möte på kommunen .

Var på möte igår på kommunen. Skulla ha träffat Hany som är "våran" handläggare på bygglov men han satt fast i pendeltrafiken så fick träffa en ersättare.

Med på mötet var Tommas- arkitekt på c4 hus (de som ska bygga huset), Ulf- mellanhand mellan oss och försäkringsbolaget och c4hus och försäkringsbolaget (tror jag), jag, Johnnie och ersättaren, tror hon hette Emelie eller kanske inte.. hehe

vi gick igenom hur långt allt har kommit och varför de tagit sådan tid.

Såhär ligger det till nu:

Huset står på prickad tomt- avvikelse Godkännt ändå
Det nya avloppet (enligt ett gamalt papper i området får inte avloppen bytas ut)- avvikelsen Godkännt ändå
Huset är för högt- avvikelse

Det går att ha minst 2 avvikelse nu är det 3 och husets höjd går inte att godkännas.

Jag blev irriterad, eller jag e irriterad över att det har kommit upp en ny avvikelse när den första blivit fixad. Avvikelse, fixad, ny avvikelse, fixad, ny avvikelse, fixad, ny avvikelse, fixad, ny avvikelse.. Så har det sätt ut hela tiden. VARFÖR INTE KOLLA UPP HELA RITNINGEN PÅ EN GÅNG ISTÄLLET FÖR ATT SKICKA IVÄG EN AVVIKELSE I TAGET.

Kommunen fick in den första ritningen i februari och nu e det oktober, det är 8 månader. FÅR DE TA SÅ LÅNG TID?? Vi har varit utan hus och ägodelar i mer än 1år nu. Det är inte rätt tycker jag.

Tommas skulle iaf direkt när han kom tillbaka till kontoret sitta och göra om ritningen så att huset fick en godkännd höjd. Vi fick ett mejl av honom igår eftermiddag om att han hittat en lösning. Den har han nu skickat till Hany så att han kan kolla igenom den och skicka vidare den till nämden som har möte den 1 nov.

När vi satt i bilen efter mötet så kollade Johnnie sin mejl och hade då fått mejl från försäkringsbolaget. där det stod att de inte kan betala ersättning efter mars 2012. Och om vi fortfarande inte har någonstanns att bo då vad ska vi då göra.. Bo på gatan?? DET E INTE VÅRT FEL ATT HUSET INTE E BYGGT.

Johnnie skickade tillbaka och frågade vad som händer om inte huset e färdigt då. Får se vad vi får för svar tillbaka.Haa de

// Michelle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0