vinst X 2 .

Wohooo.. Det var match igår mot Knäred men eftersom jag var på Andrés bal så kunde inte jag vara med. Inte heller Yasse. Men de vann. :D

Hade match idag med och detta mot Astrio. Jag var inte med på denna matchen heller. Vet inte redit varför men var inte med på laguppställningen. Kanske va lika bra det. E ju fortfarande hes. Men iaf så vann vi igen :D 2-0 ble de. YASSE gjorde mååååål :D Hejja henne.

Kan inte vara med på tränigen på torsdag för att vi ska ha personalfest och inte heller på måndag för då e jag i Sthlm. Får bra hoppas på att jag får sluta lite tidigare på torsdag nästa vecka så att jag kan vara med då.

André kom hem helskinnad :D Sånt gillar vi. Han hade haft grymt kul. Bästa dagen i hans liv sa han. Det e så det ska vara tills nästa, "det var min bästa dag i mitt liv" dag kommer. ;)

Saknar min Älsk så mkt nu så att jag får ont i magen. Det e så långt tills på fredag men ändå inte. Får hoppas på att dagarna går fort.

Pappa åkte imrose med tåget till Skövde. Han skulle göra något konstigt där. Typ utbildning lr föreläsning. Han kommer hem igen imorgon kväll.

Det e bara tråkiga saker på tv ikväll. :(
Nu börjar min hals irretera mig så måste nog göra någor åt det.

Har lärt mig något nytt idag men just nu kommer jag inte ihåg vad det va ;) haha

Haa de

XOXO // Michelle

bilder .


bal 2010 .

Vädret höll sig hela vägen tills vi hade hittat en plats att stå på sen kom regnet och det slutade inte. Regn regn regn regn. Stod där 15.30-17.30 i regn. Kallt och blött. Men André och Gabriella var mkt fina. Även Sebbe, Niklas och ders tjejer.

Höll på att dö av hunger påvägen hem så pappa och jag körde inom Stationsgrillen i Veinge och köpte lite mat. Å lite godis i kiosken.

Är fortfrande hes och har blivit slemmig i halsen annars mår jag himla bra.
Får hoppas på att jag inte blir sämre nu pga att jag stod ute i renget så länge. Men vad gör man inte för att få se sin bror i fina kläder. ;)

Haa de

XOXO // Michelle 

wruummm .

Nu så e min bror påväg till sin studentbal :D
Han e sååå fin i smoking ;)

Buhuuu...Back to old memories. Det var så kul med bal. :) Saknar

Det e inte jättefint väder men så länge regnet håller sig borta så funkar vädret alldeles perfekt.
Ska gör min iordning och sen vänta på att papp kommer hem sen ska vi köra till Tylösand.

mkt bra .

Inte en ända tablett idag. Har inte ens tittat på asken. :D
På bättringsvägen här kommer jag :D

Idag har jag nästan bara varit hemma.
Har hjälpt Suss att tömma ett skåp i vårt kök. Hade fullt med flaskor och burkar där. Tömde skåpet och körde och pantade.

Åt en god middag med pappa Suss och André. Körde sen pappi och Suss till Nadja och Siffe. På vägen hem så stannade jag till i kiosken för att se om Jill jobbade, och det gjorde hon. :)
Var i kiosken lite efter 8 så stannad kvar tills hon stängde hjälpte sen till med att städa sen gick vi hem till henne och kollade film ihop med Jimmy som väntade så snällt på att Jill skulle sluta.

Blev en liten runda till Genevad då Jills mamma och co behövde någon som kunde köra dem till Laholm. Så jag och Jill tog varsin bil och hämtade och lämnade dem. Sen återvände vi till Veinge och filmen.

Pappa ringde sen och så fick jag köra pch hämta dem med. När jg lämnat dem på Veingev. så körde jag hem och nu sk jag gå och lägga mig.

Imorgon är det Andrés studentbal. Hoppad det inte kommer regna.

Natti natt

Haa de

XOXO // Michelle

love love love

Bara älskar min tröja. Den e såååå sööt. ;P


Här har min plats varit alla kvällar denna vecka. Sjukhörnan :/
Men ser ju nästan helt frisk ut nu :)


Fortfarande inte tagit någn tablett :D


Haa de

XOXO // Michelle


bättre .

Mår mkt bättre idag. Igår tog jag 6st panodil på under hela dagen, två morgon, middag och kväll. Jag hatar att ta tablettet.. Usch
Idag har ja än så länge inte tagit någon. Det måste ju vara posetivt. :D

Ska ändå inte iväg idag. Vill ju vara så pass frisk i morgon så att jag kan fota André på balen. Så det blir en hemma dag för mig även idag. :(

Men nu e jag iaf nyduschad å det känns skönt. :)

Haa de

XOXO // Michelle

pang pang lucky luke .

Haha pappa kommer inrusande och skricker oj vad jag e kissinödig. Men han springer inte in på toaletten utan kommer in i vardagsrummet och pangar med sina pistoler han fått av sina arbetskamrater. hahaha han e ju rolig han.

Pappas arbetskamrater tog med pappa ut ikväll pga att han fyllt 50. Pappa trodde att de bara skulle åka in till
Anna-Bell i Laholm men så blev det tydligen inte. Wild West i Halmstad. Gratis mat och dricka och kul hade han haft med. hehe ;P


Men så iaf så har det hänt en del i Laholm.

Torsdag: Påväg till jobbet, 8.50, och nästan är där så var vägen vapärrad av polisen.. hmmm Fick vända och ta en annan väg.
Kommer ner på kontoret och frågar vad som händer. Bombhot på stadshuset. :O

Efter nån timma så kom det bombteckniker från Malmö, brandbil, ambulans, tv, radio och tidning. Vägen in till jobbet var avspärrad så om vi skulle iväg så fick vi gå. Där satt vi ute på gräsmattan och kollade på allt konstigt folk som sprang runder.
Vid 13 tiden så togs avspärrningen bort. Det var ingen bomb. hahaha

I tidningen idag så stod det att den skyldige inte hade ställt lådan där av det syftet utan bara för att han ville lämna tillbaka en sak han och hans vänner tagit från Gröna Hästen för runt 20år sen. Och när Gröna Hästen var stängd så gick han ner och ställde lådan på stadshuset, sign Not to be taken away.

