jag och killarna .

Helgen har bara rusat förbi.
Jobbade lördag morgon och söndag kväll.

I Fredes efter jobbet åkte jag till Dan där Älsk och Jimmy var. Där fastnade vi till lite över 1.

Efter jobbet i lördes så kom Emilia och Joxi hem till mig och hälsade på en snabbis. :D
Efter det så körde jag, älsk och Jimmy och hämta kina mat till ett helt kompani kändes det som. :D
Tog vår mat och körde hem till Dan och åt.

Jag körde hem och duschade efter att vi ätit. När jag kom tillbaka igen så kom Johan och Hampus. Satt hos Dan ett litet tag sen åkte jag och grabbarna till Karsefors. Där träffade jag på en massa kul folk. :D

Söndag blev en ganska så lugn dag. När vi kommit upp och ätit lite så körde vi till Dan och kollade film. Sen körde jag och jobbade. När jag slutat så hade jimmy kört hem till sthlm.
Tittade på lite film hos Dan igen körde sen hem och sov.

Måndags så körde vi hem till Tilda där även Tina var. Satt där ute i solen fram till halv 3 sen körde jag och Johnnie in till biltema sen hämtde vi upp Yasse som slutat jobba och körde in till stan och kollade lite.

Åt middag på Harrys. Mumms mummms

Körde hem och packade lite kläder, hämtade upp Tilda och Tina sen körde vi in till Halmstad och var i yasses lägenhet, jag lånade hennes dusch och när hon kom hem från parken sen körde vi till Måndagsklubben. Träffade på en del folk där. Stället bestod dock av 75% turister.. haha

Tisdes så ble de GeKås med Älsk och Tina. Lämnade hundarna hos mamma medans vi var på GeKås. Fick sen min kises kattunga. Svart och fin var det. :D

Onsdag var vi hemma hela dagen. Körde upp mot huset vid 19.30.
Johnnie körde hela vägenn så jag slapp.

Idag har vi handlat lite verktyg och saker så att vi kan göra klart i sovrummet. Efter att vi handlat så gick jag och la mig, sov i 2h. Mådde inte så bra. Men efter att jag sovit vart det bättre. Under tiden jag sovit så fixade Älsk i sovrummet.

Efter kvällsmaten så gick vi ut och eldade brötet från sovrummet som vi slängde ut för några veckor sen.
Det har regnat ganska så mkt idag så det var mkt som var blött.

Nu ska jag se klart filmen sen sova.

Natti Natt

// Michelle



puttefnask .

LILLEBROR E HEMMA I HELGEN :D <3

Måste bara berätta att när jag och Tilda skulle parkera på Maxis parkering i onsdes så var det ett gäng killar som körde förbi oss med vattenpistol och sprutade rätt in i bilen. hahahah det var faktiskt ganska kul :D

Älsk och Jimmy kommer ikväll och Trym och Cobra har de med sig. KUUUUL
Så det blir fullt hus i helgen :D



Haa de

// Michelle

stranden .

Var på stranden med Elin i Måndes en runda. Var dock tvungen att jobba till 13. Det var lite mulet så först tänkte vi göra något annat men sen så körde vi till stranden ändå.

Vi till och med tog ett dopp. Det var mitt första dopp i havet detta året. Det var lite kallt i luften men inte så farligt kallt i vattnet.

I tisdes så jobbade jag 7-12 sen åkte jag till stranden med Emma.P. Det var jättevarmt och skönt. Fin färg fick man med. Mumms :D

Och igår var jag inte sämmre, det blev stranden med Tilda hela dagen eftersom jag var ledig. Var lite smått mulet när vi gick ner mot stranden men sen kom solen och det blev varmt. Eftersom jag blivit lite röd sen i tisdes så tog jag det lite lugnt med solen.

Så för att vara första dagen på stranden i måndes till att vara tre dagar på stranden i rad. :D
Hade det varit sol idag med så hade det nog blivit stranden igen.

Ska jobba ute i Mellbuystrand idag så vem vet blir kanske att vi cyklar ner en runda till stranden.

