far far away .

Vad gör jag på mina lediga dagar??

Jo jag sitter hemma i soffan och tittar på tv. Vad e det för liv??

Förr va jag ute och rände hela tiden, hade fullt upp varje dag.

Saknar mina vänner. Jag trivs bra här uppe men jag saknar mitt Halland och mina älskade vänner.

Jag lever för mina vänner och nu träffar jag dem knappt 1 gång i månaden. :(

Jag vill fika, gå på stan, träna, busa. Jag älskar att göra de sakerna men det e inte det minsta kul att göra ensam. :(

Jag är sällan pigg eftersom jag jag aldrig e tillräckligt trött. E seg större delen av dagen. Har ingen lust till något.

de e sååå sega .

Träffade kvinnan från miljökontoret som håller i vårat ärende i fredags + en man från, någonstans, kommer inte ihåg vart ifrån.. hehe

De gick runt och kollade och visade vart avloppet skulle gå. Vi var även och knackade på hos två grannar för att ge info om avloppet och för att de ytterligare skulle få en chans att säga vad de tycker om det. SUCK va trött man blir på folk ibland. De på mijlkontoret e kanske snälla mot grannarna men grannarna har redan fått en chans att läsa om det i våras och gjorde sitt val att inte skicka tillbaka sitt tycke till miljökontoret.

Hon sa att det spelar igentligen ingen roll vad grannarna säger utan de e de på miljökontoret som bestämmer i slutändan om det blir godkänt eller inte. Hon säger även att hon redan nu kan sätta ett godkännande men att hon ville ha in tycke från alla grannar så att de fått en chans att tycka.. MEN VARFÖR GE DEM EN CHANS TILL??? De har ju redan fått infon en gång innan...

Hallow det e inte grannarna som står utan hus det är VI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den mannen som var med ute i fredags osså fattade inte heller varför de höll på så på miljökontoret. Att de skulle ta så lång tid. Han hade aldrig varit men om att tagit så lång tid som detta ärendet gjort.. Det e ju fan mer än 1år sen det brann ner. Ofattbart.

Iaf så var det möte med alla inblandade igår, miljökontoret, bygglovsmänden, arkitekten m.m. Så hoppas de kom fram till något vättit då. Johnnie testade ringa till arkitekten innan idag men Tommas hade inte tid att prata.. Hoppas han ringer tillbaka idag. VILL VETA.

Haa de

// Michelle

Vad ska hittas på denna kväll? .

jo jag vet, vi åker lastbil. Wohoo spännande ;-)

frukost slach lunch .

Glömde bort att äta frukost på jobbet idag. hehe
Åkte och handlade på Willy:s när jag slutat så detta fick bli min frukost/lunch idag. Inte direkt någon gormet middag men helt ok. ;)



Haa de

// Michelle

svar på har jag fått helt fel för mig .

"Varför står det polis på en polisbil, ambulans på en ambulans, men inte brandbil på en brandbil??! Eller gör det de?"


Nu har jag fått ett bra svar från en vän som dessutom är brandman.

Bara för att det inte heter brandbil. Det finns släckbil, tankbil m.m


Alltså hade jag lite rätt i att det inte står något.. hehe

Haa de

// Michelle

bröta stenen .

Har åkt förbi denna skylt så många gånger men aldrig stannat för att kolla. Idag så tog jag mig tiden att stanna och kolla. Har ju alltid undrat va det var för sten.





Runsten med inskrift från 1000-talet e .Kr.

Vigmar lät resa denna sten efter Jörunde, sin frände och kamrat ...broder ...

Runstenen står uppe på en höjd av rullstensgrus, där i gammal tid en väg mellan Grödinge och Södertälje gått fram. Det kan påpekas att platsens namn, Bröta, innerhåller det gamla ordet för väg braut. Ordewt braut är till sin betydelse besläktat med verber bryta, i detta sammanhang "bryta väg".

Riksantikvarieämbetet


Lite småfakta så här på dagen. ;D

Nu har jag sätt stenen. Nu behöver jag inte undra mer. ;)



Haa de

// Michelle

trattkantareller .

