julmys .

Har gjort lite julfint här hemma. Bara lite men det är iaf något. ;)

Fönstret i köket


"Adventsljusstake"


"baren", "bänken" eller hålet i väggen mellan kök och vardagsrum


Fönstret i hallen brevid dörren


Fick en fin adventskalender av min syster Yasmine som jag har hängt upp. Jag får inte tjuvkika men jag e så nyfiken. Men än har jag inte kolat. LOVAR. Har varit nära men har inte fuskat än. Får ju se den första imorgon. Spännande.


Haa de

// Michelle


helgen .

Det gick bra att köra hela vägen hem till mamma. Körde i från Fam. Odgaard vid 18.30 och var framme hos mamma runt 23.30.
Jag körde hela vägen och Johnnie höll sig vaken en lite bit. Han somnade en bit innan Jönköping. Som tur va så hade vi med oss datorn och hade igång spotify hela vägen. :)

I lördags så var vi hos Mormor och Morfar på lunchbuffé. Vi firade mormor eftersom hon fyllde 70 igår 29/11.
Nästan alla var där. Det var väl bara moster Marianne som inte var där, hon var på kurs och så Simme och André som jobbade. Lilla söta Isabell som var så liten när jag såg henne senast vilket var förra året den 21/12 har blivit så stor. Hon e sååå söt. Hon satt och sjöng "lilla snigel". Söööt. :)

Efter att vi varit hos mormor så körde vi nästan direkt till Halmstad för att fira Yasse och Lollo. Vi var på Verona och åt och drack gott. Jag var nykter så körde på en stor mjölk. hehe ;P
Efter resturangen så gick vi hem till Yasse allehop. Trångt och mysigt i hennes lilla etta. :D

Å så söndag. Det var upp vid 9 för skulle bli hämtad av Tina och Tilda vid 10 för att åka in till Halmstad och bli fotad av Model Lab. När vi kom dit så var allt lite försenat pga bensinstopp eller något men det gick bra ändå. Det var dyrt men ganska så kul. Det var en trevlig dag. Hittar inte skivan med bilderna på :/ så lägger in bilderna när jag hittat den.

Efter det så var det fort hem till Veigne för den årliga adventspromenaden. :D
Yasse, Lollo, Simme, pappa, Johnnie och jag gick den. André var alldeles för bakis för att veta vad som var bak och fram eller upp och ner så han var hemma.
Tror inte att vi var så duktiga på frågorna men det var mysigt iaf. Tråkigt nog så var det mindre företag som bjöd på godsaker men några nya hade kommit till på  listan och det var bra. Blev lite glögg, pepparkakor, gröt, godis och kakor iaf.
Efter rundan så var det mat hemma på kullagatan. Gott gott.

Måndag. Johnnie ville upp vid 6 men jag vägrade så vi gick upp vid 7. Vid 8 var vi färdigpackade och påväg till GeKås. När vi kom dit så var det inte så himla mkt folk men det blev fler och fler. Vid 17 så var vi färdig handlade och ätna så då var det bara långa färden hem till Södertälje kvar.

Jag körde hela vägen till Nyköping sen så fick Johnnie köra resten.
Jag var trött redan innan vi satte oss i bilen. När vi kom till Jönköping så var jag ganska så trött men blev lite piggare. När skylten Linköping 20,6 kom så tänkte jag "skönt då kan det inte vara jättelångt till Nyköping.  När vi  kom till Linköping så såg jag skylten Norrköping 40,6. Ååå nej hade glömt den staden. Väl i Norrköping kom skylten Nyköping. 6 mil. Ööööö Men klarade det. :D

Efter att ha hämtat Trym hos Odgaard i Nyköping så var vi hemma vid 22.30. Tömde bilen på alla påsar, sen var det bara raka vägen i säng. Somnade gjorde iaf jag snabbt.

Idag så vaknade jag första gången när Älsk gick upp sen så ringde klockan vid 8. Ååå jag var inte pigg alls på att gå upp. Ville bara ligga kvar å gosa under duntäcket. Men upp gick jag. Var ju tvungen. Kl 9.30 var jag inne i Södetälje och träffade min Coach. 1h hade vi möte sen gick jag lite i stan för att kolla läget.
Påvägen hem så körde jag inom Södertälje Katthem och hämtade min halsduk. :)

Nu ska jag göra lite julfint. Köpte lite julmys på GeKås.

Haa de

// Michelle

mina naglar

Det var svårt att få en bra bild med här kommer iaf en bild på mina naglar. :)



Nu ska de torka klart sen ska jag packa.
Hade iof kanske varit bättre att packa först och göra naglarna sen. men men

Haa de

// Michelle


hem till halland idag .

Kollade film igår och gissa vem som somna!? hehe ;P

Idag e det fredag och vi ska köra ner till Halland när Älsk har slutat. Ska köra inom och lämna Trym hos Jennie först bara. Så vi e hundfria i helgen eftersom Cobra e hos Linda. :)
Då kör vi ner till mamma i Karl Gustav och sover där tills imorgon då vi ska hem till mormor på lunchbuffé för att hon fyller 70 nästa vecka. Imorgon kväll åker vi hem till Veinge och sover antagligen där tills på måndag då vi tar vårt pick och pack och kör till GeKås.
Fullsmäckad helg som alltid. hehe

Idag ska jag packa och fixa mina naglar. Inte för att jag behöver fixa naglarna men bara för att det e kul. Sen så har det växt ut lite nu så man kan göra de fina. :D
Dock så knäckte jag en nagel igår när jag pratade med Johinne i mobilen och tappade den. Den har inte gått av den har bara en spricka i sig. Hoppas den håller.

Det e sååå fint väder idag. det snöar och solen skiner. Helt underbart väder. Hinner jag så ska jag ut och fota lite sen. ;)

Nej nu måste jag börja med något om jag ska hinna. Tar ju sin lilla tid att måla naglarna. hehe

Min älskade Jokerponken som jag kommer få träffa ikväll. <3


Haa de

// Michelle

mike tompking .

Kollade på Ellen DeGeneres innan och då var Mike Tompking där. Han var ganska så grym och söt så han kommer nog komma en bit. :)

http://www.youtube.com/watch?v=qjCLQaTFXx0

Haa de

// Michelle


snöar massa massa .

Så här mycket tycker Michelle om snö??? Weeeeiiiiiiiii så kul, vill ut och åka pulka men har ingen pulka :( Sen e det roligare att vara fler. :/

Kom på nu när jag själv läste igenom min blogg. Ni kanske tycker att det e lite konstigt att jag har en bild på mig och en kille som inte e Johnnie på mitt nattduksbord (haha vilket fult namn igentligen på en möbel, nattduksbord, hahahaha). Killen på bilden iaf är det e en av mina underbara vänner nere från Halland. E redig vän som jag älskar oerhört mycket och han heter Janne.
Bakom flaskan står även en tavla på mig och mina underbara M. <3

Sen så tycker jag inte att jag behöver ha en bild på Johnnie på mitt nattduksbord eftersom jag ändå har han brevid mig i sängen. hehe :P Eller så e det för att jag inte ha en bils på Johnnie i en tavla än. :P

Igår så blev det kyckling med ris och bea. Tyckte bea'n smaka lite mysko men annars var maten god. hehe
Efter maten så gick jag med Johnnie ut, bara för att jag e så snäll, och hjälpte han med att bygga upp hans tältgarage till Hondan. Det snöade och var kallt. Tror vi var ut i minst 3h. Men nu så står fina bilen under "tak".

