mår bättre idag .

Japp idag mår jag bättre men hade en helvetes dag igår. Mådde inte allt bra. Huvudvärken ville inte ge med sig sen så mådde jag oerhört illa hela eftermiddagen och kvällen.
Johnnie jobbade länge igår så han var inte hemma förens lite innan 20 då han fixade ihop lite mat. Jag hade innan dess bara ätit mina tre rostade mackor och inte fick jag i mig så mkt utav maten heller. :/

Vid 4 tiden igår så gick ja och la mig i sängen och somnade. Sov tills Älsk kom hem i stort sätt.
Till maten tittade vi på lite mer än halva Avatar tror jag sen gick vi och la oss vid 22.
Tog två Panodil för mådde inte alls bra. Hade ganska så svårt att somna eftersom jag mådde så dåligt men lyckades tydligen somna tillsist.

Idag har jag bara lite ont i huvudet och mår lite illa så det är en bra förbättring. :)
Hoppas bara nu på att det går åt rätt håll så att jag mår ännu bättre imorgon. :D

I eftermiddag när Älsk kommer hem så ska vi städa och packa för imorgon fm så åker vi ner till Halland :D
Det ska bli mys att få åka ner till familjen och vännerna. Saknar dem en aning nu.
Där nere stannar vi till den 5 iaf. Den 6e så kommer Jennie och Theo med barn som vi ska passa över helgen då de ska på utställning med Nette och Ceasar i Göteborg.

Nu tänkte jag att jag skulle kolla igenom bilderna sen jul. Lägger in några sen här på bloggen.

Haa de

// Michelle

feber, lite rinnig näsa och huvudvärk .

Blev inte att jag åkte till Centrum igår vid den tiden jag sa. Johnnie kom och sa att vi skulle äta lunch med Andreas så Centrum fick ble efter lunchen. Det e så att Älsklingen inte ska byta jobb utan han stannar kvar där han är.

Som sagt så åkte jag till Centrum efter lunchen. Där köpte jag Ylvas present bla. Var inne och kollade på H&M, Lindex och Kappahl efter en nyårsklänning men hittade ingen. :/
Sen var det tillbaka till Johnnies jobb för att sitta där till 16.30 då vi åkte till Ylva på fika.

Under den tiden jag väntade på att klockan skulle bli 16 så fick jag huvudvärk. En värk som efter totalt 2400gram tabletter inte har släppt. :( Tog en Alvedon 400g innan vi åkte till Ylva och  när vi kom hem vid 19 tiden så fick jag två 500g Panodil av Johnnie som jag tog och sen somnade i soffan. Vaknade vid 21 av att jag var fruktansvärt varm och gick och la mig.

Idag har jag tagit två till Panodil 500g och värken sitter fortfarande kvar. Urk, fy och blä. Känns som om att huvudet väger 3ggr mer än vanligt.
Sen så riner ju näsan lite med.

Så idag har jag med nöd och neppe fått i mig tre rostade mackor sen har jag bara legat i soffan under filten hela tiden.

Hoppas ni har en bättre dag än mig.

Haa de

// Michelle

måndag och jag är trött .

Satt uppe till halv 12 igår. Kanske inte så sen för min del eftersom jag inte har något jobb ändå. Men jag skulle upp samtidigt som Johnnie idag så det var allt för sent för oss båda igår. Inte bra med ny tv man kommer inte ifrån den.. haha

När Johnnies larm ringde imorse så tyckte jag synt om honom för att han redan skulle upp men efter några sekunder så kom jag på att jag med skulle upp. Jobbigt. örk.
Ylva fyller nämligen år idag så ska till henne efter 16 och fika. Grattis Ylva. :D

Nu sitter jag på Mekonomen och kollar runder på nätet. Ska snart ta bilen och köra till Centrm för att kolla lite i affärer. Måste ju förbruka tiden på något sätt. Inte alls så superduper kul att sitta på rumpan på en trästol i 8h minus den tiden jag är ute med Trym. Cobra blev hämtat tidigare idag av Linda som ska ha henne över nyår.

Det snöar ute. Snön singlar ner precis som om det var bomull. Det är fint men det är kallt ute.

Nä nu ska jag nog köra till Centrum.

Haa de

// Michelle


god fortsättning alla .

Låg och sov till ungefär halv 10 på juldagen. När vi kom ner så var frukosten framdukad. :D
Efter frukosten så gick jag och Johnnie ut en runda med Trym och Cobra. Det var ganska så kallt kan jag säga. Där Odgaard bor finns det en del åkrar och i dikena mellan vägen och åkrarna så var det djupt med snö. Där i kastade vi i Trym och lurade ner Cobra. haha Ploms så var hundarna borta. Å det fick skämpa gärnet för att komma upp. Till och men jag plummsade ner i ett dike när jag skulle stoppa Cobra från att springa ut i vägen när det kom en bil. Så där satt jag med snö upp till nästan magen.

