ett samtal .



Subway ringde innan idag och ville att jag skulle komma dit. Så ska dit på Onsdag. :D
Fick komma när jag ville så länge jag inte kom på lunchen. ;)

// Michelle

boendestöd i rönninge .

Satt och skrev en ansökan till ett boendestöd i Rönninge igår. Rönninge ligger inte inte så långt härifrån. Det är ett nytt gruppboende som ska startas upp och de söker 12 st så man kan ju alltid hoppas. Dock så har jag ju fortfarande inte någon utbildning så får se hur det går. Men hade varit kul att få vara med och starta upp ett nytt ställe.

Skickade ansökan till Johnnie så att han kunde skriva ut den och ta med den hem.
De tog emot ansökan både på e-post och vanlig post. Eftersom jag tänkte skicka med några intyg som jag hade hemma så fick det bli vanliga posten. Dock så glömde Johnnie kuväret på köksbänken imorse så det har inte blivit iväg skickat än.
Å så e det en bit till den gula brevlådan så jag har ingen lust att gå dit. Det är några km.
Får posta den när älsk kommer hem igen.

// Michelle

räknefel !? .

 Foto: Mona Davidsson
 
Foto: Mona Davidsson
Stort polispådrag efter försvunnen sjuk man
Av Björn Spjut och Hans Bengtsson 26 JANUARI 09.47 (UPPDATERAD 11.32) 2011-01-26 09:47:00

LAHOLM. 65-årig laholmare försvunnen – stort polispådrag söker efter honom.

Ett stort polispådrag söker efter en man i 65-årsåldern som försvunnit från sitt hem i Trädgådsstaden i Laholm.

Mannen var vid försvinnande klädd i grå jacka, grå jeans, har mustasch, är 170 centimeter lång och född 1964. det var vid 20-tiden på tisdagskvällen som han försvann. En anhörig anmälde honom försvunnen under kvällen. Sökandet inleddes samma kväll men fick avbrytas under natten på grund av mörkret. På onsdagsmorgon återupptogs det, med hundpatruller, helikopter och 25 till 30 poliser.

Mannen har en sjukdom som gör honom beroende av medicin. Därför är polisen mycket angelägen om att snarast få tag i mannen.




Detta är en artikel från internet om en man i mina hemtrakter som har försvunnit. Det e ett allvarligt fall eftersom mannen är i stort behov av sin medicin. MEN personen som skrivit artikeln kan nog inte räkna. De säger att mannen är i 65-årsåldern och är född 1964.. När jag räknar så får jag det till att han e 47 år.. Eller??

Hoppas iaf att de hittar mannen innan det e för sent, oavsätt hur gammal han e.

// Michelle

träningsvärk.

Tränade en aning hårt i söndags. Har fått en sååååån träningsvärk i magen.. haha
Blev lite över 100 sittups och en hel del annat. En kort men mkt effektiv träning. :D
Igår hade jag till och med problem med att resa mig upp från soffan.. haha

Funderar lite på att träna lite idag med men då inge magen eftersom jag fortfarande har träningvärk i den.
Får i så fall bli att jag sätter mig och cyklar lite.

Lyssnade ju på handbollsmatchen Sverige-Kroatien på radion i söndags. Han dock hem till tv lagom tills då andra halvlek skulle börja. :D Eftersom vi båda var gör hungriga och Johnnie inte gillar handboll så fick han göra mat och jag duka. Sprang som en iller fram och tillbaka mellan kök och vardagrum. haha
Ååååå HEJA Sverige vilket match de bjöd på. <3 Å de vann :D

Handboll igen ikväll. Sverige-Danmark. Å eftersom Danmark vann mot Argentina så är Sverige redan vidare till semi-final. Så gör inget om Sverige skulle förlora idag men hoppas på att de vinner ;P

Haa de

// Michelle


hmmm. halt kanske .

När jag varit och handlat igår så ställde jag bilen där vi brukar. Gungade lite extra i bilen för att vara säker på att den inte skulle glida iväg. Den gjorde nämligen det i fredags för Johnnie när han kom hem från jobbet. Det gjorde en hel om vändning och stod sen med nosen ner för backen istället för upp.