Johnnie jobbar idag och imorgon går han på semester kl 3. :/ Själv jobbar man tills på söndag kl.21.30 innan man går semester. :( Kelit om ni frågar mig.



Haa de

// Michelle

stadsfest .

Hej hej. Lika dålig denna helgen som alla andra på att skriva. Fast ändå lite bättre.

Johnnie kom ganska så tidigt i fredags, när jag fortfarande jobbade så han körde hem till dan under tiden. Efter att jag jobbat klart så körde jag hem till Tina och pratade med henne en lite stund för hon är just nu 100mil härifrån hos sin farmor och farfar och ska vara borta i 1v.

Körde sen till Dan. Satt där en lite stund sen körde vi hem och la oss.

Det var upp tidigt för min del i lördes efter som jag skulle börja jobba kl.8 med förberedelser för Stadsfesten.
Det var full rulle hela dagen.

Vädret var helt perfekt innan kl.10.30. Sådär lagom mulet och inte så varmt. Men sen så började det att regna och det regnade inte lite. Vi var 6st tjejer som stid ute i regnet och väntade på att bäbiscermonin skulle ta slut så att vi kunde smälla våra serpentinbomber i luften. :D Som tur var så slutade det regna precis innan cermonin var klar och solen kom fram och varmt ble de.

Fick vara lite assistent till Peter Rylander. Stod framme vid senen under hela tiden han hade sitt "uppträdande" och hjälpte barnen upp och ner från scenen. :)

Vi 14 tiden så fick jag sluta. Då hade Johnnie kommit in till stan. vi gick lite runder i stan med Trym och Cobra. Trym klarade sig mkt bra fast att han är folkskygg. Tittade en liten snabbis på när Angelics hade agilityuppvisning med sin hund sen körde vi och  badade hundarna en snabbis innan vi skulle hem och äta.

Vi var ganska så sega så efter maten så var vi ute lite i solen och lekte med hundarna sen gjorde vi oss iordning och körde till Malin och Fredrik.

Innan vi gick in till stan och stadsfesten så sprang jag inom hos Denny och hälsa på lite. Det var kul. Har inte träffat han på länge lika så Angle, Henrik, Pangan och Tobbe. Fanns även lite annat känt folk där. :) Fick träffa Dennys flickvän för förts gången med.

Inne på Stadfesten var det fullt med folk. En massa okännde men en hel del känt folk. :D KUL KUL

Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt och varit och badat med hundarna. Johnnie körde hem lite innan 5 eftermiddags men han kommer igen på fredag tillsammans med Jimmy och Fanny.

Har precis tittat klar på Antonio Banderas på tv, Zorro. Om jag hade haft en wildcard så skulle det vara han. hehe
Nu ska iaf jag gå och lägga mig. Jobb imorgon 7-9 sen Elin.

Natti Natt

// Michelle

duktig idag .

Vaknade och åt frukost ihop med Suss idag. Båda två jobbar kväll så vi har burit och stökat här hemma.

Efter frukosten åkte vi och hämtade Suss cykel som André hade cyklat iväg med på midsommar utan att säga det så Suss trodde att cykeln var stulen, men icke den stod i Bölarp.
Där tittade vi även på deras söta fjordingar. Så fiiina. :D

Körde till Veingev. och tog lite saker från källaren. Snart e där tomt. :)
Körde hem och lastade av alla saker. Å så röjde vi lite i gästrummet. :)

Jag har hunnit med att tvätta två maskiner tvätt :D, städat och röjt på rummet, sorterat garderoben så nu finns det plats för mina kläder igen samt hjälpt Suss med att klippa en bit plastmatta som vi lagt in under diskbänken. :D

Efter att vi varit så duktiga så åt vi lite fruktcocktail med grädde och glass. :)
Snart ska jag köra iväg till jobbet och jobba till 21.30 sen så kommer Älsk ner . :D Han har även med sig Trym och Cobra. <3

Haa de

// Michelle

våfflor, båstad, strand, glass, hundar .

