en liten promenad i solen .


helgen i halland .

Har haft världens bästa helg i helgen.. :D
Dock har jag varit en aning förskyld, huvudvärk till och från men större delen av helgen har jag glömt bort det :D

Blev en lugn dag i fredags. Jag och Älsk var inne i halmstad och kollade lite runder. Vi hittade vinterkänger båda två, tog en fika på espresso house och inhandlade till lördagens middag. På kvällen åkte Älsk, pappa och jag till annabell och åt pizza, mumma. Sen körde jag och Älsk och hälsade på Matilda.

Lördag började med frukost hemma hos Yasse. Alla syskon + Johnnie. Efter den underbara frukosten så blev det bowling på rejmes. <3

Sen blev det familje dag på kullagatan. Alla syskon, mamma och pappa. Många kort, tacos, tårta, skratt, lycka och mycket kärlek. <3

På lördagkväll kom några fina vänner och det blev melodifetival/spel kväll. Mycket trevligt. <3

Bilder kommer snart.

Haa de

// Michelle

svart på vitt .

Hade möte med chefen i måndags och fick svar på mina frågor av henne. Kändes skönt att få det svart på vitt. Dock var välla inte svaren några superroliga.

Har jobb fram till och med den 1 April sen blir jag vikarie.
Chefen vill ha mer kompetens i företaget och jag har ingen utbildning och tydligen för lite erfarenhet.

Och ja thats life and life sucks sometime!!

Får iaf titta på sommarschemat när det e klart och välja när jag vill jobba.

Haa de

// Michelle

tidig födelsedagspresent .

Look what i got from my honey <3Haa de

// Michelle

jag har huvudvärk .

Och min älskade prick håller mig sällskap.

sprängning .

Igår och lite idag så har de varit ute vid huset och sprängt berg. Det är Johnnies arbetskamrater som gör det så Johnnie hjälper osså till litta. Johnnie skulle dit idag och köra bort sprängmassorna, eller vad man nu säger.
Själv har jag inte varit där ute så har ingen aning om hur de ser ut men har lite koll på vilken del av berget de skulle spräna på.

Här är maskinen de har borrat med. Jag antar att de har borrat hål för att sedan spränga, men jag vet inte. Låter vättigt tycker jag iaf.. hehe


Så de jobbet blir väl, hoppas jag, klart denna veckan så att de kan komma så fort som möjligt och börja på grunden.

Haa de

// Michelle

möte update .

Var ju på möte på tomten den 27/1. Då säger de att det behövdes ta bort med från grunden. Allt skulle bort och gärna så långt ner som möjligt, skrapa berg.

Johnnie arbetskamrat fixade det. I tisdags så var en kontrollant ute och tittade. Nu var det borttaget förmycket.. haha

Så det var ett nutt möte på tomten igår som Johnnie åkte på ihop med sin chef. Nu så ska de spränga bort lite berg för att det ska bli bra. Eller nått.

Går allt som det ska så ska de börja gjuta runt den 20e.

// Michelle

jobb eller inget jobb .

Gav frågan till platschefen i förra veckan om vad jag hade för anställning och va som skulle hända i April när mitt nuvarande anställningsbevis går ut. Han kollade upp det och gav mig svar i måndags.

När anställningsbeviset går ut så blir du anställd en månad i taget, detta dels pga att socialnämden vill att man ska ha utbildat folk på sådanna här jobb.

SSSSUUUUUUUUCK

Så roligt va det med de.

I december eller i januari så sa chefen att hon hade två tjänster förmycket. Igår va det en kvinna på "arbetsintervju" vilket vi fick vara med på. Då säger chefen att kvinnan var där för att det behövs mer personal.

Jag tyckte inte det var så himla kul att sitta där inne den 1h vi gjorde. Hon verkar superbra och jättetrevlig men jag kände ingen lycka i det eftersom jag tror såhär....

Blir hon anställd så åker jag.

Inte på jättehumör för att åka till jobbet idag.

Men men än har jag inte fått det svart på vitt.

Haa de

// Michelle


RSS 2.0