Kan säga att duschen jag tog när jag kom in igen var välbehövd å skön. Fick tillbaka värmen. Sen satt jag och mannen och kolla på en mysko film så blev inte sängen förens vid 12.

Mamma mina knogar har börjat spricka och jag kan inte hitta min handkräm.. :( Letade lite snabbt igår och hittade den inte. Får kanske leta lite bättre idag. hehe Och min fina änglatrumpet bara växer och växer som jag sa. Idag ska jag ställa upp den på andra våning så att den får vara lite ifred.

Haa de

// Michelle

har nu lämnat katten .

Nu har jag varit och lämnat Marlin på Södertälje Kattehem.
Fick köra Folkan dit, hatade den bilen sen innan att köra, eftersom det inte fanns någon annan.
Det finns en snäv sväng borta vid postlåderna och där fastnade jag. Bilen bara slirade hela tiden. Höll på i 10-15 innan jag kom loss därifrån.

Å när jag kom hem så kommer jag inte upp för våran backe.. Eller jo jag kom upp men gled ner igen så nu står bilskrället mitt i backen så nu kommer det inte förbi någon annan bil. Som tur e så e det "våran" backe så ingen annan än vi ska upp för den. Johnnie får flytta åbäket när han kommer hem.

Men nu e iaf katten bortlämnad å det e skönt att veta vart han e. Att han inte behöver springa runt ute i den kalla snön.
Dock så glömde jag min underbara stora vita älskade halsduk så måste tillbaka dit och hämta den. Buhuu

Håller på med maten nu men vet inte redigt vart den e på väg.. hehe
Har satt in kyckling i ugnen på begäran av mannen min sen så vet jag inte. Troligtvis så blir det ris och sås till. Vi får se. :)

Tillbaka till kockandet..

Haa de

// Michelle

strömavbrott .

vi lider av strömavbrott. Jobbigt. Det blev mörkt vid 19 tiden. Detta är min sänglampa. Lite mysigt e det ändå. Eftersom jag inte kan titta på tv eller sitta vid datorn så ska jag sova nu hade jag tänkt. Tycker de blir så konstigt när man bloggar genom mobilen. Hehe. Det blir lixom inge radbyten utan allt kommer i en följd. Aja sova nu. Natti natt // Michelle

det där "ens eget" är viktigt .

Har varit och hämtat Marlin nu. Vet inte om tanten var arg men hon såg inte så arg ut. Men skönt för henne att slippa tänka på katten och bara tänka på sig själv.
Han var lite resarverad när vi kom hem igen men nu så verkar han bättre. Han har vågat sig fram och gått å lagt sig i våran säng.

Alla snackar om att de ska börja julpynta. Jag vill med julpynta men vet inte hur. Har bara några få tomtar. All Johnnies julpynt blev förstört så vi har bara de lilla jag har.
Sen så tycker jag att det e lite jobbigt att pynta här. Fast att det är vi som bor här så känns det inte som vårt. Inga av möblerna är våra. Inget här är i stort sätt vårat. Bara våra kläder, lite handukar och lite sängkläder. Det ser ut som ett hem men känns inte som ett hem. Inte mitt hem.
Vill ha vårat eget. Varför ska det ta sån tid för försäkringsbolaget.. Ghaaa


Vi har inte ens ett redigt bord med stolar så att man kan sitta ordentligt och äta. Man kan inte duka fint och mysigt. Vi äter med med maten i knät. Hallow. Jobbigt.
Vi måste verkligen snart köpa oss ett bord så att vi kan äta ordentligt och så att vi kan bjuda hem folk på mat eller fika.

Börjar även får lite smått panik över att mina pengar börjar ta slut. Har aldrig haft det problemet innan men nu kommer det. Har fortfarade inte fått några papper varken från Näckrosen eller från Turistbyrån så får inga pengar från A-kassan heller. :/ It's sucks.

Nu ska jag tömma tvättlinen så att jag kan tömma maskinen. Ska bara komma på vart jag ska lägga den rena tvätten. Behöver mer förvaringsutrymme.

Haa de

// Michelle

allt löser sig. saker och ting behöver bara olika mycket tid .

Vaknade när Johnnies alarm gick igång och somnade ganska snabbt efter att han åkt. Vaknade med lite halft panik, viste inte varför, och tog min telefon för att kolla vad klockan var. Men det var inte min telefon jag fick tag i det var Johnnies. Nej han har glömt den. Kunde ju inte ringa till honom för att säga att han glömt den, inte heller ringa till någon annan att han glömt den för ingen kan ju få tag på honom förens han kommer till jobbet. Tror jag somnar om igen, men vaknar sen av att något blinkar och ser att det e Johnnies mobil. Hör sen polissyrener och tar med min mobilen och ställer mig i köksfönstret och ser att Johnnie blivit stoppad av polisen precis nedanför backen upp till huset. Får tag på en handuk som jag sveper om mig och går ut och möter upp Johnnie på varandan. Johnnie sparkar och svär och slänger nycklarna i marken och säger "fan jag fick böter på bultarna". Jag ger honom telefonen och tänker. "Sommar.. hmmmm vad tog vintern vägen" och så vaknar jag. Det var en dröm.


Jag hade nästan precis ätit frukost då det knackade på dörren, det knackar lite hårdare än vad det brukar göra när Ebon knacka och det första jag tänkte vad att nu e hon arg. Jag öppnar dörren och där står det ett bud. Det sista och 3e paketet har kommit. Å det verkar vara det rätta denna gången.. Wohoo. :) Nu kan Älsk bygga upp sitt tältgarage till Hondan. :D

Lite senare så knacka det på dörren igen och denna gången e det Ebon. Hon kom och meddelade att Södertälje Katthem ringt och sagt att det kommer finnas plats för Marlin där imorgon eftermiddag. Så sköööönt att veta. Nu slipper Ebon få en massa samtal från tanten hela tiden och vi slipper ha ett kattproblem.

Johnnie tog med sig Cobra i morse för att lämna henne till Linda för att Linda skulle prova att ha med henne på jobbet nu när en annan kollega skulle ta med sin hund.
Så nu när inte Cobra e här så kan jag gå upp och hämta katten och förhoppningvis utan att katten springer hem till tanten det första han gör för att han e rädd.
Ebon förvarnade mig om att tanten kan nog vara ganska så bitter så jag skulle vara berädd på det. Hon e ganska så irriterad på oss tydligen.

Men det e bara att ta modet till och gå upp och hämta katten och om så e fallet ta det med en nypa salt och gå vidare.

Dagen börjar bra och nu slipper vi lämna katten ensam i helgen när vi ska till Halland. WhoopWhoop

Ska tömma kattlådan nu så att jag kan hämta Marlin. Hittar ingen kattbur så den får duga tills Johnnie kommer hem då han förhoppningsvis har med sig en bur så att vi kan lämna katten på hemmet imorgon.

Haa de

// Michelle

dagens början.

Vaknade lite innan Johnnies alarm gick igång, sen hade jag lite svårt för att somna om igen.
När Johnnie hade åkt så låg jag så klart kvar sängen och försökte sova då hör jag att en av hundarna spyr i sovrummet. Tänder lampan och ser att det e Cobra. Som tur e så hade hon "missat" mattorna och spytt på golvet.