Hahaha herregud säger jag. Stackars människa. Efter 20år så får han skuldkänslor och vill lämn tillbaka hästskon och paketet misstänks vara en bomb. Han gick dock själv med svansen mellan benen till polisen i Halmstad och berättade hela historian. Efter det fick han gå hem igen.

Fredag: Everything back to normal i Laholm igen. Men kul att något händer i den lilla staden. ;P
Jobbade 7-12 men kände sen att jag nog inte skulle jobba mer. Skulle ha jobbat 15.30-21.30 osså.
Lite innan 12 satte jag mig fär att ringa runt för att sätta in någon annan ikväll. Ingen kunde. Vid 13 tiden kom Susan tillbaka från sin lunch och skickde då hem mig och sa att hon skulle se om hon kunde hitta någon som kunde jobba åt mig. Jag fick absolut inte jobba.

Åkte hem och la mig på soffan där jag har legat hela tiden sens dess. Inte det allra roligaste att göra en fredag när alla ens vänner har roliga saker för sig. Som tex Karsefors.
Pappa kom hem från jobbet men åkte sen igen.

Helt ensam.

Har pratat 1,5h med Johnnie så lite sällskap har jag iaf haft. Efter att jag pratat med Älsk så ringde jag till Adam för det var länge sen jag pratade med honom. Vi hade ett mkt intressant samtal som varade i 1,5h. Det var riktigt kul :D. Killen med inga gränser. ;P

Har även pratat lite med Tilda.

Lillebror André har kommit hem idag. Men han har åkt igen. Han blev hämtad av Daniel Plutten Olsson.

Men nu e iaf pappa hemma så nu slipper jag vara ensam.

Rösten min har inte blivit bättre utan mkt sämre. Idag är det tydligen svårt att höra vad jag säger. Kan ju inte heller påstå att jag har varit duktig och varit tyst. Men hallå jg kan inte vara tyst. Hehe men nu ska jag vila halsen lite och kolla på tv.

Blir nog inget Varberg imorgon. Tror inte heller att det bil någon inflyttningfest heller för den delen :/ :(
Soffan får vara min vän imorgon med om det inte e så att det händer ett mirakel inatt och jag blir frisk.

Haa de

XOXO // Michelle

hes .

Jävla hals asså.  usch va detta e trist. Halsen blir bara värre och värre. What to do?
Har både ätit honung och druckit te. Får hoppas att det är bättre imrogon och att jag inte får hosta. :S

Idg efter jobbet så gick jag inom turistbyrån för att säga hej. Det var bara stackars Tomas där. Elisabeth är tydligen i Italien och Carro var på lunch.
Tomas ska bara jobba där tills den 4/6 och det är ju nästa fredag. Vad tomt det kommer att bli utan honom. :( Han ska flytta ihop med sin tjej i Oslo. Men men vi får försöka överleva utan honom. Sen så finns ju Facebook. haha

Har inte alls tid att bli sjuk. Ska ju jobba hela fredag + att jag ska köra och hämta Andrés frack eller vad det nu e han har hyrt sen ska jag till min Kusin Luke på lördag dag som ska fira att han fyllt 15. På Lördag kväll ska jag på inflyttningsfest hemma hos Janne och Gutt i deras nya place i Laholm. Sen så på söndag så ska André ha bal och jag har lovat att fota.

Nu ska jag nog lägga mig. True blood vr ju inte ikväll. Tydligen så var det sista avsnittet, för säsongen hoppas jag. Lite snopet för här satt jag och väntade på det :(

Haa de

XOXO // Michelle

21 dagar sen gillar man det .

Pappa kom hem till sist men hade inte med sig saker till pannkakor utan hade köpt hamburgare, bröd och dressing. Så det fick det bli ikväll. Funkade ju bra det med. Överlevde ju ;)

Har lärt mig att om man ska lära sig gilla något så ska man äta eller dricka det i 21 dagar.
Som om man tex ska lära sig att gilla oliver så ska man äta en oliv varje dag i 21 dagar.

Har annars spenderat kvällen i soffan med lite svart vit film, Despertes housewives och Cougar town.

Pratar för tillfället med Tilda men ska snart fixa mig för sängen.

Natti Natt

Haa de

XOXO // Michelle

hungersnöd .

Vart håller pappa hus!? Jo han står och pratar med Ola medans jag sitter här och väntar på honom och håller på att dö av hunger. Han ringde för 1h sen och sa att han skulle till kiosken och köpa saker till pannkakor. Gott tänkte jag för jag hade börjat bli lite hungrig redan då. Har inte ätit något för pappa skulle ju snart komma hem så vi kunde göra pannkakor.

Huuuungrig e jag...  Pappor å deras tjat tjat med vänner.. hahaha

leta leta foto .

Har försökt att övertala min tränare att flytta vårn match på söndag till förmiddagen ist för kl 16. André ska nämligen ha bal då och den vill man ju inte missa. Yasse vill ju klart osså se sin bror i fina fancy kläder. Sen så sk Marres syrra med gå på balen och det vill inte hon heller missa så, ändras inte matchen så kan inte vi tre vara med.

Vi får välla se vad Peter säger.

Vaknade flera gången intt utav att jag trodde jag hade försovit mig. Men det har man inte om man vaknar vid 2, 4 och 5. Klockan ringde vid 6.15. Trött var jag så snoozade till 6.30.
Ganska så lugn dag på jobbet idag. Men det har varit ett jävla väder. Blåst och regn.. Usch

När jag kom hem från jobbet så gick jag ner för att rota fram gamla barnbilder på André. Måste ju fixa ett plakat till honom ju. Jag hittade en del foton som jag ska visa pappa och mamma, så får vi se om något blir godkännt.

Men jag hittade även en massa bilder på mig, Simme och Yasse. Gud va söta vi var. Vilka roliga bilder. Fina minnen kom tillbaka. Hittade bilder på Lina. R.I.P. Våran kusin som dog vid 3års ålder 1991 lr 92. Jag och Lina var lika gamla.  :( Undra hur livet hade sätt ut om hon fortfarande hade levt. Massa bilder på när vi firar jul med släkten. Bilder på alla olika kompisar man haft i livet. Bilder på olika aktiviteter vi gjort osv osv :D ojoj

Nu sitter jag bara hemma och väntr på att pappa ska komma hem så jag slipper va ensam.
Saknar Johnnie gör jag men så in i bomben. Men får ju träffa honom nästa fredag.