När vi var och tittade på rally i lördags så tog vi med svampkorgarna. Det var tur de för oj vad mycket svamp vi hittade. :D Fyllde två korgar. :D

Dock han vi inte se så mkt rally pga att det var så få bilar så de blev klara fortare och beräknat. Men Några bilar fick vi se iaf.

Fanny och Jimmy kom ut och grillade korv med oss i kåtan. Det var kul. Var alldeles för längesen vi träffade dem.. Å så hade de med sig min jacka som jag glömde hos dem för sist vi träffades vilket va evigheter sen.
André hittade en jättefin ödla i en kruka. Den var blå på hela undersidan. Aldrig sätt en sådan ödla. André tyckte syn om den så vi begravde den. :)

Igår var jag och ungarna hemma själva på förmiddagen och fram till runt 3 halv 4. Johnnie var iväg och åkte cross med några vänner.
Jag, hundarna och barnen var ute och lekte i det fina vädret. :)

Idag har jag lämnat barnen hos dagmamman. Så det var upp lite efter kl. 7. Annars har jag inte gjort så mkt. Bara varit hemma och tagit det lugnt.
Ska jobba ikväll, börjar 4 så ska jobba natt.


lite bilder










Haa de

// Michelle


har jag fått helt fel för mig eller .

Varför står det polis på en polisbil, ambulans på en ambulans, men inte brandbil på en brandbil??! Eller gör det de?

Ute och ...

... Leker med barnen och hundarna. Är barn och hundvakt igen. :)

mår mycket bättre .

Idag blir det en tvätt -och dammsugar dag. Tvättstugan e full med tvätt och golven fulla med hundhår och grus.

Ringde och pratade med jobbet igår och bestämde att jag skulle vara hemma idag med. Mår mycket bättre idag. Har inte ont i huvudet och näsan är väldigt snäll. :D
Så det blev en del ledigt.. hehe Gick av i fredagsmorse och ska inte jobba förens på måndag vid 16. ;)

Vi ska passa André, Bea och Adelle i helgen iaf. För Jennie och Theo ska iväg på hundutställning igen. Denna gången tar de med sig Eleonora.

På lördag ska vi kolla på rally ute på grusvägen ute vid huset. Johnnie tittade på det förra året ihop med hela Odgaard och André tyckte det var skithäftigt.

I förgår så åt jag smörstekta kantarell på macka och lite varm choklad till frukost.. Det var mumma.



Tillbaka till tvätten.

Haa de

// Michelle

sjukanmäld .

Ringde och pratade med chefen igår och hon ville inte ha mig på jobbet om jag var förskyld så idag e jag hemma. E ganska så skönt att vara hemma kan jag säga. Har lite problem med att andas med näsan. Å så har jag lite ont i huvudet. Ska ringa och prata med chefen idag med för att se hur det blir imorgon, om jag ska jobba eller vara hemma.
Igår sov jag ganska så skönt tills Älsk ringde och väckte mig vid 11. Hade inte han ringt så vet jag inte hur länge jag sovit. Idag där emot så vaknade jag lite innan 9.

Har inte ätit frukost än så ska snart göra det. Börjar kurra en del i magen på mig.

Dagen idag blir nog som dagen igår. Sitta hemma och ta det lugnt. Kolla tv å så. Inte e de något kul väder heller. Det regnar.

Haa de

// Michelle


te te te te .

Hmmm funderar på om jag ska sjukanmälla mig på jobbet imorgon.. Känner mig inte redigt bra idag heller. Får ringa till chefen och kolla läget och se vad hon säger.

Pratade me mamma igår och hon sa att te e bra så det sitter jag med nu. Eller ja varmt vatten med citron i drickar jag. Det går nog lika bra. ;)

Tack för tippset Ylva ska gå in där och kolla. :D

Idag blir det bara att slappa vid tv tror jag.. E lite tung i huvudet.

Kram

// Michelle

svamp .

Har ju passat barn i helgen.. Fullt upp hela tiden hade vi kan man ju säga.. hehe
Tråkigt nog så blev ju alla tre barn förskylda. Men de har ändå varit ganska så glada.