Har varit en superbra dag idag. En sådan dag man vill ha när man har semester. :D

Åkte till Nanni som var i Genevad runt 11 tiden. Satt ute ett tag i solen och lekte lite med Attila och Akilles tills Mari kom och vi skulle köra henne till Båstad. Hon skulle titta på tennis ihop med jobbet. Det var inte så farligt mkt folk när vi lämnade henne, desto fler folk när vi skulle köra därifrån.

Efter att vi lämnat Mari så körde vi upp till Solbacken och åt goda våfflor och hade det varmt i solen. När vi skulle köra ut från Båstad så gick det inte så bra. Stod ganska så stilla. Vi bestämde oss för att ta en annan väg ut från Båstad. Vi körde upp på åsen och kom ut i Östra karup. Bra gjort av oss. Där slapp vi den sega och långa kö som inte rörde sig.

Körde till Laholm och tittade lite inne pp Offside. Hittade en fin vardaglig klänning, vit med gråa prickar på, och så hittade jag en sån helt underbart fin klänning. Vart ju inte meningen att jag skulle köpa båda två men kunde bara inte lämna den fina klänningen. Det var dessutom den sista och den var på 20% rea. :D

Körde sen till stranden och doppade fötterna i havet. Gick sen och köpte marängsviss. Mumms
Körde sen tillbaka till Genevad och busade med hundarna och kolla lite på tv.

Kul att de firade Victorias födelsedag utan henne. hehe ;P

Nu ska jag sov.

Natti Natt

// Michelle

då e det sommar .

Har så himla ont i min mage. Mår nästan illa. Vet inte varför. Det kom efter att jag ätit min kvällsmat. Eller mat och mat, åt två risifrutti och till efterrätt en cokladpudding köpt på ica. Kan va så att det e chokladpuddingen som gjort att jag fått ont. Men jag vet inte. Jobbigt e det iaf.

Innan jag gick ner på mitt rum ikväll så gick jag ut och ställde mig på trappan. Det luktade grönfodertork. Det ger mig en redig sommarkänsla. Det e sommar för mig.

För några år sen så passade jag och Nanni hennes kusins hus när familjen var borta. Passade det några sommrar i rad. De bor precis brevid torken. Tycker det luktar så gott. Den låter en del och det hörs in i huset men det gjorde oss inget. Det blev ett sömnmedel. Var nästan så att man vaknade när det slutade dåna. Saknar att passa huset. Älskar det huset. Det e så fint. :D

Imorgon ska iaf Nanni dit en runda. Jeanette med familj ska tydligen iväg och behövde någon som kunde se efter hundarna. Jag e då inte sen att följa med. :D

Nu ska jag se om jag kanske kan sova. Hoppas inte magen blir mer jobbig.

Natti natt

// Michelle

Hade jag varit vampyr hade jag gråtit blod .

Saknar Grekland så jäkla mkt. Vill bara åka tillbaka. Den bästa resan någonsin. Kommer bli svårt att slå den. Där fanns allt.

Saga, sol, bad, leende, sand, fest, drinkar, båtar, upplevelser, vulkaner, klarblått vatten, känslor, magi, solnedgång, bakelser, överraskningar, skratt, konsitga människor, amerikanare, svenskar, greker, bus, stränder, fart och fläkt, bananbåt, kompisar, ola hela natten, bussar, hostel, mikael jackson, halsfluss, karaoke,  mopped, fulingar, barer, utsikt, kärlek.

Då hade man det bra, underbart, bäst. Inte för att jag har det dåligt nu, absolut inte men det var livet.


                  

// Michelle


just because I love you

http://fuldans.se/?v=evygyybbnc

Skills jag inte visste fanns ;)

// Michelle

hej och välkommen mr regn .

Det oskade och blixtade lite inatt när jag skulle sova. Tycker det e så mysigt. Orkade dock inte gå upp och sätta mig i soffan och titta.

Nu har det börjat regn igen. Det e bara bra. Om inte annat så blir alla bönderna glada :D Det behövdes lite regn nu efter dessa soliga och varma dagarna.