Senare på kvällen så släppte jag ut hundarna och upptäckte då att bilen inte stod där jag lämnade den. Blev först rädd att någon skulle ha tagit bilen med såg sen att den stod lite längre ner i backen på brädden.

Idag gick jag ut och fotade hur bilen stod och funderade på hur jag skulle få bort bilen eftersom den hade backat rätt in i en snöhög och sen var det inte mkt kvar fram heller. Men jag fick loss den till sist. Fick sitta och ratta fram och tillbaka ett tag sen lossnade den och står nu med nosen nerför backen. :D

Taget uppifrån


Taget nerifrån



Emil gick precis i lagom tid in i buren när jag var trött och ville gå och sova så slapp bråka med honom. :D

Hanbollen var en jäkla match igår. Den var såååå jämn ända in i det sista. När det bara var 5 min kvar så låg det jämt sen så la Sverige in den sista växeln och gjorde mål efter mål och svenska målvaken Sjöstrand räddade och räddade och så slutade det med att vi sverige vann med 28-24. :D
Jag satt och skrek och hoppade i soffan och stackars Trym förstod inte varför. Han bara sprang runt runt fram och tillbaka.

Efter handbollen så var det dock inte lika kul. Fanns inte jättemycket kul på tv och alla andra var ute och festade och jag satt ensam hemma. Hade druckit vin till maten så kunde inte heller åka iväg någonstans.

Kommer tråkigt nog missa handbollen ikväll på grund av att jag ska åka och hämta upp Johnnie på tåget vid 18 tiden och då börjar handbollen. :( Får bli handboll på radion idag. :/

Nu ska jag nog träna lite innan jag ska iväg och hämta Älsk vid tåget. :D

Haa de

// Michelle

ensam lördag .

Då var man själv till imorgon någon gång. Älsk e i Gbg med jobbet på något.
Körde och lämnade han på jobbet vid 7 imorse sen körde jag hem igen och la mig. Det var gött. :D

Idag ska jag diska bort vårat berg av disk i köket, handla, laga spagetti och köttfärsås till kvällsmat, dricka vin, äta chips och titta på handboll. HEJA SVERIGE

Veckan har varit ganska så lik alla de andra veckor. Jag har suttit hemma. Har dock fått dammsugit golven och torkat dem två gånger.
Tittade iof på handbollen i torsdags. eftersom Älsk inte gillar handboll eller sport överhuvudtaget, förutom motorsport, så fick jag sitta och titta själv. Fast hade en date men Björn. :P Vi satt och tittade ihop. Han i Växjö och jag här. :p Satt och smsade hela tiden.. haha det var kul så det ska vi även göra ikväll. :D

Var på bio igår ihop med Jimmy och Fanny. Tittade på Little Fockers. Haha den var bra. Värt att se. :D

Nu hade det varit skönt med ett badkar. Hade jag haft det så hade jag hällt upp et varmt avslappnade bad med lite skum och tända ljus och bara njuta.

En stor utmaning för mig ikväll blir att få in Emil i buren. Vi e inte redigt bästa vänner och han vill helst inte som jag vill. hehe Har jag tur så går han in i buren själv i lagom tid så jag slipper bråka med honom.. haha
Men man får ha tålamod. Han har ju inte känt mig så länge så lär ta ett tag till innan han kommer gilla mig. Sen e jag lite feg. Vill inte att han ska bita mig så "vågar" inte redigt försöka ta i han heller. Allt blir bättre med tiden.

Nu ska jag nog börja skriva en shoppinglista och sen köra iväg och handla.

Haa de

// Michelle

subway .


Igår så skickade jag iväg en ansökan til Subway i Haninge. Det tog inte emot via e-post så skickade det på posten. Nu får jag vänta och se om jag får ett svar eller inte.



Idag har jag varit på möte på arbetsförmedligen "jobbgaranti för ungdomar".

"Syftet med jobbgarantin för ungdomar är att erbjuda dem särskilda insatser på ett tidigt stadium för att de så snabbt som möjligt ska få ett arbete motsvarande hela sitt arbetsutbud eller påbörja eller återgå till utbildning inom det reguljära utbildningssystemet".