När jag går upp och ska torka upp den så ser jag att hon även, antar att det e var hon, spytt mitt på tröskeln in till sovrummet så både i sovrummet och i hallen. Går upp och ska hämta papper och hittar två spyor i vardagsrummet. Puh. Det e inte så att jag gillar att torka spyor och torkar helst inte upp 4st samtidigt men det mpste ju göras annars så förstörd ju golvet.

Johnnie hade tydligen inte sätt spyorna så det blev ju jag som fick torka upp dem. Tydligen så hade hon spytt ute med när Johnnie släppte ut henne mellan 5-5.30.

Efter att jag torkat upp spyorna så gick jag och la mig igen och sov till 9.30. Vaknade ca 5.15 och hade inte somnat vid 7. Så fast att jag vaknade 9 så ville inte mina ögon redigt vakna.

Cobra åt inte sin frukost och har legat och sovit hela dagen föutom när vi var ute och gick. Första maten hon åt idag var mellan 7 och 8 ikväll. Efter maten så var hon piggare.

Nu ska jag nog snart sova eller så ska jag sitta uppe ett tag till har inte redigt bestämt mig. hehe

Natti Natt

// Michelle

behöver hjälp .

Behöver hjälp ganska så fort med en katt. Katten som kom med huset. Katten vill som jag skrivit innan inte komma tillbaka hem pga Cobra eftersom hon käller på han hela tiden, och är nu uppe hos en tant en liten bit bort. Tanten kan inte ta hand om katten och ringer till våran granne Ebon för att få någon som kan ta hand om den. Så nu e Ebon och knacka på hos oss hela tiden för att veta hur det går, om vi hittat ett katthem eller någon som kan ta hand om katten.

Det e klart synd om katten att den ska behöva ströva runt ute nu när det e så kallt. Men det e inte många katthem som har en ledig plats. Vad ska vi göra. Ska ta med mig johnnie sen när han kommer hem och gå runt ute och leta efter katten eftersom han nu e ute enligt tanten. Bättre att den e här än hos tanten tills vi vet hur vi ska göra så att vi slipper att Ebon är på oss hela tiden.

Gillar Ebon hon e en snäll tant men nu e hon lite jobbig och hon börjar nog bli irriterad på oss.

HJÄLP

Någon som kan eller känner någon i Södertälje/Stockholm som kan ta hand om katten. Han heter Marlin och är supersnäll och mycket kelig.



// Michelle

helg .

I fredags så var vi hemma. Lagade god mat och drack vin och öl och kollade på film, Pirates of the Caribbean. Å Johnnie somnade inte till filmen. ;D
Blev 4 glas vin för min del och 3 öl för Johnnie. Visst viste jag sen innan att man inte ska sitta ner och dricka men ändå så gjorde jag det. Blev lite snurrigt när jag väl skulle upp och gå. hehe
Jag sov iaf gott på natten fram tills jag vaknade vid 6.30 och kunde inte somna om igen. Tror jag var vaken i 1h innan jag somnade. Jobbigt. Släppte ut hundarna en snabbis och då låg det snö på marken. :)

I går, lördag, så körde vi iväg och kollade på bilar. Fastnade inte för någon dirket. Men vi båda gillar att sitta i en Mazda 3. :D Tänk om man skulle ha en sådan då skulle Michelle vara glad.
Jag vet inte varför jag har fastnat för Mazda för har aldrig kört en. hehe Men vill ha en. De e fina. :D

Vid 4 tiden så kom Jennie med familj för att kolla in huset och fika lite. De hade med sig alla hundar med så det var full fart på alla hundar fram tills vi skulle sätta oss och fika.
När de åkt igen så tog vi det bara lungt. Alldeles för lungt. Vid 20 tog vi tag i livet och gjorde mat. Lite sent dock. Till maten ble det filmen 300.

Idag söndag då e vi ganska så sega. Sitter bara här i soffan och degar. Vet inte redigt var vi ska hitta på idag.
Det regnade igår och idag så har all snö försvunnit igen. :/
Konstigt väder detta.

Katten Marlin har nu varit borta i 1,5 vecka. Igår kom vår granne Ebon och knackade på och sa att en av grannarna en bit bort haderingt henne och sagt att en svart katt kommit hem till henne och undrade vems den va.
Vi har varit ute och ropat på katten samt lagt ut mat till han men han har inte kommit. Nu vet vi var han e men vi vet inte redigt vad vi ska göra. Katten kommer antagligen inte hem igen pga Cobra. Det går inte att ha dem ihop. Ska se om någon kan ta hand om den, om inte så får vi lämna in den på ett  katthem.

Nu ska jag glo lite på tv.

Haa de

// Michelle

e nyfiken .

Då var det Fredag igen. Å vad för nytta har jag gjort denna vecka!?

- Träffat jobbcoachen
- Skrivit klart VC't
- Skrivit klart ett personligtbrev
- Sökt ett job på ett boendestöd.
- Varit snäll mot  min sambo, hoppas jag ;P


Men nu e jag lite nyfiken på er läsare. Vilka e ni?! Några vet jag men inte alla. Hade varit kul att veta. Skriv en notis i kommentarfältet så jag vet ;)


Jaha helgens planer. Vet inte, vad som kan hända. Kanske att Micke och hans tjej kommer på en fika och kollar in huset, kanske att vi åker till Nicke och bubbelbada under stjärnorna, kanske nogot annat. Vi får se.

Ringde till mormor igår. VÄRLDENS bästa mormor. Berättade att båda jag och Johnnie skulle komma på hennes lunchbuffé den 27. Hon ble såå glaad. :D Ska bli kul att åka hem till mormor och morfar. De e så gosiga.
Lunch med nästan hela släkten, kan det bli bättre. NEJ. ÄLSKAR DEM <3

Johnnie har tagit ledigt den 29 så då ska vi åka till GeKås och shoppa. Får se om jag shoppar vet inte om jag har pengar.

Har hört och läst om att snön har hittat ner till Skåne och Halland. Här finns dock ingen snö. Här e lite lite lite vitt men inte mö.

Haa de

// Michelle

varför just nu .

Ja det kan man fråga sig. En för längesen före detta kompis, vi e inget nu allså, skickade en vänförfrågan till mig på fb. Det första som poppa upp i mitt huvud var " varför just nu?, efter så många år utan att ha setts eller pratats vid. Vill personen bli min vän igen efter allt denne gjort mig eller vill den bara ha koll på mig?? "

Får välla se om personen hör av sig igen. Har klarar mig ganska så bra utan denne än så länge och kommer nog göra det e fortsättningen också. Så tar gärna emot en förklaring till varför just nu och varför överhuvudtaget?!


// Michelle

 


onsdagen den 17/11

Dagen såg ut som alla andra vardagar, iaf den tiden jag var hemma.
Gick upp, klädde på mig, gick på toa, var ute med hundarna, gav hundarna mat, åt frukost, tittade på tv, satt vi datorn och skrev på mitt personliga brev.

