va vann .

Som alltid när vi tre systrar sover i samma rum så blev det sent och en massa snack. hehe
Vi gick och la oss vid 1 men låg och snackade ett tag så har ingen aning om när vi somna.

Men vi vaknade iaf tidigt utav att en granne sprang upp och ner för trapporna med sina barn som inte var det minsta tysta. Tror klockan var 8 eller nått. Usch
Men jag lyckade somna om igen men vaknade sen igen vid 9 av att solen stod och stekte rakt in på mig så jag blev så himla varm.

Pratade en snabbis med Johnnie, åt frukost sen gick vi in en runda till stan. Hittade en fin halsduk. Eller ja det heter inte halsduk men typ en halsduk fast den är rund. Finns inga ändar. ;)
Blev en snabb "springa i affärer" runda och sen en fika på Robert's coffe. :D Mumms

Har sovit med lindat ben inatt för att se om det lindrade smärtan lite och det gjorde det. Har även haft lindat ben hela dagen idag för när jag släppte på det imorse så gjorde det ondare utan än med. Har dock inte haft det lindat efter matchen idag men ska linda det igen nu innan jag ska gå och lägga mig.

Matchen idag gick bra. :D Vi vann med 3-1 mot VR-08. Målet de gjorde va rena turmålet och rena skitmålet för vår del. Men vi tog tag i matchen och vann. :D Jag fick börja på bänken idag. Det hade jag räknat med eftersom jag inte varit med så mkt de senaste veckorna. Fick in och spela de sista 15minutrarna av matchen. Hade lite ont men gjorde nog lite nytta iaf. :D Efter att vi tackat för matchen så var det in i duschen i 120 för min del eftersom jag började jobba kl 17 och matchen var slut 16.45. Men jag hann till jobbet i tid. Rena rama turboduschningen.

Har varit en lugn kväll på jobbet idag. så har inte haft så jättemycket att göra. Har varit lite vimmsig ikväll. Inte haft ögonen med mig riktigt. men men. haha De på jobbet fick sig ett och annat skratt.

Nu ska jag linda benet sen sova. Upp och jobba 8.30 imorgon.



En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka.



Natti Natt

// Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0