Sen så blev det Charlie och chokladfabriken och sen en gammal film som jag inte kommer igår var det hette. Det var nått som typ svarte orm eller nått. Han mr bean var med i den iaf och hans som spelar dr House. En kort men kul film.

Sen var det jullunch och efter det så blev det wii spelade och fika. haha det e så kul att spela wii och André e grymt duktig. Tog ett tag innan vi slog han i fäktning.

Runt 17 tiden så packade vi bilen och körde hemåt igen. Väl hemma så tog vi det ganska så lungt. Jag rinde och pratade en stund med farmor. Hon blev jätteglad. Vi pratade nästan i i en halvtimma. Hon berättade om sin jul och jag berättade om min. Sen så lite skvaller med. Man måste ju ha koll på släkten ;) Pratade även en snabbis med Tina som var i full gång med att dricka vin med tjejerna innan de skulle till Pepes bodega.
Sen var det tv och godis. Mumms

Idag, Annandag jul så har vi varit på MediaMarkt, El Giganten och Ikea. Med oss hem fick vi en LED tv och lite till från El Giganten och från Ikea lite trådbackar att lägga lakan och handdukar i så att vi får plats med våra kläder.
Det e ju helt galet att gå på mellandagsrea. Folk e så hagalna. Man måste hålla i sakerna man ska ha annars så är det någon annan som tar dem.

Nu sitter vi hemma och kollar på den nya tv. Bra bild ;)

Nu efter julstressen så är det nyår man måste planera å sen hoppas man på att man ska få ett jobb.
Har idag sökt jobb på Bauhaus i Länna som butiksbiträde i kassan och informationen och herromdagen så sökte jag jobb på ett boendestöd i Botkyrka.

Imorgon ska jag följa med Älsk till jobbet för när han har slutat så ska vi hem till Ylva som fyller år.

Natti Natt

// Michelle

julafton .

Var uppe vid 9. Packade väskan åt en macka, packade bilen och så körde vi till Nyköping och Odgaards. :D
När vi kom dit så hjälpte vi till med maten. Åt runt 14 tiden. Första julmaten för min del iår. Det var gott. Jag åt till och med lite sill, de ni. haha ;) Tror det eller ej men fröknen som hatar senap gillade senapssillen bäst ;D

Efter det blev det mega god glögg.. mumms, sen risalamalta ala Theo osså mega god. :D Senare på kvällen när barnen somnat så blev det ostbricka och film. Myspys.

Tomten i år var Johnnieponny ;) André var lite osäker på om det var den riktiga tomten eller inte. Han vågade först inte gå fram till tomten så Jennie fick bära fram honom. Men sen så var han framme flera gånger och hämtade paket.

A - Varför var tomten utklädd till johnnie?
J - Det var inte Johnnie.
A - Jo, jag såg kudden.
JT - Tomten måste ha kudden där för att det e så kallt. Annars så fryser han.
A - Men jag såg att han hade eld på armen.
M - Det var inte eld det var sot från skorstenen.
A - Varför de?
M - För att tomten kommer in u huset det hållet.

(A=André, J=Jennie, JT=Jennie och Theo, M=Michelle)

När Jennie skulle natta André så hade han frågat mer saker om tomten som, varför var tomtens skägg löst?

Nu e ni kanske nyfikna på vad jag fick i julklapp?!
Jag fick iaf, ett halsband med öronhänge, en filt, en låda med lite smått å gott att äta och dricka och så sängkläder. Smått och gott lådan fick vi tillsammans lika så sängkläderna.

När vi kommer hem till Halland så blir det lite mer julklappar. :D

Lite bilder från dagen kommer upp när jag lagt in de i datorn.

God Jul

// Michelle

dan före doppardan .

I förgår när Johnnie kom hem så hade han köpt blommor till mig. Superfina blommor. Så mys. Jag stod och höll på att laga mat, lasagne, när han kom hem och gav mig blommorna. :) De är röda tulpaner och röda roser som tyvärr inte syns på bilden.