Tråkigt nog så måste man klippa gräset inom kort igen eftersom det växer som ogräs när det regnar.
Det e det som är skönt med att det inte finns så mkt gräs i Mölnbo. Men jag vill ha en lite gräsmatta som man kan sparka boll på. ;)

Grannkillen hade två kompisar hemma innan. De skulle cykla iväg på något. Under tiden vännerna väntade på Emil så cyklade de runt på uppfarten och sjöng en Linda Bengtzin låt. hehe Tyckte det var lite gullit jag. ;D sen sjöng de sig ner för backen alle tre. :D

Haa de

// Michelle

olika men lika .

Vi är olika men ganska lika ändå :D Kan ju vara därför vi älskar varandra. <3

Vi har kommit överens om att Johnnie tömmer tvättmaskinen och hänger upp det om jag viker och lägger in det. :D. Jag hatar nämligen att hänga tvätt. Spec om det e sockar. Usch. Johnnie hatar att vika ihop och lägga in tvätt.

Ja lagar mat han diskar. haha nä det har vi inte kommit överens om. Då skulle han nog döda mig. Han gillar verkligen inte att diska. Inte heller att tömma diskmaskinen så det får väl bli min uppgift om vi köper en sådan. Eller när vi köper en maskin. ;)

Vi gillar samma typer av tapet. Bra
Vi är dock inte överens om min bil. Jag älskar den, det e ju min lilla pärla medans Johnnie gladeligen aldrig mer skulle vilja se den.

Jag ska skriva en ordbok över saker han säger och vad det betyder här nere i söder. :)
Här e två som användes mkt i helgen.

Ko-ben = Ko-fot
träpjuck = trätollor lr trätofflor




Natti Natt

// Michelle

staket och tomatplanter .

Fredag:
Blev en lång promenad med Trym. Han gick lös och det gick hur bra som helst, kom direkt när man kallade.

Satt i telekö till Bauhaus i 7min. Inte någon kul upplevelse. Mannen som svarade när jag rinde hade ingen aning om vad det var jag frågade efter så han kopplade mig vidare. Sen satt jag där och lyssnade på musik och "tyvärr är det många som ringer nu, vi besvarar ditt samtal så fort som möjligt. Sket sen i det, la på och körde och mötte upp Johnnie på Bauhaus.

Han hyrde en konstig sak som han skulle borra hål i berget med. Men det tog alldeles för lång tid så får tänka om när det gäller hundgården.
Var inne på Bauhaus och kollade med. Köpte fint litet staket som vi sedan satte runt vår lilla rabatt vid kåtan.
Sen planterade vi ut Johnnie tomatplanter i den rabatten med. Fint va :D





Efter att vi ätit så gick vi ner och badade i sjön. Solen hade gått ner så var lite mörkt ute och vattnet var bäckmörkt. Gillar inte att hoppa i nya sjöar i mörket när jag inte vet hur djupt det är eller hur det ser ut. Johnnie hittade en lång hov som stod vi ett träd. Den var super lång. Han stoppade ner den precis vid bryggkanten och nästan hela pinnen försvann. Så det är väl sådär kanske 2,5m djupt. 

Vi var inte i och badade så länge men det var skönt. Trym vågade dock inte hoppa i. Han blev helt till sig stackarn när både jag och Johnnie var i vattnet och han inte kunde nå oss. Fick ner Trym i vattnet två gånger men han var inte jätteglad över det.

Lördag: 
Vaknade innan Johnnie så jag och Trym gick ut och la oss i solen i 45min sen gick vi in och väckte älsk. Åt lite frukost körde sen och lämnade tillbaka "borren" på Bauhaus.
Körde sen till Hornbach och kollade lite på tapet och växter. Jag köpte lite färg och penslar så att jag kan måla på min fina sten som jag hittade när jag och Tina var vid brottet och badade.

Var ganska så sent hemma men förtidigt för kvällsmat så blev lite mackor. Började sen att röjja lite i rabatten vid dörren sen flyttade vi på lite stenar vid kåtan.
Skulle ha röjt i sovrummet med det blev försent för det.

Jag gjorde lite mat sen kollade vi på film och åt morötts -och gurkstänger med tipp samt lite chips. Blev lite sent även idag.