Intreserad av att veta mer om vad det är läs här.

// Michelle

har skottat lite .

Sanden var för hård så blev inte att jag sandade. Gick upp på andra våning istället och skottade på ballkongen så att det inte ska droppa så mkt vatten ner på varandan under och det blir glashalt när det fryser.

Titta så duktig jag har varit. :D




// Michelle

bowling och bröten nagel .

I lördags så körde jag och lämnade Johnnie vid Salem avfarten där Niklas, Johan och Jocke stod och väntade. DE skulle iväg och köra cross i Strängnäs.
Jag var själv hemma hela dagen och gottade ner min i soffan med filt, godis och film.

Vid halv 5 ca så körde jag till Tyresö hem till Jocke där killarna var. Vi åt lite pizza snackade, killarna duschade och sen drog vi ner till bowlinghallen och bowlade och drack. Jag körde så jag drack inte med killarna drack.
Ner till bowlinghallen kom även Rickard, Johans sambo Lollo och Johans syster Ebba och gjorde oss sällskap.

Eftersom killarna känner Ola som äger hallen så fick vi stanna kvar och bowla när de stängde vid 22. När vi bowlat ett tag till så gick vi över till att sjunga karaoke. Vid 1 tiden så gick vi därifrån. Körde hem Niklas sen körde vi inom Ylva och Affe på enkopp kaffe. Där stannde vi till lite efter 2. Hemma i sängen låg vi vid 3 tiden.

Det var en mkt kul kväll får jag säga. Förutom att vid mitt första kast så bröt jag min högra tumnagel. :/ Hade tidigare på dagen filat ner mina naglar bara för att jag inte skulle bryta dem men icke. Lite butter ble jag men den växer ju ut igen.

I går så var vi bara hemma och tog det lugnt. Jag gick upp vid 12 och sen gick jag och väckte Älsk vid 13 bara för att han inte skulle sova bort hela dagen.

Vid 4 tiden fick jag ut Älsk. Hade i lördags lovat våran granne Ebon att Älsk skulle komma och kolla på hennes bil som igår. Det hade hunnit bli mörkt men Älsk kunde göra en tillfällig lagning på bilen och Ebon blev superglad. :D

Idag ska jag ut och se om jag kan sanda lite på vägen för den e oerhört hal. Finns en hög med sand som e täckt med snö så ska se om den sanden går att använda om det går så ska jag strö lite från högen bort till våran uppfart.

Nu vill nog hundarna gå ut så det ska vi göra med. :D

Haa de

// Michelle


kanelbullar .

Kanelbullarna var slut så gjorde nya igår. Blev inte lika många som förra gången men blev nästan 30st.



Mumma

// Michelle


nyår i bilder .


Tipspromenad


Fin dekoration i trädgården


Tävling pågår


Matilda och hennes meloner i köket


skor som passar till finkläder enligt oss ;)




Hela goa gänget
(fotograf: Michelle)


// Michelle


lite bilder sen jul .


André tittar efter tomten


Blir rädd för tomten
(lånad av Jennie)


Sitter i tomtens knä


Bea i tomtens knä


Eleonora i tomtens knä


Tomten


Eleonora med en julklapp
(höger bakben smakar extra gott)



// Michelle


ny kategori .

Har gjort en ny kategori som heter Jobbsökningar.
Måste ju försöka ha koll på alla jobb jag söker.

Fick svar från Bauhaus igår som jag sökte innan nyår.


Ämne: Avslag på ansökan

Hej Michelle,

Tack för din ansökan till"Butiksmedarbetare kassan och informationen". Vi är glada över ditt intresse för BAUHAUS.

Första urvalet har gjorts och vi har börjat kalla ett antal kandidater för intervju. Tyvärr måste vi meddela dig att du inte är en av dem.

Vi önskar dig lycka till i framtiden och du är varmt välkommen att söka framtida lediga tjänster hos oss.


Med vänliga hälsningar

Jenny Nyström
BAUHAUS & Co KB Länna



Det var synd tyckte jag. Hade iaf velat åka dit och visa upp mig. :(
Men dags med nya tag. Ska försöka få ihop en ansökan till Subway idag.

Haa de

// Michelle


egna piroger .