Sen så gick det e säkring så ugnen slutade att fungera, kyl och frys la av, allt i sovrum, badrum och tvättstuga la av och alla uttag i vardagsrummet. Vi ringde till el Matte och han hjälpte oss på traven så att vi fick tillbaka strömmen igen. :) Vår egna privata elektriker. Bra de. :D Han var med och byggde huset så han vet vart alla sladdar och fix till elen finns. ;)

Idag så har vi dock inget vatten.. hmm. Det fanns vatten när Johnnie gick upp imorse och det rann mktlite vatten när jag gick upp och nu kommer det inget alls. :/ Vilket även betyder att man inte kan gå på toa. Inte kan jag baka gräddkola heller som jag tänkt göra idag. Johnnie får kolla runder när han kommer hem idag. Som tur va så slutar han 12 idag. :)

Igår så följde jag med Älsk till jobbet för att vi skulle åka och prata med en arkitekt. Å det mötet gick bra. :) Berättar mer när vi vet mer. Spännande.
Efter mötet så åkte vi tillbaka till Tyresö, Johnnie jobbade och jag satt och tittade på tv tills jag gick ut och la mig i bilen med hundarna och somnade. haha

Imorgon så e det julafton. Det ska bli mys. Så idag ska jag göra iordning mina naglar och slå in julklappar. :)
Nu ska jag börja med något av det.

Haa de

// Michelle

 

 


vi e på gång .

Sitter på älsk jobb och väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan få lite frukost i magen. Efter det ska jag och älsk till en arkitekt och prata om hur vi vill ha vårat hus uppbyggt. ;-) slänger in en gammal bild på mig och wiky när vi var på rixfm festival i båstad någon sommar. Grattis på födelsedagen gummsimumms

söka jobb .

Usch har lite tröttnat på det där att söka jobb. Har sökt så många och knappt fått någon respons alls tillbaka. Att få ett nej är kanske inte så kul men att inte få något svar alls får mig att känna mig bortglömd och de är inte alls kul.

Idag har jag iaf sökt ett jobb. Får se hur det går denna gången. Ett jobb på ett boendestöd i Botkyrka.
Jag har även skrivit till och ändrat lite på min sida på arbetsförmedlingen.

Ja snart så e det ju julafton. Bara 3 dagar kvar. Ska bli mysigt att fira jul med Odgaard i Nyköping. Lite konstigt att inte fira med familjen hemma i Halland som jag brukar med ser faktiskt fram emot julafton.

Igår så gjorde jag inte många knop. Men jag var iaf ute med hundarna en runda. Vi gick rundan baklänges denna gången. Rundan är inte så lång men det var ganska så jobbigt. Det var en massa snö. Hundarna kunde inte gå i det så det hoppade fram. Jag plumsade runder och försökte att inte få allt för mycket snö i stövlarna vilket jag misslyckades med. Det var snö över mina knän och mina stövlar slutar under mina knän. haha
Hundarna var ganska så trötta när vi kom ut på vägen igen. ;P

Igår var vi och handlade lite inför julafton. Längtar så. E så gott med julmat. Har inte ätit någon julmat än iår. Har ju inte varit på något julbord :( Vi köpte även hem lite saker så att jag ska göra lite mer gräddkola eftersom den jag gjorde e snart slut. ;P

Nu ska jag gå ut en runda med hudarna.

Haa de

// Michelle

spelkväll med vänner .

Var barn/hundvakt till André, Bea och Adelle fram till lite efter 18 igår. Johnnie blev hämtad redan vid 13 tiden av Fredrik och så körde de på Mekonomen julbord så var sjäv med barnen fram tills de åkte hem. Allt har gått bra med dem och inget gnäll. :) Men när de skulle åka hem så blev det fart i lådan. haha. Tur att de gillar att vara här så mkt. :D
Utställningen hade iaf gått bra. De e fina hundar Jennie har ;P Kolla in Jennies blogg och hemsida.

När jag varit ute en runda med Trym och Cobra efter att Odgardens åkt så bytade jag om och gjorde mig iordning för en spelkväll hemma hos Maria och Kim i Tyresö.
Det var en mkt trevlig och kul kväll får jag säga. Vi var 8st. Helt lagom. Vi spelade en massa spel. Det ver glatt och livat. Kul också att få se hur Maria och Kim har det. ;D

Vid halv 2 på natten körde jag från Tyresö för att köra in till Stockholm City och hämta upp Johnnie. Väl framme så blev bilen full med folk så det var bara att köra hem alla. Snäll som jag e. ;) Tog sin lilla tid och var hemma i sängen efter 4. Då var jag ganska så trött kan jag säga.

Idag har det varit en ordentlig slappe dag. Vi har bara suttit i soffan och degat. Johnnie har inte redit varit på topp idag. hehe Just nu så ligger han här brevid mig och sover. Får nog väcka honom snart och fråga vad han vill ha för middag. Klockan börjar rinna iväg.

Aja tillbaka till tv. ;P

Haa de

// Michelle

ute i snön och leker .



Haa de

// Michelle


barnvakt .