Haa de

XOXO // Michelle

...fort

Lördag: Johnnie hostade hela natten så blev en konstig nattsömn. Men vi gick upp vid 10. Åt gjorde oss i ordning körde in till Eurostop och systemet sen körde vi och hämtade upp Yasse för att köra till Varberg och Alexanders kalas :D
När vi var påväg in till Halmstad så ble vi stoppade utav en motorcykelkarnival. De var rund 300 cyklar. Nice.
Sol och fint väder hade vi nästen hela dagen.
Mostrarna Lone och Marianne, morbror Freddy, kusin Loke och mormor och morfar var där. Första gången de fick träffa Johnnie och det gick bra :D
Självklart kom alla 1000 frågor upp.. haha lr ja kankse inte tusen men en del. Vart bor du, hur träffades ni osv. Marianne trodde först att han var från typ Norrland och mormor gissade på Halmstad lr Laholm. Men nop Stockholm var det. Haha stackars mormor blev helt shockad. :D "Hur träffades ni"????

Vid halv 5 så körde vi hem igen. Lämnade Yasse i Halmstad och körde sen till Johan i Veingeby för fest. :D
Hade lika kul som förra och förrförra åter och alla andra gånger vi varit där. Fisen vr där vilket var kul. IKnte träffat henne på länge. Berättade även där för folk vad som kommer hända i höst och även här posetiva men, kommer sakna miner.
Hade ingen som kunde köra oss hem och eftersom det var bra väder så gick vi hem. Tog inte så farligt lång tid.

Söndag: Var hemma sent igår så vaknade ganska sent typ 1 lr nått. Kom så långt som till soffan i mitt rum och så tittade vi på film. Var uppe och åt frukost vid 3 tiden.. hehe
Betämde sen med Tina och Tilda att vi skulle träffa dem.
Pappa körde oss hem till Johan så att vi kunde hämta bilen. När jag skulle öppna bilen så öppnades bara min dörr.. hmmm och så fanns det ingen ström. :(
Johan berättade att han sätt att inne belysningen stått så där har vi tjuven. Å troligtvis så är det mitt egna fel osså..
Men Johan hjälpt till att få stöm i bilen. Men de andra dörrarna var låsta och bensinlocket därför osså låst och ingen bensin.. hmm. Men vi trog ut nyckel igen låste bilen, låste upp och så var det problemet löst. Tackade John för festen och hjälpen körde sen och tankade på Pump i Veinge. Hämtade upp Tina i Laholm och körde sen till Tilda där vi fikade. Tina, Tilda och Johnnie har ju aldrig träffats så nu var det på tiden.. hehe

Efter fikan så skulle jag kör Johnnie till flygplatsen och Tilda och Tina ville med följa med. Flyget var lite försenat så vi satte oss och kollade ifall vi kunde hitta en kille till Tilda men nä.
Sa hejdå till Älsk och körde hem till Tilda där vi blev sittandes i bilen ett bra tag och snackade och hade kul. Lämnade sen Tilda efter ett tag och körde hem Tina för att sen köra hem och äta. Gick sen och la mig ganska så tidigt.


Idag vaknde jag och inte mådde så bra så ringde till jobbet och sjukanmälde mig vid 8 idag. Ont i huvudet och lite feber och mkt trött. Somnade sen om och vaknade vid 12 tiden.
Gick upp och fixade frukost och satte igång Kogänget :D
Satte sen igång Dr Snuggles. :D

Så missade/ar jobb, Elin och träning idag :(

Men jag har haft en bra helg :D Tack Tack

Hoppas ni mår bättre än vad jag har gjort idag



Kusin Luke, Alex vänner och Alex         Jag på fest :D
 


Haa de

XOXO // Michelle

0-6 till oss :D .

Torsdag: Jobbade i Mellbystrand. Det gick bra. Vi hade mkt fint väder. Vi tog en cykel runda på stranden. Hde vattenkrig, fikade i solen och sparkade boll. :D

Hann även med träna vilket var mkt kul. Vi var 16st. :D Det e så kul med fotboll nu. :D
Efter träningen så duchade vi sen hade vi lite möte i klubbstugan. Pratade om förra matchen som var mot Skogaby som vi vann mot med 12-1. Dock var inte jag med för att jag jobbade då. Vi tog upp laguppställningen inför matchen mot VR-08.

Efter det så körde jag hem dumpade träningsväskan och körde sen upp till mamma. Hade Älsk i telefonen nästan hela vägen. :D <3
Uppe hos mamma packade vi in Simmes saker i bilen sen pratade vi lite med mamma. Jag berättade en sk jag skulle säga till mamma vilket Simme inte heller hade hört. Blev inga sura miner bara lite funderingar. Men de tog det posetivt. :D

Å så mot Göteborg. Simme har bara kört till sin lägenhet 1g innan så hon hittade inte direkt. Körde lite fel men sen så kom vi på rätt spår. Kom fram ganska så sent. 
Simme bor i en liten 1a på Hissingen där hon även jobbar på Toys "R" Us.

Fredag: Simme skulle upp tidigt och jobba så blev inte så mkt sömn för någon av oss. Jag bestämde mig för att följa med Simme till jobbet för vad skulle jag göra i hennes ägenhet hela dagen utan varken TV, dator eller radio. Sen hade jag ju ingen aning om vart hennes jobb låg. 
Skulle ha träffat Paui men hon hade tyvärr inte tid så stannade på Toys till 10.30 sen gick jag lite runder på Backaplan och kollade i lite affärer pratandes med Tina i mobilen. :D Tack tack för sällskapet.

Lite innan 1 så ble jag hungrig gock och köpte en baguett och gick tillbaka till Toys för att se om Simme skulle ha lunch. Vi åt lunch ihop i min bil. haha
När vi satt där så ringde Suss och meddelade att planet krockat med en fågel när de skulle lyfta så de hade fått vända tillbakatill flygplatsen och hon hade ingen aning om när planet skulle få lyfta igen. Fick sen ett sms om att jag skulle ringa och kolla med Säve när planet skulle landa.
Simme gick in och började jobba igen och jag försökte få tag på telenr till Säve. Skickade till 118 118. Men eftersom det skulle ta 1-2h innan pappa och suss skulle landa efter att de lyft så bestämde jag mig för att försöka få tag på Nicke och vi bestämde att vi skulle ses på hans jobb innan han börjde jobba. Fick en beskrivning och körde dit. Tur att jag varit där innan så jag kände igen vägen.
Så kul att träffa han igen. Var ett tag sen. Hade lite att prata om. Men vid 15.40 så vat Nicke tvungen att börja jobba så jag frågade om han viste vägen till Säve. Fick en liten beskrivning av honom och gav mig iväg.