Söndag:
Sov till halv 10. Efter frukosten så började vi att röja inne i sovrummet. Jag rev bort resten av taket samt den bit vägg som var kvar att ta bort. Tog ut den stora högen med bråte och så satte Johnnie upp nya fina plattor på den väggen. Nu ska vi bara riva en bit vägg vid dörren, golvet och tapeten sen bestämma vad vi ska ha för nytt golv och tapet. Villa ha haft klart sovrummet innan semester men blir nog inte så eftersom jag inte kommer att vara där uppe förens semester börjar. Johnnie ska vara här nere två helger i rad nu.

Försökte komma på vad jag ville rita på min sten men kom inte på något. Jag ritade, suddade, ritade, suddade, ritade och suddade. Till sist blev det en pluto av blyers hehe, men Johnnie ville ha våra namn på stenen så får klura lite till.

Vid 19.30 så sa jag hejdå och begav mig hem. Det var sol och blå himel när jag körde. Var som tur var inte olidligt varmt men det var lite varmt. Tina häll mig sällskap en bit. :D
När jag kom till Jönköping så började det blixtra och regna. Det blev dock värre väder när jag nästan var i Ljunby. Det blixtrade nått så in i och regnet bara öste ner.

Hemma i Veinge var det lite blött men det hade slutat regna. Var hemma lite innan midnatt.

Idag Måndag:
Blev upp kl. 6 för att jobba. Skulle ha jobbat 9-13.30 med men fick en annan att göra det istället. Jag körde hem och la mig och som till 13.30 istället. Kändes som om jag behövde det.

Varmt är det med. Var redan 30grader vid 9.30.

Snart ska jag köra och jobba igen fram till 21.30. Ledig på dagen imorgon men jobbar kvällen 16-21.30.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i skuggan för jag orkar inte sitta i solen.
Måste börja skriva oftare på helgerna blir så mkt annars.

Haa de

// Michelle


vårt smultronställe .

Dessa hittade jag precis utanför dörren och fler finns det ;)




// Michelle


trym och jag .

Nu sitter jag här hemma med Trym och funderar på vad vi ska göra. Tror att det blir en promenad snart bort till postlådan för att kolla. Det är ju fint väder så kanske blir en bra runda.

Trät på altanen knarrar och slår så det låter som om det är någon som går där ute. Tittade ut innan men ingen där. Det kanske är ett litet troll lr spöke. Kanske e Kajs fru som bor kvar och spökar. Who knows.

Nä nu ska jag borsta tänderna sen gå en runda i det fina vädret.

Haa de

// Michelle

just nu .

så sitter jag på Älsk jobb och väntar på att han ska laga klart min bil ;)

I tisdag iaf så var jag med Tilda och Tina. Vi gjorde var en runda på Maxi och så spelade vi kubb. Skulle jobba sen vid 17.30-21.30. Blev ingen packning denna dagen efterson jag körde hemifrån 9.45.

Onsdag så var det jobb hela dagen 7-12/13-21.30. Detta för att jag skulle få vara ledig nu på fredag(imorgon) annars så hade jag bara jobbat 7-9/13-21.30.
Men jag hann hem en runda mellan 12-13. Hann packa lite kläder och äta en snabbis. När jag sen skulle köra tillbaka till jobbet så hade Vilma sprungit iväg. Hunden löper så det var bara ut och leta. Körde några varv utan resultat. När jag var hemma igen så såg ja henne nedanför backen. Körde ner och hämtade henne och lämnade henne sen hemma. Bara för detta så kom jag försent tillbaka till jobbet. Men som tur var så gjorde det inget.

Efter jobbet körde jag och tankade så att jag skulle slippa göra det idag. Sen var det bara hem och packa mer kläder samt en flyttlåda. Råkade ta i sönder ett fint glas jag hade. :( Blev lite sen till sängen.

Det blev en tidig morgon idag. Fick upp kl 6. Hann duscha, äta, packa ner lite saker och packa bilen innan jag körde upp till Älsk. Kom hemifrån vid 7.30. Lite senare än jag hade planerat men kom ändå upp i lagom tid, 11.40.
När jag kom fram så var Trym hemma och väntade på  mig. Han sprang över, under, brevid och på mig under hela tiden jag försökte tömma bilen. När jag tömt bilen så gick både jag och Trym in och la oss i 2h.

