vibesgården veinge .

Var inne i stan lagom till när Tina slutade på sitt. Vi mötte upp henne på stortorget sen gick vi lite i affären. Efter ett tag blev vi hungriga men det var ju inte det enklaste att hitta ett ställe. Den ena vill hit, den andra dit och den tredje ville någon annanstans. Men till sist så kom vi överens om att vi skulle äta på Roberts. För min del blev det cesarsallad med kyckling och chai latte. Mum mum. Å oj vad mätt jag blev.

Sen så körde vi ner till Vibes. Tina och Tilda stannade där tills Tina skulle iväg och fixa naglarna och Tilda skulle med henne till samma ställe.

På Vibes så blev det 5000 (ett tärningsspel), Mario cart och en massa snack. Daniel "Plutten" Olsson fyllde år igår så några tjejer på gården ville överraska honom lite. Medans Jocke och Daniel var i Laholm och hyrde en film så blev det ett jäkla ståhej på Vibes. Tjejerna sprang fram och tillbaka för att hänga upp serpentiner och ballonger medans killarna blåste upp ballongerna så att de sprängdes och ALLA tjejer skrek. Lite småkaous. hehe Det var lite underhållade att se på. :D
Tjejerna hade även bakat en fin och god tårta till Daniel.

När Daniel och Jocke kom tillbaka så hade vi stängt dörren in till Vibes och gömt oss. Så när de kom in genom dörren så hoppade vi fram och sjöng för Daniel. Han blev mkt glad och överraskad.

Det var kul att träffa alla goa där nere. Jögga var osså nere och hälsade på en runda. Han har man inte sätt på år. Sen så var det ju klart Jocke, Daniel, Jennie, Sandra, BosseBus och så en ny fritidsledare som heter Petra. Ja och så alla barnen som var där som jag iof inte känner en enda av. hehe :P

Nu ska jag sova för ska upp kl 6 imorgon. BLÄÄ
Jobbar 7-16.30. En jobbig dag men ändå skönt att sluta 16.30 å inte 21.30.
I morgon är det träning igen med. KUL

Natti Natt

// Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0