövt skriva ljungby hade nog listat ut det ändå ;)

2010-02-24 @ 18:10:14
URL: http://miche.blogg.se/
Postat av: Paulina

Åh vad du är snygg!!

2010-03-07 @ 15:06:03
URL: http://paoulina.blogg.se/
Postat av: Michelle

haha tack snäckan <3

2010-03-07 @ 20:03:20
URL: http://miche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0