Sen körde vi till Älsk där vi är nu. Men usch sicka köer det blev. Körde nog i 20km genom hela tunneln och den e låååång. Vet dock inte vad den heter, men utan AC och massa bilar i en tunnel så blir det varmt. Men jag hittade iaf ut ur rätt hål i tunneln utan GPS. Den dog ju när vi kom in i tunneln.

Nu ska jag gå och se hur det går för Älsk.

Haa de

// Michelle

beachvolley .

Idag har jag jobbat 9-12. Körde inom kiosken för att köp glass och sprnag då på Susanne som skulle ner till Ola och Tensie för att äta lunch så jag hängde på.

Spagetti och köttfärsås med glass och jordgubbar till efterrätt. Mummsis.
Fick även sen lite bilder på Tensie och Ola som små. Det e helt sjukt hur lika Sigrid och alvin är Tensie och Ola.

Ringde och pratade med Yasse en sanbbis. Hon och ett gäng spelade beachvolley inne i Halmstad så jag körde in till dem och var med. Det var ju inte precis igår man spelade, men det gick ändå helt okej.
Jag och Yasse körde sen till Maxi oxh handlade lite till korvstrognoff som vi sedan lagde hos Yasse. Det blev mussigt.

Marre skickade och frågade om vi ville följa med henne, Mattias och Toft och spela minigolf så det gjorde vi.
Gick inte så bra för min del men det var kul ändå.

Nä nu e jag trött så ska gå ner och lägga mig i min stora nya (pappas gamla) säng. :D Så sköööön.
Susanne och pappa har Susannes säng. Suss har nästa flyttat hit allt nu. Hon har bara lite kvar i lägenheten.

Natti natt

// Michelle

ekebohelgen .

Fredag
När vi kom ner till Ekebo så tömde vi bilen och gick sen runt och hälsade på alla. Faster och kusin med C/o hade osså redan kommit så sprang och sa hej till dem. Sen så satte vi igång grillen. Mumms grillad lax och nypotatos :D

Några gick in ikväl medans jag och några till stannade kvar på campingen. Blev en gnska så lugn kväll för campinggänget. Tror vi gick och la oss 00.30. Skulle ju palla med lördagen. :D

Vid 2 tiden så kom min faster och frågade efter mig. De andra sa att jag var i husvagnen. Lotta bad då någon hämta mig men han ville inte de, vi i husvagnen kunde ju bli arga. Lotta bara "ingen kan bli sur på faster" och klamsar in i husvagnen. " MICHELLE". Där låg ju jag och sov så gott. Tror hon var lite rund om födderna ;)

Lördag
Vaknade äckligt tidigt kl 6. Dels för att Emmas Jimmy ringde och dels för att det var så fruktansvärt varmt i husvgnen så det gick inte att vara där inne. Emma och jag gick ut och la oss på gräsmattan. Efter ett tag kom Elin och Sofie och gjorde oss sällskap. Sen döck de upp en efter en tötta små troll. När alla var uppe och fått frukost i magen så körde vi och badade. Tror vi var 20 som var och badade. Å då var inte alla med och badade. Vi vr ganska så många på campingen. KUL

Efter badet så körde alla till Sibylla och käkade fläskfilé och potatisgratäng. Det satt bra.
Åkte sen tillbaka till campingen. Jag tog ut en madrass och la mig i skuggan och somnade. Tror jag sov i 1,5h. Det behövdes kan jag säga.

När jag låg där och sov som skönast så kom min kusin och sprutade isvatten på mig. Det var kallt. Corre gjorde mig sällskap sen på madrassen. Sen kom Paul igen och sprutade iskallt vatten på oss båda.
Skulle ge igen så gick bort till Lotta med en flaska. Som tur var så kom ju Paul så lämpligt när jag stod inne i husbilen så han såg mig inte. Hehe han ble blöt. Sen prang jag fort därifrån.

