lite så där bara .

hmmm jag vet inte redigt vad jag ska skriva jag ville igentligen bara lägga ut lite bilder.. hehe

I fredags så var vi hemma hos Jimmy och Fanny. Vi åt och drack gott. :D
Älsk och jag sov på en madrass på golvet vilket även hundarna tyckte de skulle göra. Så på våran madrass sov jag, älsk, Cobra, Trym och ibland Freja. Hundarna får för övrigt inte sova i sängen.. hehe

I lördags så började vi bygga skyddet till båten.. Det blev dock mörkt fort för vi kom igång sent. Innan på dagen var vi med Fanny och Jimmy i Nacka och kollade på bilprylar och lite bilar.
Så vi fick åka dit en runda igår med. Då gick det mkt bättre. Nu ska vi bara fixa en pressening att sätta över. Och lite stöd bräder.<3 våra söta voffsingar <3

Trym leker med sin kong och Cobra leker med Trym.

// Michelle


BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV .

BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV BYGGLOV

Ja om ni inte redan fattat så har vi fått BYGGLOV.
Fick det förövrigt i fredags. men ändå... WOHOOO
De var ju iof "bara" 14månader sen det brann.. men nu så händer de saker... :D

Ska på samrådsmöte på måndag. :D

Haa de

// Michelle

lite snabbt bara .

Har inte så mkt att säga igentligen. Jobbade hela helgen från fre-mån. När jag kom hem efter att ha hämtat Trym hos Älsk, handlat, fixat lite tvätt och pratat med mamma så var kl 12 och jag gick och sov. Vaknade av att Sim ringde och väckte mig 13.50. Jag har ställt klockan på 14. Somnade dock om direkt när vi pratat klart och sov till 15.10. hmm Jag trodde jag bara vilat i 10min. Var tvungen att kolla på mobilen när Sim ringde.. hehe De vatt lite lite sömn i på jobbet.

Ja sen så var vi och hämtade hem Cobris.. :D Å tog en fika hemma hos Ylva och Affe. :D

Å nu e jag på jobbet igen.. hehe

Haa de

// Michelle

höst städ i "trädgården" .

Ja eftersom det knappt e någon trädgård här så blev det bara, eller inte bara bara, krattning av uppfarten, backen i tisdags. 

Jag började kratta när jag kom hem från jobbet och då var klockan runt 11 och halv 3 var jag klar. Det blev 20 högar med löv. Pjhuuu

Klicka på bilderna för att förstora dem.

Före
 
Under tiden
 
Efter
 

Jag var redan trött när jag kom hem men löven var tvungna att komma bort. Vill inte riskera att de ligger så länge så att de blir hala och farliga för oss.

Efter alla timmars krattande så var jag helt slut i både kropp och huvud.
Satte mig i soffan för att slappna av lite innan jag skulle köra och möta upp Johnnie, och somnade. hehe

Haa de

// Michelle

har försökt uppdatera genom mobilen .

Har försökt flera gånger men det har inte fungerat. :/ så nu ligger jag lite efter.

I tisdags så åkte jag ner till Norrköping med 3 av mina arbetskamrater för att gå på en kurs. På kursen fick vi lära oss lågaffektivt bemötande. Det var en mycket bra kurs och jag lärde mig en hel del. Jag hoppas ju på att inte bli påhoppad av någon men blir jag det så vet jag nu hur jag ska ta mig loss utan våld. ;)

En kväll var vi och åt på en fiskresturang. Alla 4 tog blåmusslor. Jag var dock lite nervös för detta. Hade aldrig ätit musslor innan. Men det var ätbart. Inte min nya favoriträtt men det var gott.Var i Norrköping i tre dagar och två nätter. Var hemma runt 18 i torsdags. Hant bara lämna väskan ta bilnyckeln och sen åka till Jimmy och Fanny som hade Trym. :D

Älsk åkte tidigt i tordags morse till Gotland för att köra GGN - gotland grand national. En enduro tävling. Man kan säga en terräng cross tävling.

I fredags så åkte jag ner till Halland. I bilen hade jag sällskap av Nanni och Emilia. Nanni åkte med från Södertälje och Emilia hämtade vi upp i Nässjö.
Skönt att inte behöva åka själv.

Hant inte med att träffa några vänner mer än Nanni och Emilia som jag hade i bilen både ner och upp förutom Malin och Fredrik som jag träffade 10min utanför kiosken i veinge. Har haft en 100% familjehelge vilket har varit underbart.

Träffade ju iof Emilias mamma, pappa och bror samt Nannis pappa och syster.

Älskade lillasyster Pernilla fyllde 15år igår så jag tog med mig Yass och Sim upp till henne i lördags. De blev lite fika hos mormor och morfar sen lite shopping på GeKås.

Sa hej då till Älsk i tisdags morse och fick träffa honom i går kväll när jag kom hem igen. Han satt hemma och var asahungrig men väntade med att äta tills jag kom hem. <3 Hade han ju inte behövt.

Å titta vad jag hittade.. Har aldrig sätt den innan.. Såååå söööt.


Det blev ett långt inlägg men det var lite smått och gott från veckan.

Haa de

// Michelle

RSS 2.0