I lördags så åkte vi allafall ut till huset och grillade korv i kåtan. Efter att vi ätit så gick vi ut i skogen och letade svamp. vi hittade en del svamp faktiskt. Vi var inte ute så länge men fick ihop en hel korg iaf. Lite svårt att gå i skogen med tre barn varav det ena ville bli buren. Men det gick bra ändå.



Är en aning trött idag. Varit vaken sen innan 6 imorse.. huu.. Har ingen lust att gå och lägga mig för då försvinner hela dagen. Får bli att slappa famför tv istället tills Älsk kommer hem.

Känns som om jag håller på att bli lite förskyld. Är lite "snorig" i näsan och så nyser jag lite. Å så har jag en konstig känsla i halsen. Så jag har fallit för grupptrycket och blivit lite förskyld. Shit happends. Ja så säger ja gnu iaf tills jag ligger i sängen och inte orkar gå upp.. hehe :P

hund -och barnvakt i helgen .

Här är 1 av 4 som vi ska passa i helgen.. De andra 3 ska snart bli hämtade hos dagmamman. Ska bara packa klart våran väska sen så e jag klar för att åka och möta upp Älskling och sen hämta barnen.



Från tisdag till onsdag var det kick off och planeringsdagar med jobbet. Va på jobbet vid 8 i tisdags morse och var tillbaka där i onsdags kl. 16.30. Det var två bra dagar med underbara arbetskamrater. dock var det jag som jobbade natt på jobbet den kvällen så fick inte komma hem till min Älskling förens i går morse.

Nä nu ska jag fortsätta packa...

Haa de

//Michelle

ont i hjärtat .

hur långt kan man gå?
hur lågt kan man sjunka?
hur kasst kan man må ?
om jag tappar fästet å trillar ner ska jag klättra upp igen.

finns inte ord för dig, du är helt enkelt inte en riktig pappa.


Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att läsa detta.. Ingen ska behöva känna såhär.
Men det är tyvärr sant och det är mycket bättre såhär.
Lillasyster du är en ängel, min förebild och jag älskar dig.
Jag vet att du har det svårt men vi finns för dig. Du har inte 5 syskon och en
stor fet superbra släkt för ingenting och en mamma som älskar dig mer än någonting.

<3 <3 <3

Lillasyster jag finns för dig även fast jag bor 50 mil bort. Luft luren och jag kommer om det e det som behövs.

Älskar dig

Storasyter Michelle



vaktbyte vid slottet .

Syrran var uppe här i helgen men några vänner och "sprang" tjejmilen. Efter att jag slutat jobba igår så åkte jag hem, hämtade Johnnie och så åkte vi in till gamlastan för att möta upp syster. :D
Hon hade med sig mina skor och min kamera som jag glömt hemma hos mamma förra helgen.

Innan vi hittat tjejerna så fastande vi vid slottet pga vaktbyte. hehe
Stackars Trym blev ju jätterädd. Det var mycket folk och massa ljud, spec när dessa kom.


å här har vi vakterna


Vi fick gå och sätta Trym i bilen tills vi träffat Simona och co.

Det har varit en lugn helg på jobbet så inte var varit jobbigt men oj vad skönt det var att komma hem igår.. Det e lite kämpigt att vara på jobbet en hel helg.

Denna veckan jobbar jag vara natt tis-ons och tor-fre sen e jag ledig.. sköönt.

Haa de

// Michelle

bror min .

Jag älskar min lillebror Alexander. Han e så in i bombens söt så man nästan önskar att man var lika gammal som honom och inte släkt.. hehe :P

Han är världens bästa. Han skrattar så himla gulligt. Och när han ler så smälter man. Och världens bästa kramar kommer från honom<3

Vad du än gör och bestämmer dig för Alex så kommer vi alltid att finnas för dig. Vi älskar dig. <3 <3 <3


DU är inte välkommen här .

Blir så JÄVLA förbannad å TRÖTT på vissa människor... Aaahhhhh

Vissa föräldrar bör bli av med sin titel eller i detta läget aldrig fått kalla sig för förälder.. :@

Inte FAN kan man vara en förälder om man inte beter sig som en. Om man inte ser för sina barns bästa utan bara sitt egna bästa.

Nä sånna jävla idioter borde inte finnas . Aaaaa e så arg.