Idag har jag varit mkt duktig.
Jag har dammsugit hela undervåningen, städat hela köket, skottat hela backen, bakat tårta, gjort wiener nougat, lagar mat, tömt tvättmaskinen, vikt lite tvätt och duschat. Allt detta hann jag med innan klockan var 4. Inte just i denna ordningen men allt har blivit gjort. Duktiga jag. :D
Kan ju säga att det var inte det minsta kul att skotta backen. Har sååååå ont i ryggen nu. Hoppas bara det inte blir värre imorgon. Har ont i hela ryggen ända upp i nacken. :/

Johnnie, Ylva och Affe kom först men bara några minuter efter så kom Jennie, barnen och Adelle. Maten och fikan blev mkt uppskattat och det var ju kul. :) Eftersom wiener nougaten skulle stå i kylen över natten så kunde ju tyvärr inte bjuda på den. Får prova den imorgon och se om jag lyckades. ;)

Jennie, Ylva och Affe körde runt 19 tiden. Vi andra (Bea, André, Johnnie och jag) har tittat på Disney Channel ett tag och nu har ungarna druckit välling och bytat om till pyjamas.

Disken efter maten får Älsk ta. Den orkar inte jag ta hand om. Ha gjort så mkt idag. Å det e jobbigt för ryggen att stå och hålla på vid diskbänken.

Nu ska vi titta på lite vuxentv (tvprogram som inte är tecknat) och så ska barnen snart sova.
Imorgon ska vi nog åka pulka :D

Haa de

// Michelle

städ -och bakdag idag .

Japp idag har jag fullt upp hela dagen.
EFtersom vi inte firade Johnnie i måndags när han fyllde år så ska vi göra det i eftermiddag. Jennie skulle ändå komma över med André, Bea och hunden Adelle som vi ska vara barn -och hundvakt till tills imorgon då Jennie ska ställa ut Cesar och Nette.
Och så har ju inte Ylva och Affe sätt huset innan så det blir två flugor i en smäll. Eller ja tre om man räknar med barnvaktgrejjen. ;)

Så idag ska jag städa hela huset, baka tårta, göra wiener nougat och kanske skotta snö om det hinns med samt börja med maten så den e nästan klar tills de kommer.

Nu håller jag på att dö av hunger så nu ska jag fixa lite frukost som jag ska äta när jag tittat klart på Brothers and sisters.

Haa de

// Michelle

benny anderssons studio .

Hur spännande låter inte de. Det e så sjukt häftigt detta jag ska berätta nu.

För er som inte vet så har jag en kompis som heter Nanni som jag känt sedan vi gick på dagis vilket e typ ja 18år kanske. shit det e ju länge.. haha har aldrig räknat åren innan.. Shit. Hon bodde inte så långt ifrån mig när jag bodde i Veinge så vi umgicks en hel del fram tills för några år sen då hon flyttade upp till Piteå för att börja plugga på musikhögskolan där. Har varit upp och hälsat på henne några gånger vi pratar ganska så ofta.

Förra veckan kom hon till Sthlm för att jobba. Igår åkte jag in till stan och träffade henne.
Det var sjukt länge sen jag träffade henne. Måste ha varit senast i augusti eller nått så det var kul att träffa henne. Hon har haft sitt och jag har haft mitt. Men vi e fortfarande lika bra vänner.
 Iaf så har hon fått ett jobb i Benny Anderssons nya studio med att hjälpa honom med ett nytt mixerbord. Hur fräckt e inte det. Hon träffar Benny nästan varje dag + att hon träffar en massa andra kändisar.
Jag åkte iaf dit igår och mötte upp henne. Hehe jag har varit i Benny Anderssons nya studio. Hur häftigt e inte det. Tycker det e sjukt coolt. Han e ju sveriges bästa musiker tycker jag. Han e ju sjukt kände med. :D



När Nanni visat mig studion så gick vi in till Gallerian och åt suchi och pratade en massa. Hade ju en del att ta igen.
Sen gick vi på jakt efter ett café som hade öppet men vi hittade inget som hade de. Klockan var 8 när vi började leta. :/ Slutade med att vi gick in på Ica och köpte donuts och dricka. tog buss och tunnelbana tillbaka till studion och så fikade vi. Det var ganska så kallt därför vi inte gick.

Å tiden bara springer iväg, om 1v och så e det dan före doppardan. Innan vi vet ordet av det så e det vår, sommar, höst sen så e det dags för julruchen igen. ;P

Det snöar en himla massa. Bara idag så har det kommit minst 10cm. Å det bloser en massa. E inte helt sugen på att gå ut i detta väder faktiskt. Men någon gång innan det blir mörkt ska jag ut och gå en runda med Trym. Brrr

Nu ska jag skicka ett mejl till Sonja som jobbar på saneringsfirman.

Haa de

// Michelle


nygammal familjemedlem .

Igår så fyllde älsklingen 26 år. När han kom hem från jobbet så hade man varit inom Ylva och Affe och hämtat sin present och hade då tagit med sig fågeln Emil hem. Emil är en vit liten papegoja som är lika gammal som Johnnie alltså 26år. Emil har bott hos Ylva i alla åren. Men när Johnnie flyttade hemifrån så började han plocka sina fjädrar så han e bar på bröst och mage. Nu ska vi se om han slutar med detta och får tillbaka sina fjädrar.