Vid 3 hoppade jag in i duschen och vid halv 4 så körde jag mot Tyresö och Johnnies jobb.
Vi skulle åka till Bilia, någonstans i sthklm kommer inte ihåg vad delen hette, för att lyssna på försäljare. Jag visste bara att vi skulle iväg någonstans med hade inte redigt förstått vart vi skulle eller vad vi skulle göra där.
När vi väl kom dit så blev vi uppdelade i 6 olika grupper. Jag och Johnnie kom i två olika grupper. Jag ville inte gå runt med 2-3 okända människor när jag inte ens förstod vad försäljarna sålde så jag gick med i Johnnies grupp.

Det skulle ta ca 15 min på hos varje försäljare. Yeah right. Vi var 30-45min på varje ställe. BORING.
Jag följer då inte med på något sådant igen. Jag fattar ju ändå inget å det e inget som intresserar mig. Nästa gång får han åka själv. Sitter heller hemma själv de 4h.

Vi var hemma vid 21.30. Vi hade inte ätit mer än en kycklingwrap så när vi kom hem så åt vi några mackor och låg sen i sängen 22.30.

Haa de

// Michelle

den lever .

Trodde min änglatrumpet var mer än död men enligt mamma ska den vissna på vintern. För en vecka sen såg inte blomman mycket ut för livet. Kolla nu hur den ser ut. Den lever :D
 



Vart kom flugan ifrån som sitter på vår tv-ruta??

Haa de

// Michelle

bättre med längre naglar .

Allså man får mer skit under korta naglarna än under långa naglar, iaf sådan skit som syns. Får ju pilla rent naglarna hela tiden.

Det blev Theo som fick hämta mig igår. Jennie körde dit direkt.
Det var inte så svårt att fixa Jennies bil. Det var bara en liten röd ring som skulle bytas ut så Johnnie visade och Theo bytade. Sen så skulle Theos nya däck på på fäljar så Johnnie visade även hur man gjorde det. Så fick Theo nya fina vinterdäck på nya bilen. :D
Under tiden de gjorde iordning bilarna så lekte jag med Eleonora, Bea och André

Efter att vi var klara på verkstan så körde vi och åt på Lilla Italien. Mumms Jag åt Calzone, det var en evighet sen jag åt en sådan.

När vi kom hem så gick vi och la oss direkt. Vi var båda mycket trötta.

Det var uppe båda två vid 5.30 idag. Behövde ju ha bilen till mitt möte idag med jobbcoachen så fick köra Johnnie till jobbet. Stannade där till 8 sen körde jag och lämnade Johnnie på ett ställe sen körde jag hem hundarna innan jag körde in till Södertälje för mötet.

Mötet gick bra. Nu e jag lite taggad för att skriva klart mitt CV och personligabrev.
Nästa möte ska vi ha om två veckor.

När vi nästan var på Johnnie jobb igår så sa André något jättegulligt. Han såg ett barn som kramades med sin pappa och sa "titta han älskar sin pappa lika mycket som min älskar mig"

Nu ska jag skriva lite på CV't och pb't sen ta det lugnt fram tills jag ska hämta Johnnie på jobbet. Han skulle göra klart bilen som han inte kunde göra klart i helgen så ska vara på jobbet runt 17.30.

Haa de

// Michelle

monster jam bilder .

Banan


monster bilar hoppar


en dallis bil


El toro Loco


Som sagt så blev inte många bilder så bra därför jag inte lägger ut så många.
Det fanns även med vanliga, eller ja vanliga och vanliga men, cyklar som de hoppade och gjorde trix med samt fyrljulinga och motorcyklar. :D
Det lucktade inte mumma där inne kan ja säga ;)

Nu så ska jag byta om så att jag e färdig när Jennie kommer och hämtar mig. Vi ska till Johnnies jobb för johnnie ska fixa hennes bil och han tyckte synd om mig som skulle vara ensam hemma så han frågade Jennie om hon kunde köra inom och hämta mig. :)

Har  klippt av mig naglarna nu. Så skönt. Men jag saknar mina långa naglar. Det gör Johnnie med. Han blir alltid så depp när jag klipper dem.. hehe Men det växer ju ut igen.

Haa de

// Michelle


ett litet snabbt inlägg

Oj vad jag e trött, men jag tänkte att jag skulle skriva innan jag skulle sova.

Igår efter att Johnnie var färdig med bilarna så körde vi och handlade sen körde vi hem och lagade ugnstekta rotfrukter och kotlett, såg en film och gick sen och la oss.

Idag var vi uppe tidigt. Älsk hade satt klockan på 7 men vi låg kvar till 7.30. Klockan 9 mötte vi upp Theo och lille André på Maxi i botkyrka för att slippa köra två bilar till Globen och MonsterJam.
Kl. 10 öppnade de dörrarna för Pit partyt, vilket innebär att man fick gå nere på arenan och kolla närma på bilarna och fotas med förarna och även ta en och annan autograf om man ville.

12.30 så började själva föreställningen. Filmade och tog lite bilder men har inte kollar hur de blev än så lägger ut lite bilder imorgon. Hade bara med mig den lilla kameran så bilderna blev inte så jättebra.

Vi var hemma igen vid 15.30, vi hann prata en del med grannen, flytta Hondan, leka med hundarna, upptäcka att ett träd trillat över telefonledningen så den gått av och äta en macka innan vi åkte till huset 17.30 för att visa nissanbilarna för en intressent, eller kan man kalla det så?? Någon som e intresserad av nissanbilarna!?

Körde sen hem igen och gjorde mat, blodpudding och potatisbullar. Ni måste tycka de e sååå intressant att veta vad vi äter varje dag.. hahahaha

Johnnie har idag med bekantat sig med Husky för första gången medans han väntade på att blodpuddingen skulle tina. ;) Hurraj :D haha

Nä nu snart somnar jag och e det så att det finns massa stavfel så e det för att jag e trött eller så e det för att jag stavar som en kratta.

Haa de bra

Natti Natt

// Michelle

Lördag .

Hejhopp!

Johnnie var hemma sent igår fast att han slutade 3.
Han stannade först till på Triumph för att kolla hur det gick med hojen sen körde han och handlade på Willy:s sen satt han och pratade i mobilen med en gubbe från Triumph när han var på väg hem. Han fick stanna på vägen för att motagningen blev dålig. Han pratade med denne man i 1,5h. Där hemma satt jag och väntade. Jag var ju hungrig. Johnnie skulle göra broccoligratäng.

Så ble det iaf inte. När han kom hem så satte han sig vid datorn och kollade upp vart ett paket var som han skulle ha fått hem igår. En budbil var hos oss på eftermiddagen och lämnade två paket men tydligen skulle det ha varit 3. Johnnie blev klart irriterad över detta och ringde till budfirma för att kolla upp vart paketet var. Det kunde inte hon där kolla upp. Till sist ble det wookgrönsaker och korv.

Till maten så tittade vi på Slumdog millionaire. Johnnie somnade såklart. hehe
Han såg de mesta av filmen tror jag. Han missade iaf slutet.

Nu e vi på Johnnies jobb för han hade lovat en kille att byta koppling på hans bil. Dock hade han fått fel koppling så han kan inte byta den så nu gör han klart Louises bil ist.
Efter att vi varit här vet jag inte redigt vad vi ska göra.
Kanske kommer Jennie med familje och fikar och kollar in huset.

