hej hopp .

Helgen har varit ganska så lugn faktiskt.

Älsk ville ha hjälp med att hämta triumphen hemma vid huset. Han hade lagat ett transportsläp (tror jag det heter) så det tog vi med oss och drog upp bilen på. :) Kanoners. :)

Trym var en aning rädd hos veterinären men han var superduktig. Dock kissade han två gånger. :/
Han fick vaccin i näsan i år. Kennelhosta var den för.
Han fick en liten present av mig när vi åkte där ifrån. Det finns bara en sak han leker med och det e inte pinnar eller bollar. Det är en kong. Så e sådan fick han av mig för att han var så duktig. Han blir helt galen när han leker med den.
Efter veterinärbesöket så åkte jag och handlade lite smått (för 600kr) på willys. Sen vart det hem och göra tacos. Mumms. Men jag ble mätt på en tacos :/ Suck.  Till maten ble de film eftersom vi fortfarande inte har någon tv.. STOR suck. Gahhh.

I lördags så satt och Älsk vid varsin dator och pillade. Har ju ingen tv annars va det en perfekt dag för lite tv-slapp i soffan. På eftermiddagen tog vi en tur hem till Odgaard och busade lite med barnen och fikade. :D

Så i söndag så åkte vi till Uppsala för att Älsk och Jennie skulle hoppa fallskärm. När vi kom dit så var det ganska så målningt men det släppte efter ett tag å det blev superbra väder tills det var Älsk och Jennies tur. Under tiden vi väntade busade jag med barnen på studsmattan.

När Jennie och Älsk var på väg upp med planet så gav Theo ungarna var sin klubba och så tig vi våra kameror och höll ögonen på himmelen. Vi viste inte redigt vem som var vem där uppe så tog en himmla massa bilder. hehe Vissa ganska dåliga andra lite bättre.

Lägger upp lite bilder på våra hjältar när bilderna är inlagda på datorn. :D

När vi kom hem från Uppsala så var det bara för mig att köra till jobbet och jobba 21-8.30. Trött som tusan var jag när jag kom till jobbet men det var ganska så lugnt så kunde sova vid 01.00. Å upp vid 07.00. Väl hemma efter jobbet tog jag Trym på en liten runda sen somnade jag i sängen och vaknade vid 12. Hade gärna legat och sovit längre men kände att jag inte kunde sova bort hela dagen. Sen ska jag ju kunna sova ikväll.

Haa de

// Michelle

telefonnördat .

Idag har jag legat i med telefonen.. hehe

Ringt jobbet för att kolla om jag får/fick vara ledig på söndag. De ska kolla upp läget sen ringa tillbaka.
Ringt och bokat tid till älskade vovven Trym så han kan bli vaccinerad.
Ringt och kollat med olika tandläkare om de var folktandvård. När jag hittade en så ringde jag till min gamla tandläkare i laholm och bad de skicka upp mina uppgifter så att jag kunde byta tandläkare. Lite långt att åka 50 mil för att gå till tandläkaren.. hehe
Och så har jag skickat sms till en vän för att kolla om de e lediga ikväll och vill hitta på något. ;)

Nu ska jag göra min iordning, packa ihop lite saker och åka till Älsks jobb. Vet inte varför men han ville att jag skulle komma dit. De va något med ett släp. Inte vet jag vad jag kan hjälpa honom med men det märker vi.
Sen klockan 15 så ska jag och Trym till veterinären för vaccination.

Btw så var vi och lämnade in ringarna igår för att ändra storlekar och  lägga till gravering. Får tillbaka ringarna någon gång nästa vecka. De e tomt på mitt finger. :/

Haa de

// Michelle

fredag 12/8

För er som inte har hittat de små kryphålen (kommentarerna) på facebook så kan jag här med säga att jag nu mera är en förlovad liten flicka. :D
Älskling hade fixat ringarna helt själv så det blev en väldigt positiv överraskning för min del i Fredags. Blev så gla så jag började gråta och glömde bort på vilken hand ringen skulle sitta. tihii
Ringarna är superduperfina men min ring e lite stor och Älsklings lite liten så vi ska in och ändra storlekar på dem imorgon. :D
Visst e de helt underbara?!!



JAG ÄLSKAR MIN JOHNNIE ANDERSSON <3 <3 <3

Haa de

// Michelle

att drömma .

Eftersom vår tv inte vill fungera idag så får jag sitta och sysselsätta mig vid datorn vilket börjar bli mkt låååång tråkigt. Hmm



Men kom och fundera på drömmar.

Vaknade igår morse av att jag grät. Jag grät på riktigt.
Drömde något om farmor, kommer inte ihåg vad som hände i drömmen men det var nog inge kul.
Somnade om igen ganska så snabbt och när jag vaknade för att gå upp så tyckte jag att det kändes mkt konstigt.
De e lite läskigt att vakna av att man ligger och gråter.

