helt underbar helg .

I fredag så var vi hemma och tog det lugnt fram tills älsk vart sugen på öl och vi körde till Vasa för att köpa det. Skulle sen igentligen åka hem och laga mat men vi körde hem till Odgaard istället. Där blev vi bjudna på pizza och vi hade med fika. En helt lagom fredagskväll.
I lördags så körde vi ut till huset och donade lite. Skulle ha haft med oss bilen hem men kom bara några 100m på grusvägen sen gav den upp så fick bogsera tillbaka den igen, tråkigt nog.

I söndag var vi barnvakt till André och Bea. När de kom så tittade vi lit epå tv sen gick vi ut och var ute hela dagen. Det var så skönt väder ute. Det var så varmt i solen att man nästan hade kunnat vara utan båda jacka och tröja. Men jag behöll tröjan på. Det e ju inte så varmt än att man kan gå utan tjocktröja.

André och Bea var till stor hjälp när vi krattade löv. Fick ihop 4 skottkärror med löv. Sen pallade inte jag. Johnnie hade nog velat ta hela backen ner men den e såååå lång och så blåste det lite så löven slög runder. hehe
Efter att vi krattat löv och slängt pinnar så tog vi fram grillen på baksidan av huset och grillade i solen. MYS

Sen sköt vi lite luftgevär. Det var ju skitkul.. haha har aldrig gjort det innan. :D Klas som äger huset har ett gevär så lånade det. Men blir nog att vi köper oss ett eget sen. ;P

När Jennie, Theo och Eleonora kom på kvällen så bjöd vi på mat. Sen körde de hem. André och Bea var ganska så trötta efter att ha hållt igång hela dagen.

Tog en fin bild på barnen,  hundarna och Älsk när vi satt och mös i solen.



Hoppas ni alla har haft en lika bra helg som vi har.

Haa de

// Michelle


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha go bild!!

Både ni och vi har suttit på bilar i helgen:D

2011-04-11 @ 14:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0