Idag är det Växjöcupen och jag hade så jäkla gärna varit med på den. Den e såååå kul att spela. Fick ett sms från Yasmine innan att hon saknade mig där. :'(

Måste klippa ner mina naglar. :/ Trym bröt ena tumnageln när vi skulle hämta han hos Jennie sist.
Sen så bröt jag ena långfingernageln när jag backade bilen i måndags så nu får de andra med ryka.
De växer ju ut igen. Om ingen annan bli glad över de så blir iaf lille André glad. :D

Ajaa nu ska jag kolla om jag kan hitta nåe jobb.


Haa de

// Michelle

så, då var det fredag .

Ja då var det Fredag idag då. :D

Hade lite svårt att somna igår och vaknade mitt i natten. Vaknade även när Älsk skulle gå upp, 5.30 som vid 7 hade jag fortfarande inte somnat. Jobbigt.
Vaknade sen vid 9 tiden utav att hundarna ville gå ut.

Har pratat i lite mer än 1,5h med Tina idag. Hon har två killar hemma hos sig som fixar och donar. Ett tag så försvann de. De fanns ingenstans sen så kom de fram. Var hade de varit någonstanns??

Sitter och ska försöka skriva klart mitt personliga brev idag. Detta e ju nästan värre än själva CV't.

Måste nog gå ut och gå med hundarna en runda med. Dock e det pissit väder ute. Det regnar. :(
Få bli varma kläder och gummistövlar.

Så ja då var det fredag och sen helg. Vad ska vi hitta på??
Det ända jag vet är planerat är monsterjam på söndag annars vet jag inte.

Nu går hundarna mig på nerverna så nu måste de ut.

Haa de

// Michelle

allt kommer lösa sig .

Okej nu ska jag vara mega ärligt. DET SUGER ATT INTE HA JOBB.

Det e så jobbigt att skriva CV och personliga brev. Jag e rädd att skriva fel. Kan man skriva fel??
Jag kan bara inte skiva och "skryta" om vad jag e bra på. Känns fel att göra det. Men tror att jag måste ändra på det för det e väll det en arbetsgivare vill läsa, vad e hon/han bra på och vad har han/hon för personlighet?
Jag vet att jag e bra på det jag gjort. Jag själv vet det och alla jag jobbat med vet det. Varför kan jag då inte vidarebefodra det för??

Har suttit med mitt CV och personliga brev sen jag skrev innan idag. Har kommit en liten bit och tror att mitt CV är färdigt. Nu gäller det bara att få ner alla de posetiva bra sakerna om mig och mina kunskaper i det personliga brevet utan att det blir för mycket.

Johnnie e iaf på väg hem nu från jobbet. Han ska göra maten idag. Korv och pommes. haha

Att lämna Laholm, Näckrosen, min familj och mina vänner är något av det svåraste jag har gjort men jag gjorde det för att jag älskar Johnnie och vill leva med honom.
Det kommer vara jobbigt fram tills jag får ett jobb eller en annan slags sysselsättning om dagarna. 
 
And now you know

// Michelle

massa att göra .

Hann duscha och nästan laga klart maten innan Johnnie kom hem. Han var hemma rund 19 tiden.
Lax, ris och hollandaisesås.

Å samma fråga som varje dag kommer komma upp när jag pratar med Älsk. "Vad ska vi äta idag?"
Ja vad ska vi äta idag???

Idag ska jag skriva om mitt cv, ringa lönekontoret och fråga om och när jag får utbetalt mina komptimmar som jag har kvar, söka jobb. Det e välla det jag hinner göra idag eftersom jag tror att CV kommer ta tid. E så dålig på att skriva. Jag skriver helt fel, får med fel saker och formulerar mig fel. Aaarhhh

Nej, nu till allvaret och CV't.



Haa de

// Michelle

skype utan cam och mick... hmm .

Emilia ringe mig innan. Kul. Vi pratade i ca 40min. Finally så har målaren kommit hem till dem och vörjat måla. Redan när jag och Johnnie var där i somras så skulle målaren "snart" komma. haha det tog sin lilla tid. Men som tur va så hade de fått en snäll och trevlig målare. Å det e ju bra.

Sen så ringde Matilda. Har varit inne på Skype nästan hela dagen å så såg jag att Matilda hade ringt eller nått sånt till mig så jag ringde upp henne. Hon e ju dock en torris. Hon har ju varken mick eller cam. haha hur ska du då kunna prata med folk på Skype. Jag fick iaf prata med henne för hon kunde både se och höra mig medans hon skrev i meddelandefältet tillbaka. Hon tyckte det var skitkul och skrattade så hon fick ont i magen.
Men till sist så ringde hon till mig på mobilen ist. Nä du Tilda köp dig ett headset med hörlurar och mick så kan vi prata genom Skype.

Funderade innan på ifall jag skulle baka muffins men har inget kul att ha i dem så har inte blivit några. Men det hade varit gott med muffins. Har ju tagit upp mina "amerikanska" muffins formar. 

Jag har gjort lite nytta här hemma idag. Jag har städat och tömt hallen på onödiga saker så nu e där fint. Jag har städat i köket och så har jag dammsugit hela nedervåning och hela trappan upp till andra våning. Jag har varit ute med soperna och så har jag även pillat lite med sakerna i sovrummet, men vet inte vart jag ska göra av alla saker så e inte klar där inne än. :/

Nu sitter jag och väntar på att Johnnie ska komma hem. Han skulle stanna över lite på jobbet idag för han skulle hjälpa Micke att byta till vinterdäck. Han har fortfarande inte hört av sig så jag antar att han fortfarande inte e på väg hem. Får se när han kommer hem.

Asså Trym är en levade gasbomb. Han går runt här och fiser hela tiden och fisarna är värre än ruttet ägg. Ööö
Tror han fiser så för att han har tuggat ben både igår och idag. Han har nämligen lite känslig mage. Ibland fiser han så äckligt att han själv flyttar sig.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Hade tänkt att jag skulle göra det när Älsk kommit hem för då hade han fått laga mat. Inte för att det e tråkigt att laga mat men ändå.

Du btw Christel lite mer än 200hk som orginal men den e tydligen lite nertrimmad. So now you know. ;)

Haa de

// Michelle

jag har funderat .

Ja och jag har funderat länge på om den senaste Harry Potter filmen var den sista. Kunde inte få ihop att det skulle vara den sista för tyckte att den slutade konstigt, men vissa sa att det var den sista. Nu har jag fått svar på att det inte var den sista. Harry Potter och dödsrelikerna del 1 har nämligen premiär på SF den 17 november.
Jag älskar Harry Potter. Har sätt alla andra filmer på bio och denna ska med ses. Har sett alla filmerna men bara läst några få kapitel i första boken. Man kanske ska läsa böckerna. Folk säger ju att de e bättre än filmerna, som det brukar vara.



// Michelle


onsdag och snart fredag .

Sitter och tittat på AFV. Skadeglädjen är den ända sanna glädjen. hahaha
Haha det e så kul att se anda folk trilla eller göra bort sig. Men det e inte alltid lika kul när man själv gör bort sig.
Nu hade ni säker hoppats på att jag skulle berätta om en gång jag gjorde bort mig men det ska jag inte för jag kan inte komma på någon. haha

Idag ska jag försöka att tömma hallen på saker och lika så sovrummet. Det ligger saker överallt. Jobbigt och rörigt.
Ska väl även gå ut och leka med hundarna i snön med hade jag tänkt.
Å för min och lite min sambos del så ska jag kolla på bilar på blocket.
Har hittat ett jobb jag tänkte söka med så ska skriva om mitt CV.