Gjorde egna piroger för första gången igår. De var klart godkända men finns en del att slipa på.
Älsk åt iaf fyra st igår så det måste ha varit godkända hos honom med ;)
Till nästa gång ska jag kavla degen smalare. Var nog mest det som jag inte var nöjd med. Sen svämmade tsk måttet över när jag skulle ha i saltet men Älsk tyckte inte att de var för salta. Kanske han var lite snäll där, kanske, jag vet inte.

De ser okej ut iaf. Det måste ni hålla med om. :D



Kanske att jag bakar bullar idag. De har ju tagit slut. :D

Haa de

// Michelle


believe it or not .

Men det e sant. Man blir "sambofet". Jag har blivit det iaf. Eller jag e inte fet fet men "lovhandlesen" blir inte direkt mindre. Nä så nu ska vi ändra på den dåliga vanan.
Tror det blivit så pga att jag inte tränat så mkt som jag gjort innan. Nu tränar jag inget alls tråkigt nog.

Men idag när Älsk kom hem så hade han varit inom hos Ylva och hämtat ett matbord med stolar, entligen ett bord att sitta vid, samt en köksassistent och en träningscykel. Så nu ska här cyklas. Bye bye lovehandles. :D
Å så ska jag prova på att göra egna piroger. ;) och Johnnie ska göra korv säger han.

Idag har jag varit inne i Södertälje och träffat Ingela min coach och det gick bra. Vi gick bl.a. igenom de jobb jag sökt sen sist vi träffades.

Snart så ska jag och Älsk prova på att spela squash. Tog idag reda på vart squash hallen ligger. :) Den låg i det område som vi trodde.

Imorgon ska jag klippa/fila ner mina naglar för de e väldigt långa nu. Men bara lite. ;)
Sen ska jag se om det går att möblera om i vardagsrummet. Blev lite trångt nu när bordet kom upp bakom fotöljsoffan.

Har fortfarande inte fått in bilderna från jul och nyår i datorn. Så imorgon ska jag ta tag i det med. :D

Emil satt btw på min axel igår fast att Johnnie inte va hemma. Men han hade inte så mkt val. Han blev rädd och flög och satte sig på hallgolvet och så gick jag fram till honom så klättrade han upp på min arm och så vidare till axeln. Men han satt bara sär i kanske 3min men det e alltid något. ;D



Nu ska jag kolla lite på The Deep innan sängen.

Natti Natt

// Michelle

barnpassning .

Så nu har jag ork, tid och lust att skriva. hehe
Har varit barnvakt sen i torsdags så har haft fullt upp. ;)
Kommer inte ihåg allt men ska göra så gott jag kan. :D

Tog det bara väldigt lugn i tordags efter att Theo och Jennie hade åkt. Skulle ha kört och till Ylva och hämtat Emil och Cobra men det var inget bra väder för de så vi var hemma och kollade på film.
Vi körde iof och handlade på Willys. Å när vi kom hem så blev det skinka, potatis och spenat till mat.

I fredags efter att vi ätit frukost och gjort oss i iordning så åkte vi hem till Ylva och Affe och hälsade på. Blev att vi stannade där i några timmar. Vi hjälpte Ylva med att lägga ut bilder på Tradera.se och så fixade vi så att Affe kunde kolla på tv i sängen. :) Å självklart så fikade vi med. Det är ju ett måste. Fika e bra. Fika e gott. :D
Till kvällsmat blev det korvstroganoff och ris.

I lördags så tog vi på oss varmt och körde ut till huset för att kolla läget samt göra iordning så att de som köpt nissanbilarna kunde komma och hämta den sista bilen. Dock hade älsk kollat fel på dag så det var inte förens nästa lördag de skulle åka och hämta bilen. Men vi fick mkt gjort där ute. Orkade inte skotta uppfarten för för det första så är den ganska lång och full med snö och för det andra så kom hundarna och förstörde hela tiden så la ner det projektet. Älsk klättrade upp på förråds/carport taket och skottade och jag skottade av så mkt snö jag kunde från kåtan. Kan ju säga att jag fick en del innanför både stövlar och jacka. Kallt.
Hemma sen så blev det en del film. Tittade på alla Ice Age filmerna.
Denna kväll åt vi spaghetti och köttfärsås. Mumma