Vi gjorde inget spec igår. Var bara hemma och lagade god mat och kollade på film. Maten ble god men filmen var nog den sämsta ever. Ur kass. haha

Nu sitter Emil på sin bur och kollar läget. Dock så håller han på med sin näbb hela tiden och ljudet som blir då låter precis som om man drar sina naglar på en griffeltavla. Jag sitter här och ryser hela tiden för det e det äckligaste ljud jag vet. Å jag vet inte hur man gör för att få honom att sluta.. hehe

Idag så har jag varit och träffat min coach Ingela och efter det så gick jag en runda i stan och köpte lite julklappar. Dock har jag en del kvar att köpa.

Nä nu har jag inget mer intressant att skriva så bäst jag avslutar inlägget med en bild på Emil innan jag börja skriva en massa svammel.



Haa de

// Michelle

 


dop för eleonora .

Hejhopp!!

Behövde inte gå upp så jättetidigt i lördags. Skönt. Dock sov jag mkt dåligt. Vaknade flera gånger under natten. :/ Vi gick upp och gjorde oss i ordning sen körde vi så att vi hämtade upp Ylva och Affe 12.15. Sen körde vi till Nyköping. Det var ett litet men mysigt dop. Eleonora var jättesnäll hela tiden. Efter att vi varit i kyrkan så körde vi hem till Odgaard och fikade. Johnnie hade med sig papprena på huset så de gick vi igenom lite.

Morbror och storebror häller vatten i dopfunten.


När vi hade lämnat av Ylva och Affe så körde vi och handlade till tacosen som vi skulle ha till kvällen så Fredrik, Malin och Kalle kom på besök.
Vi drack vin/öl, pratade och spelade pingis. Klockan bara sprnag iväg. Lite efter 3 så körde de hem. Det var en trevlig kväll får jag säga.

Vi sov ganska så länge idag och åt tacos till frukost.. eller ja lunch. ;) hehe.. Sen slappade vi med 1,5 film. Skönt.
Vi var ute en runda med Trym innan vi åt. Märkte att golfbanan ligger närmare än vad jag trodde. Så vi tog oss en liten promenad på banan i all snö. Såg en massa spår från vilda djur. Hittade även två ställen inte allt för långt från huset där vildsvin bökat runder.
Det var nog första gången idag som jag började frysa om hälarna. De ble iskalla och jag frös skit mkt om dem.. Haha eller ja om man nu kan säga så men det kan man va!?
Väl inne och stövlarna åkt av så var det ju massa snö i dem. Inte konstigt att jag frös om hälarna ;)

vi tog oss en runda ut till huset med för att hämta lite post och kolla läget. Möglet bara växer och växer. Grous. Inte mysigt alls. Nej Nej.
Nu så har jag fått papper från jobbet så nu snart kan jag få min A-kassa. Wohoo. Bara ett papper kvar att få hem. :D

Påväg hem från huset hoppade båda jag och Johnnie till i bilen. Mitt hjärta hoppade över flera slag kändes det som. Vi satt och pratade om hur man kan köra nu när det e vinter och helt plötsligt så stod den där. Stor som ett hus (typ). Det var en älg. Den stod precis i vägkanten och den syntes knappt. Det smälte så bra in i trädna. Vi såg den när vi var bara några få meter ifrån den. Så nära har jag aldrig varit en älg. Det var läskigt. Tänk om den gått upp på vägen då hade vi kört rätt in i den och det hade antagligen inte slutat bra. Den stod verkligen sjukt nära vägen. Det var en bil en bit bakom oss så när vi hämtat andan så såg vi den inte längre för att vägen är så slingrig så vi häll lite koll bakåt bara för att se så att de inte körde in i älgen. Vet inte om älgen stod kvar när de körde förbi men de hade iaf inte kört in i den.
Skriver den för jag vet inte 100 på iaf det var en tjur eller ko. Tror inte den hade horn men vet inte. Men stor var den.

Nu ska jag nog nana..