Så dags att göra lite nytta

Haa de

// Michelle

massa mer snö kom .

Det har snöat och snöat och snöat idag. Det var mkt snö innan men nu är det ännu mer.
Maten var näst in till klar när Johnnie kom hem. Han hade varit inom och handlat med och hade då handlat hem champinjoner och cream fresh å det tänkte han ha i maten. Det blev superduper gott. Å det var jag som gjorde allt. :D Dock så hade det nog varit lite godare om vi haft ris ist för pommes men det var ju gott så det gör de samma idag. Men nästa gång så får de bli ris.

Johnnie hade med sig Cobra hem också. Det var kul. Har inte träffat henne på över 2 månader. :/ Som vi hade trott så jagade Cobra iväg katten. Hon har lite svårt att hålla sig ifrån katten. Hoppas på att hon inte bryr sig så mkt om katten sen för annars blir det jobbigt.

Var ute en runa med hundarna innan i snön. Fick ta på mig gummistövlarna för vet inte om mina nya stövlar tål snön nu innan de har blivit behandlade och mina skor var de ju inte äns talan om att ta på sig. Kan tänka att det ligger mellan 10-15cm snö nu.



Nu blir det sängen.

Natti Natt

// Michelle

mys

En massa snö ligger här nu så jag kunde inte hålla fingrarna i styr och gick ut och gjorde en snölykta. Fin va?!
Eller ja fin och fin den e mysig iaf. ;)



Nu ska jag påbörja maten. Fläskfilé och pommes ville mannen ha idag.

// Michelle


håller bara ett löfte .

Lovade i Lördags att jag skulle tycka synd om min kusin Glenn officiellt i min blogg så nu gör jag det.
I Lördags så skar han sig i handen det var whiskyflaskans korks fel.

Här ser ni hans skada.




Det kommer bara mer och mer snö. Har snöat hela dagen å nu e mina och Tryms fotspår borta.

// Michelle


hej vintern, igen .

Nu har jag varit ute med Trym i trädgården. Snö snö snö

Hondan




Huset


// Michelle


tillbaka i Södertälje .

Orkade inte skriva igår. Hann iof inte göra så mkt mer än att köra bil igår.
Körde från Laholm vid 11 tiden igår och var på Johnnies jobb vid 16.30. Höll tiden bra fram tills jag kom till Järna då jag körde av motorvägen för att köra och hämta post vid huset. Där ifrån tog det sen 1,5h till Tyresö. En jäkla massa trafik så det stod nästan still i tunneln. Men fram kom jag ju till sist.

Körde hem och gjorde mat, åt, kollade film och sen så började vi röjja lite i sovrummet och sen gick vi och la oss.

Nu är det vitt överallt. Det snöar. Det snöar massa och så blåser det. Har inte varit ute än men ska nog snart gå ut en runda med Trym tror jag. Det blir att klä sig varmt.

Ska se om jag kan ta en bild på Hondan. Dock så e det mer vit än svart. Nä svart va den ju inte direkt. Den e svart men skimmrar i rött. Ja eller nått. haha
Får välla ta en bild på huset med så att ni får se hur det ser ut.

Hittade laddaren till min lilla kamera nu när jag var hemma i Halland. Wohoo Sen så kom jag ihåg att ta med mig min stora kamera och dens laddare så nu kan jag fotta så mkt jag vill. :D

Ja nu e det ju November och snart December vilket gör att det snart i jul och jag har int fixat en ända julklapp. :/ Känner att jag ligger lite efter nu. :S

Nu ska jag klä på mig varma kläder och gå ut med Trym.

Haa de

// Michelle

sista dagen i halland idag .

IKEA var stort. Redigt stort. Lite svårt att hitta där men fick med mig det jag skulle.
Efter att vi shoppat klart så var vi hungriga. Körde då till Väla (som ligger precis brevid) då skulle de stänga snart så vi körde då tillbaka till IKEA och åt på resturangen där. :)

Körde sen hem till Tilda och tittade lite på tv och spelade Wii Super Mario. SKIT KUL.
Jag vill med ha ett Wii med Super Mario spel. Skulle lätt kunna sitta uppe länge och spela. Dock så fick vi ju köra hem för pappa och Suss hade haft Trym hela dagen så började få dåligt samvete.
Nästa gång jag e hemma så ska vi spela mer Wii. :D

Lämnade Tina vid Coop där jag även passade på att köpa lite skumbananer och Redbull till imorgon då jag ska köra hem.

Ska nog snart gå och sova för måste nog gå upp vid 9 imorgon för at hinna med att packa bilen och så innan jag ska köra. Måste nog köra vid 11 för att jag ska vara på Johnnies jobb vid 4 då han slutar.

Men innan jag ska sova så ska jag ringa mamma vilket jag ska göra nu.

Natti Natt

// Michelle

ikea



Nu åker vi till IKEA jag och Tina. :D
Ska bli kuligt. Har inte varit på nya IKEA i Helsingborg. :D

Haa de

// Michelle


dagen idags schema .

Sov länge idag. Vaknade 10.30. Skulle igentligen ha tränat idag men orkar inte de. Yasse skulle inte heller träna idag så.

Har pratat med Johnnie en snabbis idag. Han har träningsvärk överallt. hehe stackarn. Men jag e inte förvånad. Att sitta på en cross i så många timmar i streck så ska man ha träningsvärk spec med när man inte e van vid det. 4 varv klarade han iaf och ett varv är 2,5mil tror jag han sa. Inte illa.

Pratat en snabbis med Yasse med för att kolla läget med dem. Som sagt Yasse skulle inte träna så det blev nog lite hårt igår. Ska nu köra och hämta Tina sen ska vi köra in till Halmstad och mina syskon.

Ska skicka sms till Tilda med för att kolla vad hon ska göra ikväll.

Nä men dags att göra sig iordning då.

Haa de

// Michelle


40års gille .

Träffade Björn igår ju. Innan dess så var jag inom en runda på Turistbyrån och hälsade på och bad om ett anställningsbevis. Jag var inom Kommunal och snackade lite med dem och så var jag inom Näckrosen. Tråkigt nog så fick jag bara träffa Pia och Katarina men att träffa dem två var kul. :D Fick skickat iväg ett mejl till Kicki också om att jag behövde en massa anställningsbevis från henne med.

Jag och Björn gick lite runder i Laholm och kollade i affärer. Var inne hos Tim en runda på Euronics och snackade med. Var iof till och med en snabbis inne hos Sandra på LnutJöns.

Efter det så körde jag ut till Emma och fikade lite och var ute och lekte med hundarna. Eller vi lekte inte så mkt vi försökte mest att akta oss så att vi inte blev nersprungna för hundarna hade race i trädgården.

Efter det så körde jag hem och åt middag men pappa, Suss och Yasse innan Yasse skulle in till Halmstad igen och vi andra skulle gå på Revyn.
Pia e bara en sån ängel. Älskar henne. Hon e så kul och alla älskar att se henne på scen. Alla är duktiga i Revyn men Pia Björk är toppen bäst. :D

Revyn var i ca 2h så när vi kom hem från den så var jag ganska så trött så gick och la mig.
Hann ju med en hel del igår kan man ju säga. ;)

Idag så gick jag upp 9.30 och körde in till Laholm och köpte frukostfrallor från KnutJöns och lite saker från Torghallen. När jag kom hem från Laholm så fick pappa fixa frukosten för jag hoppade in i duschen. Efter frukosten så körde jag in till Emilia i Halmstad där jag fick lite lunch sen så gick vi en liten runda på stan.