Jag hittade :D Hade ju glömt att ta med gpsen så tur att jag hade Nicke.
Pappa och Suss hade haft en bra resa.
Eftersom flyget var sent och vi hamnade rakt i rusningstrfiken så blev jag sen till matchen. Men kom 19.20 matchenb började 19 så inte så farligt sen.
Jag fick hoppa in ett litet tag som topp :D. Det var något nytt men det var kul.
I andra halvlek så skadade sig Frida så jag fick in som sisteman.
Höll på att göra ett BIG mistage men som tur va så räddade Emelie mig. Pjhuu
Matchen slutade iaf med att vi vann.

Körde sen hem där min Älsk stod och väntade. Var helt slut i kroppen så vi gick och la oss dirket och kollade på Trick r treat men jag somnade. haha

.....fort följer

trött .

Har varit en mycket bra helg. Orkar dock inte skriva om den nu så får bli, kankse, imorgon.
Men helgens innehåll har varti, Johnnie, godmat, dricka, fest, sol, fika, mys, match och promenad.

Ska nanna nu så

Haa de

XOXO // Michelle

prosit .

atchooo.

Ojoj där kom den. ;)

Har änsålänge ätit frukost, klätt på mig, diskat, dammsugit, lyssnat på musik, sjungt och dansat. :)

Ska borsta tänderna, packa fotbollsväskan, hindra den stora spindeln att komma in i huset, plocka undan lite, packa en liten övernatta väska, kör och jobba i Mellbystrand, träna (om jag slutar i tid), köra upp till mamma för att hämta simona och Tics, köra till Gbg.

NJUTA AV SOLEN :D

Min fina dag.

 



Haa de

XOXO // Michelle

 


hon tål mig inte .

GRATTIS PAPPA PÅ 50ÅRS DAGEN. ÄLSKAR DIG <3

 



Först var det jobb 8.45-13.15.
Pratade en snabbis med Tina som sa att hon skulle vara klar typ 14.10 så då tänkte jag att då hinner jag åka och sol en snabbis. Men nej nej Tina var ju klar snabbt så hon försökte får tag på mig men inte lyckats så hon körde hem till mig. Jag var ju klart inte hemma. Men till sist fick hon tag på mig. Tur att det var sol så hon kunde sitta ute i solen och mysa tills jag kom hem.

Körde hem fort, tog en snabb dusch sen körde vi in till Halmstad på presentjakt. ;) Tinus körde.
När vi kom till stan så sprang vi inom Stadium för att se om Daniel jobbade och det gjorde han. Det var så länge sen mn träffade honom. Det var kul. Snackade lite med han och Mattias ett tag sen gick vi vidare för att se om vi kunde hitta några presenter.

Gick in på Hillbergs guld för att se om vi hittade något där och för att se om Jennie jobbade och det gjorde hon. Ytterligare en person jag inte träffat på länge. :)

Gick vidare och hittade en liten fin doppresent till Theo. Gick sen till Roberts och tog en fika. Tog sen en runda till på stan för att se om jag kunde hitta något kul till Alex men lyckades inte. :/ In en runda på systemet för att köp lite vodka.

Satte oss sen uppe vid bilen och försökte komma på något att göra. Bestämde oss sen för att åka hem. Men vi ändrade oss i rondellen innan Pilkinton och körde upp i indiustriområdet och kom ut på andra sidan Pilkinton och körde sen tillbaka in mot stan och Maxi. haha

Hej hej Maxi. :d Där satt en tjej och sålde svenska jordgubbar. Gud vad det luktade gott. Köpte dock inga vilket jag ångrade när vi kom hem. Men köpte iaf hem lite bröd och pålägg.
När vi precis hade kommit in på Maxi så säger Tina "jag tål dig inte" hahaha Jaha där har vi det. Snälla söt gumman. Det man inte tål ska man ju inte äta lr röra och eftersom Tina inte kan låta bli mig så blir jag "förbjuden kärlek" Spännande. ;)

Väl hemma så börjde jag på min hemma gjorda Turkiskpeppar. Haha undra hur den kommer smaka. Första gången jag gjort det själv. Var ganska så skepptisk till att den skulle bli bra för det var bara en mass klumpar men de har försvunnit nu så hoppas det går att dricka.

Har precis pratat med Johnnie. Har därför missat lite av True Blood. Men det finns ju på nätet så vad gör man inte för sin Älskling. <3
Fick en oder av Älsk att jag skulle äta så får välla göra det. ;)

Haa de

Natti Natt

XOXO // Michelle

 


sol .

Idag har solen hittat till halland. :D Det gillar vi.
När jag vaknat ätit och gjort mig i ordning så körde jag till Emma. Hade pratat med Per på facebook innan jag körde och fått reda på utav honom att varken hans eller Emmas mobil fungerade men att Emma skulle vara hemma.

När jag kom till Emma så ble jag bjuden på hembakta kanelbullar.. MUMMA vad de var goda. Vi har var ute lite i solen och lekte med wilma med. Runt 2 tiden kom Josse med sin lilla flicka. Så sööt hon var. Då fikade vi igen. :D

Sen var det jobb 16-21.30. Har varit en mkt lugn dag på jobbet idag. Har hunnit med att spela en del Fia och lite yatzy.

Har smsat lite med pappa idag och de hade det bra förutom att det regnade och blåste som bara den. Hoppas bara att de får fint väder imorgon så att de kan titta runt i Budapest. Inte så kul att bara sitta inne hela tiden.

Imorgon blir det jobb 8.45-13.30 sen ska jag träffa Tina och så ska vi in till Halmstad och fixa lite presenter. Tina ska köpa något till sin kusin och jag ska hitta något litet till Theo och kanske något till Alex. Har ingen aning vad jag ska köpa till Alex. hmmm

Ååååå e så jävla trött på A-tagenten. Den fungerar bara om man trycker på den på ett speciellt ställe. Hur störande e inte det. Jättestörande. Får hela tiden läsa om allt jag skrivit för att se om jag missat ett A. Så har jag missat något A någonstans så vet ni varför.

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova.

Natti natt Haa de

XOXO // Michelle

17 maj .

Tror det bara är Sveriges och Norges nationaldag jag har koll på. Tror jag vet Norges enbart för att det låter så kul att säga 17 maj på norska.. haha

Iaf så GRATTIS Norge.