Gårdagen, söndag, var en lugn dag. Det kanske var då vi tittade på alla Ice Age filmerna eller!? Jag har ingen aning. Men vi har osså tittat på Fast and Furious Tokyo drift någon dag och kogänget. Ja Kogänget såg vi igår. Ja och så Dr Mugg men det var nog i lördags, eller?! haha
Nä nu vet jag, tror jag. Ice Age filmerna i lördags och Tokyo drift och Kogänget igår. :D
Som ni märket så har dagarna flutit ihop litta. ;P
Jag var ute och lekte med hundar och barn i 1½ h medans Johnnie var inne och städade idag.
Nattningen igår gick bra. Vi behövde inte ligga inne hos dem utan vi gick in och la dem var inne hos dem några gånger och sa till att de skulle vara tysta och sova sen helt plötsligt så var det tyst. :)
Denna natten var osså den natten jag sov bäst. Kan inte förstå hur en sådan liten 2 åring som Bea kan ta sådan stor plats i sängen.. haha
De två sista nätterna så sov de på min sida och jag och Älsk på hans sida. Detta var osså den natten jag fick sova utan huvudvärk. :D
Knaprade Ipren hela dagen igår. Fick en på morgonen av Älsk sen tog jag en så fort det började göra lite ont igen. Idag har jag kommit undan med 2 Ipren. Skönt de.
Denna dag blev det pastagratäng till kvällsmat. Megamumms mumms god.

Barnen fick föresten sova här tills idag för att det gick så bra för hundarna i Göteborg så Jennie och Theo var hemma så sent.
Idag så skulle Älsk upp och jobba och jag fasade för att barnen skulle vakna vid 5.20 då Älsk alarm går igång, men icke. De sov som stockar och vaknade först vid lite innan 9e.
Vi har tagit det lugnt idag. Kollat på Play house disney nästan hela dagen förutom den tiden vi tittade på Dr Snuggels.
Jennie och Theo var och hämtade barnen och Adelle runt 5 tiden idag. Vi fikade och sen åkte de hem.
Älsk har fortfarande inte kommit hem. Han skulle idag efter jobbet ihop med killarna mecka med crossarna. Men han är påväg hem nu så snart e han välla hemma.

Nu blev det en massa att läsa för er :D Hoppas det varit trevligt. :D
Lite half förvirrande inlägg osså kanske men hoppas ni får ihop det.

Natti Natt på er

// Michelle


snö snö och åter snö .

Inte syntes de inte att vi hade skottat backen igår när vi kom hem. Nooop. Det hade snöat hela natten så det var bara att gå ut igen och börja skotta. Undertiden vi skottade så snöade det så när man skottat en bit och vände sig om så låg det ju ny snö där man skottat. Som tur va så var det bara en massa lössnö så det var inte så jobbigt.
Men efter ett tag och några omskottningar så gav vi upp.

Dock så  han inte Jennie och Theo komma innan det kommit en massa ny snö. Även de kom bara upp för halva backen men bilen.
Idag så skulle Jennie och Theo ner till Götet på hundutställning med Nette och Ceasar så vi ska passa André, Bea och Adelle tills på söndag.

Ikväll när jag skulle natta barnen så var inte Bea alls så sugen på att sova. Vi gick i och la oss i sängen 21.20. När jag kom ut igen så var klockan 22.40.

Nu sitter jag och Älsk och äter godis och kollar på tv. Får nog snart gå och sova. Barnen är ju ganska så morgonpigga av sig.

Nu så har jag fått ihop alla de dagar jag inte hunnit skriva. Blir lätt så när man e hemma i Halland. Hinner inte redigt med att skriva då. Så mkt annat att göra. ;)

Natti natt

// Michelle

halmstad x 2 .

Måndag 3/1
Sov ganska så länge. När vi kommit upp ätit frukost och lite så så åkte vi in till Halmstad för att träffa Emilia som osså var "hemma". Vi körde hem till Emilias föräldrar där hon var. Där fick vi lite fika. :) Fastnade där i 1h innan vi drog oss ner till stan för shopping.