Sen så var det bara hem snabbt som attans för att byta om och göra sig helt klar för 40års kalas i Malmö.
Det blev 2rätters middag (förrätt: Nachos varmrätt: Laxplanka, eller vilken planka man nu ville) på Hotell Svea i Svedala sen blev det kaffe och tårta hemma hos Marina. Det var så kul att träffa alla igen. Älskar verkligen min släkt, den e absolut bäst.

Som tur var så slapp jag köra varken dit eller hem. Så skööönt. Känner att jag har kört tillräckligt med bil den senaste veckan. haha

Hundarna har varit snälla hela kvällen och inte hittat på nåe hyss. Skönt de. :)

Är grymt trött nu iaf så nu ska jag sova.

Natti Natt

// Michelle

helgens planer .

Ja idag så ska jag och Susanne snart gå ner med hundarna till ängen så att de kan springa av sig lite sen ska jag in till Laholm och träffa Björn(a) ;)

Innan jag ska träffa Björn så ska jag gå inom Näckrosen och säga hej. Saknar dem megamycket. När jag körde runder i Laholm igår så såg man en och annan boende. Kunde inte tuta på dem eftersom jag körde Johnnies bil och den känner de inte igen. SAKNA.

Ikväll ska pappa jag och Susanne gå på Laholms Revyn. Det ska bli kul. Träffa Pia bla. Sen så e det ju nästan ett måste att gå och kolla på Revyn ja och speciellt när jag missade den förra året. :(

Imorgon så ska jag träffa Emilia på dagen och på eftermiddagen/kvällen så blir det 40års fest i Malmö för min kusin Marina. Ska bli kul att träffa alla. Var länge sen sist. Har försökt att få någon till att passa Trym men ingen som kunnat. Men eftersom Wilma ska vara hemma så kan han osså vara det. Det ska dem nog klara ihop. :D

Sen så måste jag ju hinna med att träffa Tina och Tilda lite mer. Få nog bli på söndag om de kan. :)

Hade nästan behövt att gå ner och prata med Kommunal en snabbis idag. Har lovat att komma inom och säga hej och ge dem lite uppdateringar och så. Sen så måste jag ju byta kontor eftersom jag har flyttat.

Ska se om jag kankse kan få in en lite träff till med Sandra så att jag får träffa Sebbe med och ge han en bamsekram. :D

Ja typ så ser min helg i Halland ut.

Tråkigt väder e det idag så jag bjuder på en varm och kul bild sen Grekland.



Haa de

// Michelle

 


hemma i halland .

Johnnie hade ställt klockan på halv 6 idag men vi vände bara på oss och fick halvt pannik näe klockan var halv 7. Skönt att sova men det blev lite stressigt. vi packade ner de sakerna som vi inte packat igår och så packade vi bilen och körde först till Svenska Bil, sen till Haninge för att hämta andra saker, sen Älsks jobb och sen till sist så körde vi till Niklas. Var hos han vid 8.40.

Kom iväg lite senare än vad jag hade tänkt. vi satt och väntade på att John skulle komma. Han var lite sen. När Johan kommit och allt var packat så körde vi. Killarna mot färjan och jag mot Halland.

När jag kört i två timmar så blev jag mega trött. Fick köra inom en Statoil och köpa en Redbull så att jag skulle klara hela vägen.

Jag lyssnade på P4 ett tag på vägen. Ett av samtalsämnena var skandalboken om kungen. Asså jag fattar inte varför man skriver en sådan bok. Bara för att han e kung så har han inte rätt till ett privatliv??? Å saker som hände när han var ung. Han har väl lika mkt rätt att vara ung och dum som alla andra. Alla är vi ju människor. Nä men han e av adeln därför får han inte göra si och så och ditt och datt.  Fan han var ung när mkt av de hände. Orka att de drar upp sådant nu.

När jag kom hem till Halland så körde jag direkt hem till Sandra en snabbis. Hann bara vara där i 1h sen så skulle jon köra och hämta upp Sebbe. Men vi hann med att "komma ikapp" lite iaf. :)

Efter att jag varit hos Sandra så körde jag hem till Martina dit även Tilda kom och så gick vi en promenad med Trym. Han blev glad när han fick springa av sig i parken.

Trym har förövrigt inte mått dåligt eller han har iaf inte visat att han mptt dåligt. Han sov hela natten och har inte klagat något idag. Skönt de.

Nu sitter jag i pappas soffa och e en aning trött. Tittar just nu på CSI Miami och e det inge kul efter det så blir det nog sängen.

Natti Natt

// Michelle


fick lite gjort idag iaf .

Tittade på toppmodel sen så fastnade jag vid tv ett tag.
Men när jag väl kom loss från tv så satte jag igång spotify och massa skön musik samtidigt som jag pratade med Wiky och Tina på msn.

Wiks och jag gissa på låtar. Faktiskt mkt kul får jag säga. Man vet igentligen mycket väl vilken låt det är men när man bara får en bit text så e det inte alltid så lätt inte.. hehe

Efter att jag snackat lite med dem så dammsög jag en snabbis. Låg ganska så mkt skit i hallen vilket gör man man drar runt det i hela huset men nu e det borta. :)
Sen så slängde jag bort allt som inte var vårt från badrummet samt slängde bort gamla saker från kylskåpet.

Så det var det jag gjorde innan idag. Inte så mkt men iaf någonting.
När Johnnie kom hem så körde vi direkt ner till Moraberg för att köpa lite saker till Johnnie som han ska ha med sig till Gotland sen hem och så gjorde vi pannkakor med grädde och syld. Mumms

Vi var inte borta så länge men Trym blev tydligen snabbt uttråkad idag för när vi kom hem igen så hade han tuggat isönder två st sådanna lådor som det ligger köttfärs i, de var tomma sedan innan, och så hade han ätit upp en hel påse med godis som innehöll en del choklad. Har nu en hund som troligtvis inte kommer må så bra inatt eller imorgon. Man vet ju själv hur man mår efter att ha ätit en hel påse godis.

Efter maten och en film så började vi packa våra väskor. Tror min e färdigpackad men jag vet inte redigt. Svårt att veta vad man ska ha med sig när man knappt vet vad man ska hitta på.
Har iaf skrivit en lapp där det står lite saker på som ska packas ner imorgon.

Nu blir det sängen ska upp tidigt imorgon. Måste nog köra hemmifrån vid 7. Usch
Killarna ska åka från Tyresö vid 9 å så ska vi inom Svenska bil och hämta reservdelar till Johnnies jobb, hämta saker på jobbet sen köra till Niklas.

Natti Natt

// Michelle

timmergatan 5



Saknar timmergatan och tiden där jättemycket.