 



Det var en aning segt att komma upp i morse men jag kom upp till sist. Var inte så farligt trött på jobbet iaf så det var ju bra. När jag slutade så körde jag och tankade sen körde jag hem. Skulle ju hem och köra pappi och Suss till Gbg så att de kunde åka till Skottland.

Men så ble det inte. När jag kom hem så satt de i köket och deppade. Den där fördömda vulkanens askmoln låg över hela Skottland så alla plan var inställda. :(
Det var att sätta sig vid datorn och försöka hitta ett annat sätt att komma till Skottland utan att det skulle kosta multum och ta förlång tid. Men icke. :(
Suss gav sen upp Skottland och började ringa till alla stället som vi hade bokat saker på som tex whiskeyprovningen han skulle ha fått av oss barn, hotellet, afternoon tea't på golfbanan och flyget.

Efter det så började vi kolla på billiga flyg till, överallt. Jag kom då in på en sida med ett flygbolag som heter wizzair och där hittade vi ett flyg till Budpest, Ungern, så det bokade vi. Hoppade in i bilen och körde upp mot Gbg. Inget hotell var bokat, viste inte vad valutan hette, vad man kunde göra i Budpest eller överhuvudtaget någon om Budapest hade bara hunnit skriva ut en sida med lite hotell så i bilen upp så ringde Suss och bokade hotell. Från en mkt välplanerad resa till en mkt spontan resa. Alla var vi så klar mkt besvikna över att det inte blev något Skottland efter allt jobb men pappa tyckte ändå att det skulle bli kul att åka till Budapest. Ingen av dem hade ju varit där förut så det var något nytt för båda.

Körde med pappis bil upp så jippi. Tycker om att köra pappas bil :D
När pappa och Suss checkat in så körde jag hemmåt. Hade sällskap i bilen utan Tina i tele. Det var trevligt. Tack Tack. Tina hade mkt att berätta om. Hon hade varit ute i lördes, och nu e detta kvinnan som bara får blåmärken utan någon vetskap, så sådanna hade hon ju klart fått över hela benen. Knas tant. ;)

Kom hem och pratade lite med Elin. Hon vart inte i Laholm så blev inget bad för oss idag. Hann bara sätta mig i soffan när syrran ringer och säger att tisdagsträningen var idag istället. Så nu framöver blir det träning på måndagar istället för tisdagar. Åt några mackor, tittade lite tv, bytade om och så iväg till träningen.
Vi var 16st idag så det var KUL. Två nya hade vi idag med som provade och det ser lovande ut. Tror båda två kommer börja :D

Nu sitter jag här hemma helt alena fram tills på fredag då jag ska köra upp och hämta hem Pappi och Suss. Lite småtråkigt men det ska nog gå.

Ska in och jobba lite extra på onsdag 8.45-13.30. Så blev inget ledig då. men men de får timmarna och så tidigt på dagen är ju bra för hela dagen förstörs inte då.

Ska träffa Emma imorgon innan jag börjar jobba. Får se vad vi hittar på.
Jag  har ont i huvudet, i ryggen och så är jag trött så nu ska jag gå å nana.

Natti Natt. Haa de

XOXO // Michelle

 


jaha .

Trött e jag nu efter en hel arbetsdag. Har fått ont i ryggen men jag vet inte varför. Fick ont i huvudet vid 3 tiden idag och den satt i till 7 släppte då men har kommit tillbaka igen.
Skönt att man bara jobbar 2h imorgon 7-9. Fast jobbigt att man ska upp så tidigt.

Efter jobbet så ska jag köra pappi och Suss. Pappa vet fortfarande inte om vart han ska. Det e så kul. haha
Vågar inte skriva det här heller för man vet ju inte om någon läser och det råkar komma fram till honom.
Har fixat en lite överaskning till pappa osså. Kul kul

Nu e jag så fruktansvärt sjukt trött. Så nu ska jag gå å nana.

Får se vad jag hittar på efter att jag lämnat pappa och Suss.
Emma kunde inte följa med. Kanske åker och hälsar på någon. Får se. ;)

Ska iaf ha Elin imorgon eftermiddag som vanligt.

Haa de

XOXO // Michelle

fröken .

hittade en kul bok på jobbet om lathet. Eller ja den handlade igentligen om telefonen. I den fanns det en hel del kul saker att läsa om. Som tex.

Fröken Mat, Fröken Plats, Fröken Väder, Fröken Turist, och hon som alla känner till, Fröken Ur.
Så många Fröken det har funnits här i sverige att ringa.

Fröken Ur är ju självklart hon som alltid har koll på hur mkt klockan är. Fröken Mat kunde man ringa om man ville ha hjälp med recept och Fröken Plats gav tips om lediga jobb, ect.

Sen fanns ju så klart också Fru Förståelse. Henne kunde man ringa och prata ut om sina bekymmer med. Den automatisk telefonsvarare sa med jämna mellanrum med sympatisk röst, Ja, så är det.... alldeles.... Jag förstår.... ja, ja.... så sant som det är sagt.... men så länge det finns liv, finns det hopp.... Så är det... Något bör göras... osv.

Ja med en sådan människa så får man lika bra svar som om man pratar med sig själv.

Det har förövrigt gått mycket bra på jobbet idag. Tittat på reprisen på Så ska det låta, lagat och ätit mat, spelat kort, dansat, sjungt, tittat på Sommat krysset och gjort mina sysslor.

Innan jobbet idag så åkte jag in till Halmstad för att träffa Janne <3
Vi gick ner till stan och satte oss på Espresso House och tog en lång fika. Vi pratade ikapp oss lite så nu hänger vi iaf lite med på vad som har hänt och kommer hända i våra liv. :D Älskar min underbara Janne han är bäst. Måste försöka träffa honom oftare.

När vi var och gick i stan efter fikan så hittade vi en massa kaféer överallt så vi kom på att i sommar ska vi fika på alla kafé och sen hitta vår favorit. ;)





Vet inte redigt vad jag ska göra nu. Väntar mest bara på att Älsk ska ringa till mig. Han är fortfarande ute hos sin syrra där han varit hela dagen. Hans ska ringa mig när han kommer hem. Får se hur sent det blir.