Jag hittade

En mössa - Gina
En tröja - Gina
En röd skjorta - Vero Moda
Två linnen - H&M

När vi tröttnat på stan så kom Emilias mamma och hämtade upp oss. Hemma hos de så blev vi bjudna på stuvade makaroner och korv... mumma. Det var länge sen man åt stuvade makaroner.
När vi legat i soffan ett tag och dåsat så körde jag och Älsk och kollade på Bio, The Town.

Tisdag 4/1
Planerat sedan innan att jag och Älsk skulle följa med pappa hem till Yasse i Halmstad. Pappa skulle hjälpa henne med att sätta upp tv på väggen och så ville hon träffa oss. :D
Jag gjorde nog inte så mkt nytta mer än att säga att tv satt i lagom höjd och inte alls för mkt åt vänster ;)
Pappa och Johnnie gjorde annars allt jobb.

När vi var klara hos Yasse så körde vi hem till Veinge igen. Jag tog en snabb macka sen körde jag och hämtade upp Matilda och så körde vi hem till Sandra, Sebbe och magen. :D
Så STOR du  har blivit gumman. Snart så kommer bebben :D Bara 1 månad kvar.
Vi fikade och pratade en massa. Sandras syrra Sofisen kom med en runda. Gissa vad hon hade då. Jo en onepiece å en sådan vill jag med ha. Orättvist. :/

Vid halv 7 skulle de hem till Sandras föräldrar på middag så då körde jag och Tilda hem till henne och spelade Wii supermario.. Kul kul kul kul. :P Va hos Tilda tills Johnnie hörde av sig och sa att han och Dan hade handlat klart. Körde då hem till Dan och så lagade vi tacos och kollade två filmer. Blev ganska så sent så när vi kom hem så gick vi och la oss. Eller jag och la mig och Johnnie satte sig vid datorn och spelade. Han skulle bara spela en liten stund. Slutade med att han spelade till halv 5. Illa.. haha

Onsdag 5/1
När vi vaknat och ätit så packade jag ihop våra saker, duschade och körde sen till Tina. Johnnie satt hemma och spelade dator tror jag. ;) Efter rundan hos Tina så körde jag inom Näckrosen för att lämna lite papper. Det var tyvärr ingen där så fick inte träffat någon.

Däremor när jag var inom Torhallen och köpte godis så sprang jag på 4st. Jackpott. :D
Halv 4 så hade vi packat klart bilen och var på väg hem mot Södertälje igen.

När vi kom upp så såg vi att det snöat en del och att det antagligen skulle ligga en massa snö hemma i backen så vi skulle få svårt att komma upp för den med bilen.  Ganska så rätt hade vo där för vi kom bara halvvägs upp för backen sen stannade bilen. Vi tömde bilen och tog sen var sin skyffel i näven och skottade hela backen. Jobbigt. Men ganska så skönt att det böev gjort.

Haa de

// Michelle

bakisgänget intog soffan .

1/1
Det blev en sen kväll på nyår men vi var ändå uppe vid 11. Dock så kom bara Johnnie och Per ner till Dan och Bosse i soffan sen så somnade de allihop. Eller inte Bosse för han åkte hem men de andra. ;) Jag och Emma tog på oss och tog Wilma på en liten runda. Det var en skönt promenad. :)

Efter det så la vi oss osså i soffan ett tag. Tror jag slumrade en liten stund undertiden Emma stod i duschen. Sen hoppade jag in i duschen. Efter det så skulle vi försöka få liv i killarna i soffan. Inte så enkelt. Tog ett tag innan de kom ur soffan och första man hoppade in i duschen..

När alla duschat så kom Pers syrra och hämtade oss, vi åkte inom och hämtade Bosse sen hem till Matilda som hade fest. Blev en lugn kväll för min och Emmas del men killarna drack både öl och sprit. Fick med oss Johnnie och Per hem på natten men Bosse och Dan stannade kvar för de ville fortsätta att blanda sina (äckliga drinkar om jag får säga de). De skulle sedan ha sovit hos Bosse men när vi pratade med de på söndagen så hade de sovit där.