Saknar huset, gräsmattan, rodellen, skogen, bråken, Veinge trä, tågbanan, familjen Weeks, Sixten & Gurli, den stora rhododendronbusken, fam. spiljak, skratt, tarrasen, fam. Niit, lekplatsen, skolan, tuneln, hyreshusen, sura gubben som blev snäll, rullskridskomannen, äppelträden, fam. Johansson, cyklarna, paddorna i källaren, rummet längst in, de 15 trappstegen upp till andra våningen, alla bodde i samma hus, slingan på Nebo, alla veingeungdomar ect ect.

Det var roliga tider de. Stor saknad till den tiden.

Haa de

// Michelle


tråkigt väder .

Skitväder e vad det e. Regn och rusk. Usch

Igår när vi körde till Nyköping så körde vi i olika bilar. Johnnie körde Hondan och jag Saaben. Johnnie körde inom och handlade på vägen och jag körde direkt till Nyköping. Eller ja nästan dirket till Nyköping. Fick köra inom Statoil i Järna för att köpa en Redbull för jag var så jäkla trött att jag nästan höllt på att somna i bilen. INTE BRA.
Redbullen hjälpte. När vi kom hem igår så var jag supertrött och somnade snabbt.

När jag vaknade idag så åg jag kvar i sängen ett bra tag. Pallade inte gå upp. Tråkigt regnit väder och mörkt i sovrummet och hela huset. Låg där och funderade och räknade plankor i taket. hehe

Råkade komma åt powerknappen till datorn så det e andra gången jag skriver detta inlägg nu. Jobbigt. Jag som precis hade skrivit klart hela inläggen. :/
Kommer inte redigt ihåg vad jag skrev innan. :S

På schemat idag så har inte jag planerat in så mkt. Dock vet jag att det finns saker att göra. Får se vad jag tar tag i. Ni har ju sätt listan som måste göras. :/

Hade varit skönt att träna lite men pallar inte de heller. Blir så depp på det tråkigt vädret. Hade velat ut och springa en runda men vet ingen runda att springa här.

Malin det kommer komma upp en bild på mig och klänningen när jag använder den. ;)
Får se om det kanske blir i helgen.

Snart börjar toppmodel så ska glo på det sen ta tag i hemmet. Måste ju börja packa inför helgen med.

Haa de

// Michelle

galet trött .

Nu är jag galet trött. Blev att jag stannade på Älsks jobb en hel arbetsdag utan att göra någon nytta alls. Hmm. :/
Men nu e klockan snart 4 och då slutar Johnnie.
Då ska vi åka och handla lite saker till tacos sen ska vi köra till Nyköping till Odgaardens och äta tacos, visa nya bilen och hämta Trym.

Här var en sjukt snygg bil innan idag. en Hummer. Gå in här (syskonbloggen) så kan du se en liten bild på den. Det var ingen liten bil de inte. Den ser liten ut på bilden men har tagit en bild med min mobil ska se om jag kan få in den på dator så att jag kan visa den.

Vid lunch så körde Jimmy, Johnnie och jag till en kinaresturang och käkade. Mummsis.

Hade varit skönt med en stor och skön säng nu. Jobbigt nog så ska vi köra två bilar till Nyköping så måste ju köra jag med. Trym får inte åka i den nya sen så finns där bara två säten så han skulle inte få plats ändå.

Haa de

// Michelle

sovit 3h i natt .

Japp ner till Malmö kom vi. Vi landade vid 19tiden. Bilen och ägaren till denna stod utanför och väntade på parkeringen. vi gick ut och kollade pp bilen sen tog ägaren och Johnnie en provtur och jag gick in på flygplatsen.
Fick sitta där i 1h men som tur va så höll Tina mig sällskap på mobilen. Det var trevligt. Hon hade ju inte heller något bättre för sig än att sitta och vänta och roligare att göra det tillsammans. ;)

Johnnie kom som sagt tillbaka efter 1h och hade då köpt bilen. Så nu har han en bil till allså 6 bilar, jobb-Saaben, triumphen som är sommarbil, folkan som är en pickup (typ), två mazda som är sönder plockade och så nu Hondan som är en sommarbil. Nejdå jag har inte en biltokig karl. :P

Johnnie körde första biten till Örkelljunga där vi tankade sen körde jag de resterande 48milen. hehe
Jag var ganska så trött när vi kom hem. Var hemma runt 2.30 så har bara sovit i 3h inatt. Fick gå upp samtidigt som Älsk för skulle följa med honom till jobbet för att köra hem Saaben. Ja längre än så har jag inte kommit. Eller jag har inte ens kommit hem. Sitter kvar på Älsks jobb. haha

Ja å som det var när jag körde hem från Gbg så var det bara jag, någon enstaka personbil och en drös med lastbilar. Körde förbi 8st lastbilar som körde på rad, snacka om lååångtradare. ;P haha Jensen humor där jag.. hahaha Klockren tycker jag. ;d
Såg rätt kul ut. Bara en massa röda lampor på en lång rad.

Gick bra att köra ble lite trött när det var 20mil kvar men tog men en redbull sen så var det lungt. Satt och tuggade en del godis med på vägen. :) Var ju tvungen att göra någonting, Johnnie låg ju och sov.

Hondan var en skön bil att köra. Dock var jag ganska så spaghetti i benen efter att jag kört så länge.
Kommer upp bild på den en annan gång. Har ingen bild just nu.

Tro det eller ej men jag e inte trött. Imorse va jag iof inte mkt till människa men efter 8 så var jag ganska så levande. Dock så tror jag att jag kommer somna om jag åker hem och sätter mig i soffan.
Men jag kan ju inte sitta här hela dagen. Eller!? Vad ska jag hitta på??

Haa de

// Michelle

min spontana pojkvän .

Jaha då vatt vi påväg för att köpa en bil till Älsk. Sitter just nu i en bil till centralen för att sedan ta tåget till Arlanda för att flyga till Malmö. Spontan och lite smått galen pojkvän har man. Dagens snällaste flickvän är jag idag med eftersom jag ska köra halva biten hem till södertälje igen. Å så hoppas vi att inte någon från Älsk jobb läser detta för tydligen har Johnnie sagt till den att vi ska kolla bil till mig och att jag inte vet vart vi ska. Hehe

måndag .

Jaha då sitter jag och Trym här och har inget att göra, som en vanlig dag brukar se ut här. :/
Dock så borde jag dammsuga för det behövs. Men pallar inte. Pallar inte heller just nu att tömma diskmaskinen och fylla den igen. Inte heller att fixa iordning inne i sovrummet där det ligger kläder överallt. :/ Å sakerna som står i hallen, de orkar jag inte heller flytta. Slänga saker inne på toaletten, nej inte de heller. Vet inte vilket som e Johnnies och vilka saker som e Klas. Städa ur och göra iordning i safferiet pallar jag inte heller.

Men troligtvis så kommer jag att göra en av alla de sakerna när jag skrivit klart men vilket. Möjligvis att jag tömmer diskmaskinen och fyller den på nytt. Ja det får de bli.

Johnnie har hittat en bil han vill ha. Den finns i Malmö. När jag pratade med han precis så har han till och med kollat upp flygbiljetter ner dit idag. Men han var osäker över ifall han skulle hinna köra och hämta mig men han vill inte heller flyga ner själv för han tror inte att han orkar att köra upp bilen själv. Det är trotts allt 70mil från Malmö och hit. Vi får se vad han säger.

Nu ska jag äte lite godis, tömma diskmaskinen, fylla den igen och sen duscha.



Haa de

// Michelle

RSS 2.0