Nu har du jävlats allt för länge med våran familj nu får det fan va nog. Nu sätter vi ALLA ner fötterna och du ska FAN inte komma förbi igen. Inte märkbart iaf.

DU ÄR INTE EN I VÅRAN FAMILJ OCH DU HAR INTE DÄR ATT GÖRA HELLER. FÖRSVINN.


Ååååååå Suck. Borde kanske inte skriva detta men e så arg så det får stå kvar.

Älskar min familj och släkt. Ni betyder allt. Vi är Jensens och ingen/inget kan övervinna oss!


efter tre veckor .

Wohooo... finally så kom våra kanaler tillbaka.. Tog bara tre veckor... Uppspelt som ett barn på julafton satt jag idag innan jobbet och kollade på tv... sååå sköööööööönt.

E btw på jobbet nu och ska snart gå och nana. E såååå trött och lite kissinödig faktiskt. ;)

Vi får välla se vad denna helgen på jobbet har att erbjuda. Slutar ju inte förens på söndag kl 11. :/
Hoppas på att dagarna går fort. Saknar redan min älskling och vovven Trym som jag satt och mös med i "hund" soffan idag. Så gooooos. (Cobra e inte hemma om jag glömt säga det)

Har ju glömt att säga att vi har fått tillbaka våra ringar. Nu sitter de som de ska. Fast... hehe

Ja mer har jag nog inte att säga just nu.

Natti Natti

// Michelle


måla, måla, måla .

Tror jag var lite hög på målarfärg när jag kom i säng igår.. Usch va snurrig i huvet man blir av att ha en burk stark målarfärg nästan upptryckt i näsan i 1h..

Efter att vi varit i Arboga igår så körde vi tillbaka till Älsks jobb och målade klart två av tre räcken som han gjort på jobbet som var tvugna att vara klara idag.

Vi skulle bara måla grundfärgen men det tog sin lilla tid.

Hmmm, Älsks skor och hans jobbar shorts..
Jag såg ju ut som en clown... haha lyfte jag på fötterna så trilla ju skorna av.

en aning större än mina fötter.

De här målade jag. :D


Haa de

// Michelle

konstigt väder .

När vi åkte hem från Arboga igår så var det konstigt väder... På ena sidan motorvägen var det sol och blå himmel med vita måln, på andra sidan motorvägen var det bäckmörkt och antagligen ösregn.

Mörka sidan

Ljusa sidan

Här någonstanns möts sidorna


och så var det sol bakom oss hela tiden... hmm

// Michelle

inga hoppbilder än .

Har inte orkat lägga in dem på datorn ännu.. hehe
Men ni kan få en bild som jag tog med mobilen. Klubbstugan eller vad man kallar det.



Men i helgen så var vi nere hos mamma i Varberg. Alla syskonen var där. Vi målade om Nillas rum, kollade på film, var på GeKås, skrattade, spelade Hugo på ps3, spelade kort, träffade mormor och morfar, hade hundvakt åt Trym när vi var på GeKås, hämtade syster vid tåget, bråkade, osv osv.. hehe

Men i det stora hela så var helgen kanon.

Det började med att jag slutade vid halv 3 på jobbet i torsdags, Johnnie var hemma och sjukanmäld, ont i huvet. Vi möttes på vägen och körde ner mot Arboga där vi lämnade Hondan :(. Älsk hade bytt den mot en grävmaskin. Han var super lycklig. :D

Körde vidare ner mot mamma. Hade ont i huvudet större delen av vägen så jag körde större delen av vägen. Han sov i baksätet.

Ja å så vad det helg. :D

Körde hem i Söndags. Jag körde hela vägen hem men Älsk höll sig vaken hela vägen. :D

Måla måla måla

Alexander och jag spelade ps3<3

hugo... haha de va kul.. :D


Sen ringde de från Arboga i måndags och sa att de som skulle ta Hondan dragit sig ur så vi fick sätta oss i bilen igår och åka ner till Arboga vid 16 tiden för att hämta Hondan igen. :/

Idag är jag ledig men imorgon är det jobb igen och fram till söndag.

Haa de

// Michelle

RSS 2.0