v70 .


enforalllaalllaforen .

Glöm inte att kika in på våran syskonblogg ibland där även jag skriver några rader då och då. :Denforalllaalllaforen.blogg.se


fint besök .

Hade fint besök av Malin och Fredrik i helgen. :D
Vi åt och drack gott och sköt en del luftgevär och luftpistol.

Tack för besöken underbara vänner <3

Vår fina pricktavla jag och Malin målade. :P

Killarna e i hallonbuskarna och plockar bär.


Haa de

// Michelle

mys i soffan .

 

 

 

// Michelle


update .

Ringde i förgår till miljökontoret för att se hur det går med det nya avloppet till huset. Hon som hade hand om det ringde tillbaka igår och sa att hon väntar på alla papper, från våra grannar som avloppet berör, som hon skickat ut. Sen måste de besikta avloppet å då ska de gräva en grop på tomten och kolla. Hon går på semester i morgon och har 3 veckor så inget kommer att hände inom avlopps delen förens hon kommer tillbaka.

Sen ringde jag till de som har hand om bygglovet. Han som håller i ärendet har för tillfället semester och kommer tillbaka nästa vecka på tisdagen och de som var där viste inte hur de låg till.

Så där e vi nu så att ni vet.Haa de

// Michelle

hallon/jordgubb/rabarberpaj .

Igår efter jobbet så körde jag inom huset och hämtade lite post och plockade lite rabarber och hallon.
Hemma så dammsög jag och torkade golv sen gjorde jag rabarber/hallon/jordgubbs smulpaj. :D Till kvällsmat blev de korvstroganoff.

Älsk körde till Enhörna och körde cross med Jocke direkt efter jobbet så han var inte hemma förens vid ca halv 8. :/

Idag blire jobb från 16 allså har jag natten igen på jobbet så slutar 8.30 imorgon.
På lördag så kommer Malin och Fredrik hit. :D
Haa de

// Michelle

halland och skåne helgen .

Hello hej!!
Hemma hos Älskling efter en toppen helg hemma i Halland och Skåne.
Åkte ner i torsdags och hade tjejkväll med några av tjejerna i klassen från gymnasiet. Det var kul att träffa brudarna igen. :D
I fredags blev det en träff med syrran min och Suss. Vi tog en fika på stan ihop. Efter det så åkte jag och Yass till hennes jobb och lekte med barnen. Sen blev det en runda på Eurostop.När kvällen kom så blev jag och Emma hämtade av Fridas pappa, vi hämtade Frida sen körde vi ner till Ekebo och vännerna.
Det regnade på dagen men när vi väl kom ner så slutade det regna och solen tittade fram.
Det var Rolandz inne på Ekebo så det blev att vi gick in både fredagen och lördagen. Det har blivit mkt dans i helgen kan jag säga. Har haft en sjuk träningsvärk i mina vader. Det har inte blivit så mkt sömn men man lever ju än så ingen skada skedd. hehe
I söndags så packade vi ihop oss från Ekebo och åkte hemåt igen allesammans. Jag åkte hem till papps och duschade sen körde han och jag ner till Malmö på lite släktkalas.I måndags så träffade jag Jill och Jimmy och gick runder lite i Halmstad sen körde de mig till flyget så att jag kunde åka hem till Älsklingen och hundarna som jag saknat.

Haa de

// Michelle

airbag .

Asså jag undrar en sak. Under denna plattan finns det en airbag. När airbagen exploderar får man då plattan i huvet då eller vart tar den vägen. Det kan nog inte vara världens skönaste kan jag tänka mig om fallet skulle vara så.

kalas .

på släktkalas i Malmö. Denne söte Tim fyller 9.

chai latte

med suss och yass.

hej whats up .

vi tog iaf en snabbis med båten för att se så att allt va ok och Cobris bada! Nu e vi på g hem till tacos. Puss

en lyckad vecka .

Som ni har läst så har jag varit iväg med jobbet från tisdag till fredag utanför Norrköping på en ö som heter Tisingö i sjön Tisnaren. Det var en fint gamalt stenhus som vi bodde i. Vi har badat, solat, haft spa, spelat spel, varit på utflykt till Parken Zoo i Eskilstuna, ätit gott, skrattat, m.m. En toppen vecka helt klart. Tjejerna har varit helt underbara.

Det mysiga huset.


haha jag e så kass.. haha hade deffinitivt solsting i onsdags när vi var på Zoo.. haha glömde helt bort hur man stavade till Eskilstuna..

En trött och varm tiger.


När jag kommit hem efter resan i fredags så kom jag hem till en sjuk sambo. Han hade åkt hem från jobbet tidigare på dagen. Förskyld, ont i halsen och ont i huvudet. Vi var bara hemma och tog det lugnt.
I lördags så skulle vi göra en massa saker men det blev bara en runda till Jula och Intersport sen fastnade vi hemma hos Jennie och Theo. Där vi var ute hela dagen och lekte med hundarna och barnen.
Igår så var vi en runda ute vid båtet och fixade ett bord till akten. Det blev finfint. :DIdag blir det jobb 16-8.30 sen e jag ledig till nästa tisdag. På torsdag så åker jag ner mot Halland för att gå på tjejkväll samt Ekebofestivalen. :D

Haa de

// Michelle

hemfärd .

Nu har dessa dagarna tagit slut och nu e vi på väg hemåt.

RSS 2.0