Imorgon så blir det jobb 9-21.30. Siste långa dagen för denna lååånghelg som varit. Nästa vecka så blir det inte så mkt jobb. På måndag så ska jag bara jobba 7-9 sen köra pappa och Suss för de ska iväg. Sen ska jag och Elin på vattengympa vid 17.

Hoppas på att Emma.P är hemma och ledig på måndag så hon kan följa med och lämna Suss och pappa så jag får lite sällskap. :D

Tisdag jobbar jag 16.21-30, onsdag ledig, torsdag 13.30-20 sen ledig hela helgen :D


Haa de

XOXO // Michelle

 


turisten idag .

Har varit på turistbyrån idag och jobbat 9.45-15.15. Det var kul. Fick ju jobba ihop med den nya turistchefen Reino. Han var rolig. Carro var osså där idag. Men hon är ju där alla dagar. hehe ;)
Vi hade lite kaous mellan 10-12 men efter 13 så var det mer än lugnt.

Wiky ringde idag när jag skulle sluta på turistbyrån. Det var trevligt. Hon ville att jag skulle köra in till henne, men eftersom jag skulle ner och jobba på jobbet så kunde jag inte de. Det var synd. Hade med velat äta kulglass i solen. Får bli en annan dag.

Sen var det ju ner till vanliga jobbat 15.30-21.30. Där har det varit ganska så lugn ikväll. Har haft å göra men bara lagom mkt. Har hunnit med att titta på Så ska det låta. :D

Efter jobbet så åkte jag inom Lagadiskot. De var sista diskot innan sommarn. När de skulle städa så satt jag på scenen och tjatade på dem. Det var kul :D stackars simon och oscar. menmen ;)

Nu har den lilla flickan fått ett namn osså, Eleonor ska hon heta. så gullit.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag träffa Janne innan jag ska jobba 15-21.30.

Natti Natt

XOXO // Michelle

saknar .

Jag saknar min Johnnie jättemycket. Vill bara ligga i soffan ihop med honom och mysa NUUU. Jag vill att han ska klia mig på ryggen och prata med mig så mysigt så jag somnar. ÄLSKAR
Innan har det inte varit lika jobbigt att vara ifrån honom men det blir bara jobbigare och jobbigare att inte ha honom i närheten. Kunna puss och krama honom precis när man vill.
Som tur e så kommer Älsk ner nästa fredag. <3

GRATTIS Jennie och Theo till flickan. :D Äntligen kom den lilla krabaten ut.

Nu vill jag åka upp till Sthlm och titta på flickan. Så myys.
Men ska inte upp förens den 4/6. :/

Det har gått mycket bra på jobbet idag. Det har varit mycket skratt och bra humör. Det har varit en helt perfekt arbetskväll. :D Dagen har, trotts att jag varit trött, gått fort.
Tror min kropp behöver salt. När vi satt och åt på jobbet idag så åt jag taco chips och jag kunde knappt sluta. Det var så gott med salt. Min kropp kanske behöver salt för att bli lite piggare. Så detta ska jag testa i helgen.
Men vem vet det kanske bara är psykiskt. Hmmm ? Det återstår och se.

Nu ska jag kolla på True Blood som jag missade igår.



Natti Natt

XOXO // Michelle

 


trött .

Jag e trött. Var uppe och hoppade 6.45 imorse. Iväg och börja jobba vid 7-13.30. Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli 16 så att jag kan börja jobba igen.

Men jag är trött. Hade varit skönt att inte åka till jobbet igen. men men



XOXO // Michelle

vatten högar .

Mådde inte så jättebra igår tror jag hade feber.
Jobbade 7-13.30. Var sedan hundvakt hos Suss. Suss passar nämligen valpen Dogge, Winston som han heter nu, för att hans nya familj är på semester. Suss skulle vara barnvakt till Theo nere i Skåne så ville ha hjälp med valpen och Wilma. Orkade dock inte göra så mkt. Var så himla trött. Var ute med hudarna en runda sen la jag mig på soffan och höll på att somna. Lite efter 4 så kom Suss hem och vi satte oss vid datorn och kollade lite saker till resan hon och pappa ska göra nästa vecka. Pappa fyller ju 50 på onsdag så ska han få en resa utav Suss men han vet inte vart de ska åka. Jag vet :)

Efter det så la vi oss i soffan med ostbågar och ahlgensbilar och kollade på Biggest looser, Ugly Betty och DH. :)
Sen körde jag hem och la mig i soffan hemma. Vilket jag kankse inte skulle ha gjort. Höll på att somna. Johnnie ringde och vi pratade en snabbis.

Bestämde med Tina att jag skulle vara hos henne idag vid 11 men när jag vaknade idag så var kl.10.50. Oups. Men tydligen så behövde jag sova.
Men jag hoppade upp klädde mig, åt, gjorde mig i ordning och körde så att jag var hos Tina 11.40. Ganska bra ändå tycker jag ;)

Vi hade pratat om igår att vi skulle åka ut och ha picknick idag, för vi ville inte in till Halmtad för vi skulle inte göra av med massa pengar, men det tyckte inte vädret. Regn. så vi bestämde oss idag att vi skulle åka en runda till GeKås. Det var blött och där var en massa vattenhögar ivägen som Tina trampade i ;) Tinas fina påhitt. Ja visst ring mig när du ser någon lägga vatten på hög. Hahaha

Det var kanske inte den bästa platsen vi kunde hitta om vi inte skulle göra av med pengar. haha Jag hittade en hel del filmer, en finjacka, ENTLIGEN, en massa shampo, lite saker till Johan till festen och sen lite krims. Blev 1600. Inte göra av med pengar. :S Hade varit billigare att åka till Halmstad. Men men kul hade vi iaf.

Efter GeKås körde vi inom mamma och kollade på kisungarna och hälsade på syrran. Såååå söta kisarna va.

Har mått bättre idag. Inte varit lika hängig men ändå lite trött i kroppen. Mamma tjatar om att jag ska gå och kolla mina blodvärden så får nog göra det.
Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och sen nana.
Ska nog osså försöka få tag på Älsk. Har inte pratat med honom idag.

Natti Natt

XOXO // Michelle

lugn och skön dag .

Var ju inte helt ok att gå upp i morse. Trött var jag som en jag vet inte vad. Men upp var jag tvungen att gå för jag skulle på möte på jobet 9-11.
Efter det träffade jag Sandra en liten snabbis för att hon hade min väska och mitt liv (almanackan) :D Skönt att ha tillbaka den. hehe Helt klart beroende av den. Illa jag vet.

