de e sååå sega .

Träffade kvinnan från miljökontoret som håller i vårat ärende i fredags + en man från, någonstans, kommer inte ihåg vart ifrån.. hehe

De gick runt och kollade och visade vart avloppet skulle gå. Vi var även och knackade på hos två grannar för att ge info om avloppet och för att de ytterligare skulle få en chans att säga vad de tycker om det. SUCK va trött man blir på folk ibland. De på mijlkontoret e kanske snälla mot grannarna men grannarna har redan fått en chans att läsa om det i våras och gjorde sitt val att inte skicka tillbaka sitt tycke till miljökontoret.

Hon sa att det spelar igentligen ingen roll vad grannarna säger utan de e de på miljökontoret som bestämmer i slutändan om det blir godkänt eller inte. Hon säger även att hon redan nu kan sätta ett godkännande men att hon ville ha in tycke från alla grannar så att de fått en chans att tycka.. MEN VARFÖR GE DEM EN CHANS TILL??? De har ju redan fått infon en gång innan...

Hallow det e inte grannarna som står utan hus det är VI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den mannen som var med ute i fredags osså fattade inte heller varför de höll på så på miljökontoret. Att de skulle ta så lång tid. Han hade aldrig varit men om att tagit så lång tid som detta ärendet gjort.. Det e ju fan mer än 1år sen det brann ner. Ofattbart.

Iaf så var det möte med alla inblandade igår, miljökontoret, bygglovsmänden, arkitekten m.m. Så hoppas de kom fram till något vättit då. Johnnie testade ringa till arkitekten innan idag men Tommas hade inte tid att prata.. Hoppas han ringer tillbaka idag. VILL VETA.

Haa de

// Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0