Natti Natt

// Michelle

 


har fått paket hem idag .

haha vilken rolig kille. haha
DHL ringde till mig tidigare idag och sa att de var påväg hem till mig med paket men inte var säkra på vägen. Haha han tyckte vägen innan våran grusväg var liten. haha då viste han inte att han skulle in på en grusväg.. hehe Dock körde han lite fel och körde in på vägen innan grusvägen så han kom ner till stallet som ligger bredvid och det finns ingen väg mellan oss så de var tvungna att vända tillbaka. Haha när han för 4 gången ringde så var han vid den lilla bron lite innan vårat hus. Haha han bara, men utlänsk brytning och mkt osäker nästan rädd, "Håller denna lila bro för en lastbil?" haha ja det ska den göra, men vi får välla se sa jag då.. haha Han var hyper nervös när han körde över den.. haha

De hittade ju fram till rätt hus tillsist men de körde inte upp för våran backe "shit vilken backe den kommer jag aldir upp för". När han packade ut paketen ur lastbilen, en stor jäkla lastbil och bara våra 4 små paket i.. haha sa han "hur fan tänkte de när de skickade iväg en stor lastbil till detta stället med bara era paket?" hahaha å han fortsatte att prata "vet du hur brant den backen var där borta fan, shit säger jag bara?", "herregud" osv haha han var så kul att lyssna på.

De ställde paketen nere i backen och körde sen. Två av paketen vägde inte så mkt så de bar jag upp. De andra två vägde 32,5kg vardera. Gud va tungt. Men jag klarade tillsist att konka upp de för backen med 1-2 pauser på vägen. De står fortfarande ute men bara 2 meter från dörren. Där får de stå tills Älsk kommer hem så får han ta in dem. Jag fick nog efter att ha konkat upp de för backen.

Så imorgon ska det bli dop. Det ska bli kul. Dopet e kl 2 i kyrkan men Johnnie ville vara där tidigare eftersom han ska bli fadder till lille Eleonora så han ville köra kl 9 men så ska vi hämta Ylva och Affe innan så vi får välla se när vi ska upp imorgon.. hehe
Tror jag redan nu har bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Funderar dock på om jag ska göra något åt mina naglar eftersom nagellacket börjat flagna men vi får se. ska ju göra de julfina till jul så de kanske får va sålänge.

Å så har vi bestämt oss för att vi ska fira jul ihop och att vi ska fira den ihop i Nyköping hemma hos Odgaard. Men vi kommer ner till Halland någon dag innan nyår för att fira in det nya året.

E ett av paketen låg det en pilatesboll(gymboll). Den e nu uppumpad. Det tog mig 5min. Det var 5 jobbiga minuter får jag säga. Pumpa pumpa pumpa pumpa. Nu räcker det med armträningen för idag tycker jag. hehe
Haha Trym e så söt. Han e lite smårädd för bollen. haha

Haa de

// Michelle

gräddkola .

Efter att jag städat så latade jag mig i soffan ett tag sen gjorde jag gräddkola. De ble superduper goda och Johnnie gillade dem. :D Gjorde efter orginalreceptet jag har men hade i lite nötter med. Pricken över i't. ;P



Johnnie var hemma lite innan 22 igår. När han var på väg hem så ringde han och sa att han snart var hemma. Vi pratade lite och så säger han helt plötsligt att han har en nyhet att berätta men att jag fick vänta tills han kom hem. Kom på några saker det kunde vara men inget var rätt. Det var ingen som var gravid, han hade inte köpt bil och inte hittat ett jobb till mig men han hade fått ett papper.

Han tar fram pappret som är en ritning på ett hus. Vårat hus. :D Han hade fått det på mejlen. Dock fanns det en del saker vi ville fråga om huset så vi skrev en liten lista som Johnnie sen ska ta upp när han pratar med dem igen. Skulle vi vara helt nöjda med ritningen och så så skulle de börja jobba så fort som möljigt... Weeiii
De har allså varit folk ute vid huset ändå. Nu börjar det hända saker.. :D

Eftersom jag var hemma själv till kvällsmat så blev det bara korv och makaroner för min del. Men till min tv-kväll så blev det vin och chips.. hehe

Tiden gick faktiskt fortare än jag trodde igår. Alla timmar bara flög förbi. Helt plötsligt så var älskling hemma. Ja efter nästan 16h.

Trym har nu nästan slutat skälla helt på grannen. Han börjar känna igen henne nu när vi e ute. Igår skällda han kanske bara 2-3 gånger sen var det bra. Han var till och med ända framme vid henne och deras voove Molly. Molly var dock lite reserverad å Trym som var så sugen på att leka. Han hoppad fram och tillbaka och verkligen försökte få igång Molly men hon bara stod och glodde. hehe Stackars Trym han ville ju bara leka. Vi gick ner till hagen ist han och jag och sprang lite.

Haa de

// Michelle



en vinter dag .





// Michelle


duktiga jag .

Nu har jag dammsugit och torkat alla golv på nedervåningen. Det blev fint. Nu e det bara att städa undan i köket, tömma de GeKås påsar som står kvar inne i sovrummet och så lite småplock lite här och var.

Har ju gott om tid på mig att städa idag eftersom Johnnie inte kommer hem före kl. 21. Allså e jag ensam hemma i 15h idag. :/ Lite trist men det händer ju som tur va inte så ofta. Han ska nänligen på Mekonomen möte och de e mellan 18-21. Så igen ide att åka hem i mellan. Han skulle dock se om han kunde komma undan lite tidigare så han inte behöver vara hemma så sent.