Vaar sen en snabbis inne på turistbyrån för att visa Elisabeth att jag har koll på läget eftersom jag ska vara där och jobba några timmar på fredag. Snackade även lite skit med dem.

Körde sen hem till Tinus och snackade tills jag skulle möt upp Elin på badet för att gå på vattengympan vid 17 tiden. Efter den så körde jag och hämtade Tina och så for vi till Skottorp för att titta på fotboll Skottorp-Gif/Vif. Där träffade vi på Matilda, Matilda, Matildas mamma och Johan. :D
Veinge vann med 3-2. Det var bra. :D

Körde inom Preem påvägen hem för jag var hungrig. Hade inte fått mat i magen. Lämnade sen Tina hemma och körde sen hem.
Har pratat en snabbis med Älsk i tele osså. :D

Nu ska jag snart lägga mig. Jag e trött.

Grattis Ponna på 20årsdagen. KRAM

Här har vi ju tjejerna i stora stan med stort S.


Natti Natt

XOXO // Michelle

helgen .

Det var så mys att vakna upp bredvid älsk i igår. Har saknat det så mkt. Vaknade dock osså utav att Cobra låg i sängen och hade tagit stor plats. Älsk låg därför lite snätt så jag hade mkt lite plats och var ganska upptryckt i väggen.. haha men men. Vad gör man inte för att få sova ihop med älsk.

När vi klätt oss och ätit så körde vi in till Harald Nyborg och ÖB. Sen hem göra sig iordning och hem till Dan och sara för lite party.

En mkt kul och trevlig kväll får jag säga. Alldeles lagom mkt folk. Tyvärr var ju inte alla där som blivit bjudna vilket var lite tråkigt. Det blev grillat och pastasallad på matsedeln. Sen en massa öl om man ville ha det. själv drack jag cider som jag tagit med mig. En hel del dans blev det osså. Matilda och jg gjorde några sväng om. Rediga proffs var vi. ;)
Tog taxi hem efter 3 någon gång så kom sent i säng.

Idag har vi bara tagit det lungt med film. Sen hem en runda till Dan och Sara för att Johnnie hade sin bil där. Där ble det med lite film sen körde Älsk hem till Sthlm tillsammans med Maria, Kim, Felix och Louise.

som tur e så kommer Älsk ner igen den 21. Så det är ju snart. Då blir det fest igen. :D

Pappa och Suss var på Citygross en runda idag och köpte hem lax med någon gägga i. Gott var det. :D Till efterrätt ble de chokladpuddig och grädde. :D



Saknar solen och värmen i Grekland lite. Hoppas det blir sommar snart. :D

XOXO // Michelle

ingen vinst .

Blev inte att jag plockade undan kläderna. Åkte hem till Emma ist och fikade. :D Så mkt roligare tykcte jag. Blev bjuden på kakor och te. Vi körde en runda till Korg och Slöjd ladan i Nordanå och köpte en pressent till Dan och Sara. Fiiin.

När jag lämnat Emma hemma så körde jag hem till Sandra för att snacka tupperware. Där blev jag bjuden på rulltårta och te. Satt där tills jag skulle skulle åka iväg till samligen till matchen mot Laholm.

Fick börja på avbytarbänken men det gjorde inte så mkt. Hade ganska kul där med med Pettro, Ewe, Sofi och Becka. Fick vara mec och spela den sista kvarten. Kallt som fanken vr det för jag hade bara kortarmad och kortbyxor... Brrrr
Vi spelade bra men det bäst kom i slutet. Vi måste få till det där bästa lite tidigare under macthen. vi förlorade med 2-1.

Nu är jag hemma och Älska och Cobra är osså här så nu ska vi titta på Stockholm boggie.

Ha det fiint.

XOXO // Michelle


innan 8 .

Pappi kom in och sa hejdå när han åkte innan 8 i morse. 8.20 så hör jag att det är en gubbe utanför mitt rum. " det vr på kullagatan va?, och ingen skulle vara hemma?"
Sen försvann han.. Hörde sen efter att litet tag att gubbarna började bär ner lite vertyg och dyligt.
Insåg då att jag inte skulle få mer sömn så jag klädde på mig tog datorn under armen och gick upp.

Hela huset vibrerade när de sågade isönder tanken. Lite störande ljud när man försökte titta på tv. Men men. 9.30 typ så packade de ihop och åkte. Så nu har vi ett rum till att fylla med saker. hehe Vilket behövs mega mkt. Suss har ju en hel lägenhet, 3a, som ska tömmas.

Medan gubbarna konkade där nere så låg jag och tittade på Vakna med the voice. Sen lite Alla älskar Reymond sen stängde jag tv för att titta på Merlin på datorn.

Klockan öär nu kvart i 11. Vad ska jag gör tills jag ska träffa Sandra 13.30???
Borde igentligen lägga in alla mina kläder som ligger på min soffa på rummet. Men orkar inte... Det e inte kul.
Fast jag kanske tar mig i kragen och fixar det.

Joshua Radin är bara sååå bra!

Har inte redit kommit på hur man lägger ut videos från YouTube: ;D

XOXO // Michelle

fruktcocktail .

Jobbat hela dagen idag 7-16.30. Åkte sen och solade lite. Det var skönt. Hem sen för att äta lite snabbt och så vidare till träningen.

Vi var många idag och det var KUL. Tror vi var 16st... :D Stor eloge till alla i laget som var och tränade idag.
Imorgon så är det match mot Laholm. Det ska vi kul. Ska spela på Glänninge Park. Matchstart 19.00.

Efter träningen så duschade jag och några till sen så hade vi lite möte i klubbstugan med frukt och MER. :D
När jag kom hem så hade pappa precis fixat klart lite fruktcocktail med vaniljvisp.. Mumma :D

Är ledig imorgon men inte kommer man få sova. Gubbarna som ska komma och ta bort ojletanken kommer runt halv 8, 8. Ööööö jobbigt. De kommer hålla ett sånt JÄVLA väsen. De ska ju dela på tanken så att de kan plocka ut den. Såga isönder plåten... :( Ingen sovmorgon för min del.. Buhuu

Har tämt resten av det som låg i tvättstugan så att de har fri väg där igenom. Tankrummet är nämligen innanför tvättstugan och vägg i vägg med mitt sovrum :/

Ska träffa Sandra imorgon vid 13.30. Ska prata lite tupperware och fika. Fika funkar alltid. Fika är alltid gott. fika gillar vi. Sandra jobbar ju på KnutJöns med så hon har nog med sig fika därifrån. Mumms

Allt är städat på mitt rum nu förutom att det för tillfället ligger en massa rena kläder i min säng och i soffan. Vart ska jag göra av allt. Det får inte plats.