Och när man drömmer om att man springer och man tar i så in i för att springa fortare men det känns som om man sitter fast i ett gummiband och det går inte fortare hur mkt man än försöker. Har aldrig sprungit fort i en dröm.
När jag drömmer om att jag blir jagad av någon eller något, vilket jag ofta gör, så försöker jag springa fort men det går inte, personen/saker/djuret som jagar mig är mig hack i häl hela tiden men har aldrig lyckats fånga mig. Men det e inte kul.

När man drömmer samma dröm mer än en gång så slutar den alltid på samma ställe. Varför e de så? Har haft en och samma dröm vad jag kommer ihåg nu tre eller fyra gånger men har aldrig kommit längre än första gången jag drömde den. Första gången jag drömde den var för många år sen. Men ändå så kommer den tillbaka. Mkt konstigt tycker jag.

Drömmar e ett litet mysterium. Jag brukar ringa och prata med min mamma om min drömmar. Hon har många böcker om drömtydning och hon får ofta ta fram dem.

Dock var det mycke länge sen jag drömde en mardröm. en rikigt hemsk mardröm.
Jag kommer ihåg när jag var liten och hade 40graders feber. Då drömde jag om en laburing med höga långa väggar i alla olika färgglada färger. Det gick inte att klättra över väggarna för de växte och blev bara högre och högre. Sen kom det en massa studsande bollar i alla olika storlektar och färger. Jag vaknade och fick då en tvångstanke av att jag var tvunget att ta på allt. Tog jag på bäggen var jag tvungen att ta på väguttaget, på fönstret, täcket, golvet, drörren osv osv osv. Det var jättehemskt och jag började gråta och sprang ner till mamma. Mamma gick med mig upp la en kall handuk på min panna och jag somnade om igen.



// Michelle

äntligen har jag hittat den .

Älsk köte en rabarberbok till mig på GeKås förra våren och jag blev helt kär i den. Tyvärr så blev den förstörd när huset brann. :/ Men nu äntligen har jag hittat den efter all letande så fanns den på Rusta.. Wohooo vad gla jag ble. :) Älsk tror inte att det e en likadan bok men jag e nästan helt 100 på att det e den boken. Helt kär <3



Ja som sagt innan så var vi nere i Halland och träffade massa goa vänner :)
Per och angelica hade en mysig och kul fest. Det regnade men inte grät vi över de.

En massa trevliga människor

Tävlingar


Här letar Älsk upp mitt resultat från tipsrundan bara för att se vem som var bäst utav oss. Vem tro ni vann?? Jo Moi!!

Pågarna hade lite gräddkrig

Gelica och Älsk hade eget grädd- och vattenkrig

Den fina presenten de fick utan oss: 800kr i mynt på Ikea. :P
 
Jag och underbara vännen BosseBus



Sen har vi varit en del hemma hos Odgaard. Här e lite bilder på när ungarna hjälper oss att tvätta bilen. :D


Här tog de en pause och lekte lite med Trym.


Jag fick fina blommor utan Älsk när vi firade 2 år.

Trym gjorde mig sällskap när jag solade en dag

Besök utav en slända hade jag samma dag

Torkarna till bilen började leva sitt egna liv helt plötsligt. De rörde sig när de va avstända, de stod still när de va på, de gick sakta på fort och fort på sakta. De gick och inte gick precis som de ville.


Hittade ett supergulligt ägg hos hönsen på jobbet i fredags

Hittade även en av tre katter nerbäddad bland stolsdynorna

i söndags så gjorde jag fina ägg till frukost på jobbet.


Ja nu tror jag att jag har kommit i kapp.. hehe
Det blev ett långt inlägg men det e många bilder. :P

Idag ska jag börja jobba kl. 16 och jobbar tills imorgon kl. 16.

Haa de

// Michelle

update på huset .

Har ringt och ringt för att få tag i Hani som har hand om vårat ärende om bygglov. När jag ringde tillbaka igen då de sagt att han skulle komma tillbaka så hade han inte kommit tillbaka och skulle då komma tillbaka på måndagen. Älsk ringde veckan efter och fick samma svar som jag. Han e tillbaka på måndag. Men hallow. Har de NOLL koll på stället när folk kommer tillbaka. Aaaahhh

Har iaf fått tag i Hani nu och han säger att han kan inget göra förens de på miljökontoret besiktat avloppet. Kommer inte avloppet att bli godkänt så kommer antagligen vi få avslag på bygglovet.. Aaaaah

Men vi får se hur de går. Tjejen på miljökontoret kommer förhoppningsvis tillbaka på måndag. Hani skulle ringa och få den info han behöver av henne och när han vet lite mer så kommer han höra av sig till oss.



Haa de

// Michelle


hej hej .

Nu var det länge sen jag skrev. Men jag har inte haft lust att sätta mig ner och skriva fast att jag har så mkt jag vill visa och berätta.

Jag har varit nere i Halland och träffat en MASSa goa vänner, jag har jobbat, varit på 3års kalas m.m.
Tänker inte heller skriva om dessa sakerna idag och kanske inte heller imorgon men det kommer att komma.

Ni får en söt liten bild på mig så länge.



Haa de

// Michelle


RSS 2.0