Det blir sista stora Mekonomen möte Johnnie går på. Han sa nämligen upp sig på jobbet för en vecka sedan och ska efter nyår börja jobba på Bilia Volvo i Segeltorp. Det blir närmre till och från jobbet vilket betyder att han inte behöver åka hemmifrån så tidigt på morgonen och komma hem så sent på kvällen. Mindre ensam timmar för mig. :) Men jag hoppas på att jag snart hittar ett jobb.

Jag och Trym var ute innan och lekte i snön. Vi sprang fram och tillbaka i hagen. Det ligger ganska så mkt snö ute nu och kallt e det. Har tyvärr ingen termometer så kan inte se hur kallt det är.

Det blev ingen gräddkola igår så ska nog göra det idag stället. Men innan jag kan göra det så måste det städas i köket.

Haa de

// Michelle

julkalendern 2010 hotell gyllene knorren .

Har precis suttit och tittat igenom alla de avsnitt jag missat av åters julkalender. Hade innan bara sätt första avsnittet så hade 6 avsnitt att titta på idag. Lite spännande är den ändå. Sen så ska man ju varje år se några avsnitt av kalendern bara för att tycker jag, innan man dömmer ut den om det skulle vara fallet. Den har potential i år får jag säga fast att jag tycker de va så mkt bättre när jag var mindre. Kanske för att jag var lite vad vet jag. Men vem tyckte inte att Mysteriet på Greveholm var bra. Den e nog den bästa tycker jag. Sen så gillade jag Pettson och Findus också.

Nu sitter jag och tittar på Fåret shaun ett barnprogram som e sjukt kul. Det handlar om ett får och hans fårvänner, fårhunden och en bonde. De pratar inte men man förstå precis ändå vad det menar. haha

Resan hem till Södertälje gick bra. Susanne körde mig till flygplatsen i Ängelholm och flyget var bara 10min försenat. Från Arlanda så tig jag tåget in till Centralen där Älsklingen stod och väntade.
Vi var båda ganska så hungriga så det blev mat så fort vi kom innanför dörren. Efter maten så blev det pingis. haha det var kul.

Nu till helgen är det dop nästa helg har vi inget planerat sen e det jul. Å jag e som vanligt, fast jag e sämre iår än vanligt, efter med julklapparna. Har nästan alla julklappar kvar. Hur ska jag hinna. Vet ju knappt vad jag ska köpa till min nära och kära.

Nu ska jag fundera på ifall jag ska göra gräddkola eller om jag ska göra det en annan dag.

Haa de

// Michelle

andra e inte som du .

Tänkte komma med några kloka ord bara på tanke på vädret vi har just nu. Var ute och körde nyss och det e halt ute om du inte viste det. Du kanske är en bra förare. Du kanske kan hantera olika situationer bra i trafiken. Du kanske har bra koll på din bil. MEN det behöver inte betyda att andra är, kan och har det. Bara för att det kanske inte e du som orsakar en olycka så behöver det inte betyda att du blir det som blir minst skadad. Du är kanske en bra förare men glöm inte bort att du inte är ensam i trafiken så ha stor respekt för de andra förarna. Vi är alla olika bra på saker. Natti Natt // Michelle

sjunger .

Sitter hemma i Veinge där julskivan snurrar och jag sjunger med. Allt från Rudolf med röda mulen till tyska texter och opera. Whop whop. ;-) Men snart så ska jag köra in Wiky och emelie till halmstad sen ska jag hem till Jill & Jimmy och spela spel. :-D // Michelle

massa älskade underbara vänner .

Fick upp tidigt i fredags för att följa med Älsk till hans jobb. Där hade killarna lite snöbollskrig ute i verstaden ;) Efter fikat vid 9 så körde Älsk mig till Centralen och jag tog sen tåget ut till Arlanda. Mkt smidigt sätt får jag säga. Tar bara 20min och kostar bara 120kr för undomar upp till 25 år.

När jag kom fram så var flyget beräknat till 12 som det fint stod på tavlan, det skulle ha gått 11.30. Sen så bytades tiden och det stod "flyget är försenat till 12.10".
Under tiden jag satt där och väntade så kom det en man. Det var något mkt bekant med honom tyckte jag. Han var sjukt lik Leif Silbersky, ni vet han den svenska topp advokaten. Han vankade fram och tillbaka. En gammal gubba har han blivit. Dock vet jag inte helt hundra om det var han för vågade inte fråga.. haha Men han var sjukt lik honom iaf. ;)

När vi landade i Ängelholm så stod snälla söta syster Yasmine där och väntade. Då var flyget en hel timma försenat. Vi hade nog fått sitta på flyget ett tag innan vi lyfte. Vilket jag inte la märke till för jag somnade ganska så snabbt. Sov hela tiden fram tills piloten sa att nu landar vi om 10-15 minuter. Efter det somnade jag igen och vaknade när vi hade landat och skulle stiga av.