Imorgon kommer Älsk hit :D och Cobra har han med sig. :D:D Henne har jag inte träffat på EVIGHET. Ska bli så mys att ha de här. Saknar dem mega mkt.

Nu ska jag titta på True Blood som jag missade igår. :D






XOXO // Michelle

 


fiska .

Detta inlägg skulle kommit ut igår men icke, så nu kommer gårdagens inlägg.

Jag har städat

  •  tvättstugan: sortert ALL tvätt, slängt en delsaker, dammsugit samt tvättat.
  •  frysrummet/tvätthögsrummet: sorterat tvätt, dammsugit, slängt saker och ställt iordning.
  •  pannrummet: tömt rummet på yasses och simmes saker.
  •  mitt rum: Ställt iordning alla mina skolådor samt lagt skor i dem, dammsugit, bäddat renat, möblerat om och sorterat kläder.
  •  hallen/källar ingången: dammsugit och varit på tippen med en massa skräp som låg där.
  • matkällaren: dammsugit
  • tvrummet: plockat undan massa saker
  • köket: diskat
  • toaletten: städat toaletten och torkat av vasken


Har varit i full gång hel dagen. :D Känner mig mkt duktig.
Jag hade tagit fel på dag, gubbarn kommer inte förens på fredag. ;)

Jag har även hunnit med att fiska lite med Jill, Jimmy och Valle i Uddaredssjön.
Jill hade på kroken 9 fiskar och fick upp 6 ( 5 regnbågslaxar och 1 öring)
Jimmy hade en på kroken vilken han fick upp. 1 gädda.
Jag och Valle hade inte ens någon på kroken.

                                                        Jimmy, Valle och fiskarna



haha men men det var kul iaf. Synd bara att jag inte kan var med Jill oc och grilla fisken imorgon. Ska träna :/

Sitter och väntar på att Älsk ska ringa så att jag sen kan hoppa in i duschen och sen lägga mig i min ny bäddade säng. :D


XOXO // Michelle

 

 

 

 


stökar och röjer .

Tvättar, röjer i tvättstugan, städar på rummet, städar i vardagsrummet, städa toaletten och diskar.
Det kommer några gubbar imorgon som ska ta i sönder och ta ut vår oljetank som bara står och tar plats. Plats som vi behöver nu när Suss ska flytta hit. :D Finally ;D

Städa rummet måste jag göra för att där ser FÖRJÄVLIGT ut och resten av huset bara för att det är trevligare att vara här när det är fint och städat.



XOXO // Michelle

tänker .

tänker tänker tänker. Tänk vad mycket man tänker varje dag. Tänk vad mycket det bli i veckan. Men tänk då hur mycket tänkt det blir på 1 år, eller under ens livstid.. Det är något att tänka på.

Men livet är bra nu. Skulle bara säga det. 

Jag är nöjd, glad, kär, älskad, rädd, spänd, nyfiken, lycklig, arg, dålig, bra, söt, ledsen, road, rolig, vilsen, hetsig, villig, jag är helt klart min själv.

Imorse när jag skulle köra till jobbet, vilket var vid 6.50. Jag körde förbi min ena grannes hus 6.50, och där i rabatten så ligger hon och rensar. 6.50 på morgonen..ojoj duktigt 


Ett stort GRATTIS till mamma Christel som fyller år. Grattis grattis.


XOXO // Michelle

helgen .

Fredag: Mötte jag upp Mamma och Alexander i Laholm precis innan jag skulle börja jobba men hann berätta lite om Paris och visa lite bilder. Synn bara att jag inte träffar alex lite oftare. :/
Jobbade 15.30-21.30 sen hem och byta om, hem till Ida på förfest i L:Tjärby sen vidare in till Halmstad och Mårtenssons. Det var kul. Tyvärr träffade man inte på så många man kännde men det var kul ändå. Men att Tant Frida trog upp klänningen på mig utanför Lacoca var ju en liten chock.. haha Shit ble så rädd så jag skrek. haha. Men men sånt händer när man inte har ögonen med sig. Tror dock att jag skrek johnnie i örat. Pratade nämligen med honom i tele. ;) Sorry babe! <3

Tina i bilen hem hela tiden, vad man än sa till henne så fick man till svar "pass". Försökte förklara för henne att nej du kan inte säga pass om det inte är en fråga.. men jodå allt gick att säga pass till.. haha Sötis


Lördag: Satt hemma hela dagen till 4 då pappa körde mig till L:Tjärby så att jag kunde hämta bilen och sen köra inom tina innan jobbet.
Jobbade till 21.30 sen plockade jag upp Tina och så körde vi in till Halmstad hem till Patrik. Där träffade jag på Kalle och Tobbe. Det var kul. Kalle blev helt chockad över att jag kännde Patrik och kunde inte släppa det. haha Tobba har jag inte träffat så sesådär 1½ år kanske. ;) Så det var kul.
Körde därifrån vid 12 tiden för att jag skulle upp och jobba på söndag.
Körde innom Statoil för att köpa halstabletter och godis till Tina och en glass till mig :D
Sen hem och sova.


Söndag: Upp och jobba 8.30-13.30. När jag var ute på min runda på jobbet så gick jag förbi tre barn som stod utanför en dörr jag skulle in i. När jag var nästan framme vid dörren säger det ena barnet till en av de andra två "vad vill du leka mer än kusin mamma pappa barn". Sååå sött. Inte kom vi på att man kunde leka kusin mamma pappa barn ist för mamma pappa barn.  ;D Men det jag inte redit får ihop är att de var 3st men skulle leka en lek som innehöll 4st.. hmmm

Hem sega lite sen hem till Nanni på Rabarberpaj och glass.. Mumms
Visade lite bilder från Paris. Mari rotade fram en massa gamla bilder på när hon var ung och var ute och reste i London. hittade även en del bilder på när Nanni var liten. Kul Kul.
Nanni åker tyvärr tillbaka till Piteå på torsdag, men dessa veckor hon varit hemma har varit mkt bra för henne.
Ser piggare och gladare ut. Men hon kommer ju hem igen någon gång i sommar.

XOXO // Michelle

RSS 2.0