2/1
Ställde klockan så att vi skulle komma upp i tid för vi skulle åka till Farmor vid 11 tiden men pappa smsade och sa att vi skulle åka vid 13 tiden ist så vi gick ner och kollade på Toy Story 3 innan vi körde hem.
Vi hann knappt sätta oss i bilen innan min bror och Johnnie slumrade. hehe
Nere i Malmö var det galet mkt snö. Så mkt så att de har slutat ploga, så det var inte det enklaste att köra eller att hitta parkering i området där Farmor bor.

Hemma hos Farmor var redan Faster Lotta, Faster Yvonne och kusin Marina. Vi började med att beställa pizza. Mumms. :D Sen satt vi och pratade en massa. Å så fika. En massa fika. Å mätta var vi men mer skulle vi äta tyckte Farmor. Spelade ingen roll hur mkt vi redan tagit vi skulle ta mer. haha

Stannade hos Farmor till runt 21 så var hemma vid 23.
När vi kom hem så var vi ganska så trötta efter helgens bravader så vi gick och la oss.

Haa de

// Michelle

nyår 2010 - 2011

Resan ner till Halland gick bra. Vi kom iväg lite sent men åkte ändå tidigt så var nere till 5. Jag körde hela vägen och Johnnie häll sig, tro det eller ej, vaken nästan hela vägen. Han slumrade till när vi kommit till Markaryd.

Vi körde hem till pappa och tömde bilen och snackade lite. Jag gjorde mig iordning sen körde Johnnie hem mig till Emma.K på tjejmiddag. Eftersom det var nyår dagen efter så tog vi det ganska så lugnt. Var kvar hos Emma till kanske 23.

Vi fick först en fördrink, sen god kyckling m ädelost och bacon med ris och till efterrätt kladdkaka.
Vi var 10 st, alldeles lagom :D Sosso, Sofie, Elin, Sara, Jill, Ida, Karro, Sandra, Emma och jag.
Mellan mat och efterrätt så spelade vi två olika julklappsspel. I första spelet fick jag en kudde. :D och i det andra så vann jag en champagneflaska, vilket passade mkt bra eftersom vi glömt våran skumpa hemma i kylskåpet på Älgbacken. haha

Undertiden jag var hos Emma så var Älsk hos Emma och Per tillsammans med Dan.

När jag kom hem från Emma så öppnade jag mina julklappar från familjen :D
Fina klappar. :D

NYÅR

Sov lagom länge. Hade en lugn morgon och eftermiddag. När vi hade duschat och så så körde vi hem till Emma och Per för att hjälpa till med lite förberedande saker inför kvällen. Var välla där vid 15.30 å då hade Malin och Fredrik varit där sen 13.30 och hjälpt till med maten så den var redan klar. vi hjälpte till med lite småsaker.
Sen gjorde vi oss klara inför festen.
Resten av folket kom vid 18-18.30 då vi alla fick ta på oss ytterkläder och gå på tipspromenad ute i kylan. Det var kallt så in i hundan.

Maten var lite Italien inspirerat: Köttförsfyllda tomater, pasta rullar, saffrasrisotto, pastasallad och vitlöksbröd. Mumma :D Undertiden vi satt vid bordet så gick vi igenom svaren på tipsrundan. Många av frågorna handlade om oss på festen. Svaren var inte givna så man fick chansa på alla frågorna. En fråga kunde tex vara.

"Vilka av dessa passa bäst ihop"
1. Patrik och Lotta, X. Michelle och Emil, 2. Emma och lillbosse.

För att få reda på svaret så fick vi ha en lite tävling de paren i mellan för att se vem som vann. De paret som vann var rätt svar på frågan.

Vid tolv slaget var vi alla ute. Vädret var inte det bästa. Det blåste en massa och så regnade det. Usch. Vi sköt iväg de få raketer vi hade, drack champagne sen gick vi in igen och drack varmchoklad med mintu.

Klockan bara rann iväg och innan vi viste om det så var klockan 5 och vi kom på att vi var trött och gick och la oss. haha ;D

Bilder kommer när jag lagt in dem i datorn. Lika så vad det gäller julbilderna som inte kommit in på datorn än. hehe

Haa de

// Michelle

RSS 2.0