Åkte med Yasse in till Halmstad då hon skulle möta upp två vänner för att leta upp presenter till två killar de skulle fira i Lördags.
Efter en runda på både Eurostop och i stan så körde jag och Yasse och hämtade upp marre för att sen köra till Slottsmöllan och Arosfortet för att möta upp resten av underara VGLT Dam för lite avslutning.
När vi vara klara med att springa runder där så åkte hela laget hem till Tina.H för mat, dryck och lekar.
Det var en mkt lyckad kväll får jag säga. ÄLSKAR VGLT. :D

Frida från Näckrosen ringde i fredags när vi var på väg hem till Tina och frågade om jag inte skulle komma in till Laholm och Annabell, hon hade läst på fb att jag var nere. För där satt resten utan personalen från Näckrosen + Båstadvägen och hade julfest. Fick pratat med Frida, Pia och Nina. Sen så hörde jag alla andra " vi saknar dig". E de inte underbara. SAKNAR DEM MED. <3 Hade åkt dit i 120 om det inte var så att jag var med laget.

I lödags så körde jag in pappa och en vän till honom in till Halmstad vid 12.30. De skulle tillsammans med en runt 100 män till äta och dricka gott. När jag lämnat dem så gick jag till Clas Ohlson och hämtade en batteriladdare till pappa. När jag gjort det så körde jag till Laholm för att hälsa på på Näckrosen.
När jag kom dit så satt alla, passande nog, och fikade. De hade tidigare under dagen bakat bullar så dem fick jag smaka. Riktigt goda.
Alla e så söta där. Alla försökte samtidigt att prata med mig. Det gick inte jättebra men till sist så kom de på att de skulle prata en och en.

Vid halv 4 så körde jag hem till Tilda. Vi åkte till Maxi och handlade lite sen körde vi och hämtade Tina och körde sen tillbaka hem till Tilda och lagade mat. Efter maten, som blev redigt god så tittade vi på Jurassic park 3 sen spelade vi Wii. :D Wii super mario. Skit kul. Jag vill ha ett wii :D

Janne och jag


När jag sen vid 12 tiden lämnat Tina hemma så körde jag inom hos Janne. Där var det fullt med folk. Malin, Sebbe, Tim, Gutt, Peter och Emma. Trevligt. De tittade på film, men när filmen var slut så gick vi ut för att göra en snögubbe. Det gick inte :( Det var för dålig kramsnö. Det blev lite snöbollskrig och något försöka tt göra en snölykte som inte heller lyckades sen gick vi in igen.
När jag skulle åka och sagt hejdå till alla så fastnade jag i hallen men Janne och Gutt ett bra tag. haha
Å precis innan jag skulle åka hem så kom Ante.

Det har varit en mkt bra helg får jag säga. Har hunnit med att träffa nästan alla från laget + en massa underbara vänner.

Ikväll ska jag hem till Halmstad och träffa Jill, Jimmy, Ree och James. :D Imorgon flyger jag hem igen.

Haa de

// Michelle

wiikväll med M'n

Har en mysig kväll ihop med martina och matilda. God mat och wii-spel. :-D haha så kul vi har. Massa fnitter och skratt. ;-)

mina älskade M och jag <3 .



// Michelle


stefan nilsson .

You are one of a kind. Du är en toppen kille.

Första gången jag träffade dig tror jag var, men e inte helt 100 på det, när vi var på ett IOGT-NTO läger ihop för jag vet inte hur många år sen. haha
Det var någonstanns i Falkenberg kommer jag ihåg. Ute i skogen. Jag var där med Nanni men kommer inte ihåg vem du var där med.

Vi satt uppe hela natten och kollade på film. Kommer ihåg att jag låg i ditt knä hela tiden. Vi tittade på många filmer men den enda jag kommer ihåg var den men killen som fick vara i en bubbla hela tiden för att han var sjuk eller något. Kommer du ihåg??

Eller kommer du ihåg att vi klockan 5 på morgonen gick ut och spelade kubb med daggen i gräset?? Detta är minnen för livet. Kommer aldrig att glömma detta.

Det var som ett mirakel när du helt plötsligt stod där i Veinge på samma fest som Yasse. Hur kom det sig. Det e helt galet.

Fast att vi inte har umgåts privat mer än när vi varit på Yasses och Dennys fester men jag vet att du e en underbar toppen kille. E glad att jag lärt känna dig.

// Michelle


en dag







// Michelle


RSS 2.0