Sen började alla dra sig till duscharna. Det var en jäddra kö. Skickade sms till 118 118 och frågade om det var mindre kö på camping 3. Fick då som svar

Hejsan! Eftersom vi inte har något Enirotroll på plats på campingen på ekebofestivalen så kav vi tyvärr inte ge ett korrekt svar. Vi rekommenderar dig att gå dit och kolla. Vi gissar dock på att det inte är lång kö alls. Ha en trevlig kväll//Eniro 118118 sms

Inte pallade någon av oss att springa bort och kolla för det var ju en bit bort så vi stod snällt kvar i den lång kön.
Men denna gång så vart det FN och Hacke som blev kärringar för de tog längre tid för dem att duscha än för Sosso och Corre.

Sen så var det mat. Korv med bröd för min del. Var borta en runda hos faster och kusin c/o. Kusse hade då laddat med vattenballonger. Han var dock snäll nog att inte kasta på mig pga att jag bytat om sa han. Sen gick hn runt hörnet på förtältet och kastade ballongerna över. De missade som tur va alla. En ballong gick inte isönder så den tog jag och gick andra vägen runt och kastade den i ryggen på Paul. Sen vr det fort därifrån. Annars hade jag fått 10gånger mer tillbaka.

När jag sosso och FN hade varit på toa och skulle gå tillbaka (man var tvungen att gå förbi Pauls husvagn för att komma till toan) så satt alla c/o och skrek något till mig. Jag hörde inte alls vad de sa men hann bara precis se Paul i ögonvrån med vattenkanna och skulle springa ifrån honom och halkade och trillade. Lätt byte för Paul. Där låg jag som en död fisk och fick 1L vatten över mig. Å där kom det. Var bara att gå och byta om.

Sen gick vi alla in till festivalområder. vi hade skit kul. Dansade för fulla muggar. Blev en sen natt så var inte i säng fören 3.30. Då var man trött.

Söndag
Vi alla var uppe innan 9. Packade ihop våra saker och förtältet sen var första bilen av 6 iväg vid 10. Själv så var ja inte hemma förens vid 12. Fick vänta lite innan min bil körde hemmåt. Men det gjorde inget.

Kom hem och la mig i soffan och somnade. Fick sen lite mat i magen samt jordgubbar sen körde jag in till Laholm och spelade fotboll med Janne, Peter, Daniel, Pierre, Jakob, Gutt och Hasse. Under 2h så han 4 bli skadade varav en fick åka in till sjukan för att kolla ankeln, en annan fick en hård boll i huvet, 3e fick ett knä mellan benen och min stortå började blöda. Men lite kul var det ändå. Synn bara med alla skador.

Haa de

// Michelle

snart .

Drar snart till Ekebo för party heeeeela helgen och fint väder ska det va. :D




Ha en trevlig helg för det ska jag ha.

// Michelle

urk .

Vi har.... ett monster i skafferiet



en gubbe som tittar på en när man är på dass



ÄCKLIGA sniglar i trädgården (denna är redan dränkt i ättika och täckt med salt)




// Michelle


festival .

Nu så har jag packat inför helgens bravader. Jill, Walle och Jimmie kommer och hämtar mig mellan 16.30-17 sen kör vi och hämtar upp Emma sen drar vi till Skåneland. :D

Festivalen som man har längtat till sen man lämnade den förra året. :D
Tydligen ska nästan hela gänget med som var med förr året plus några nya. Ska bli såååå kul. :D

Har varit nere på facket idag och pratat lite. Nu e jag lite mer insatt på vad som är bra och inte bra att gör inför att jag ska slut på jobbet. De e så snälla där nere. :) Det är bra att man har någon att kolla fakta med innan man går och pratar med chefen.

Nu ska jag nog lägga mig och sola lite.

Haa de

// Michelle

2x glass .

Åkte till butiken på åsen, Johannesens. En massa söta saker men allt för dyrt för oss.
Åkte ner till Båstad ist och gick och tittade i lite affärer där, Sand o salt och Märkesbutiken. Hittade en massa fina saker men än en gång för dyrt. Går ju knappt att gå i Båstad på sommaren.

Gick till Danska glassbaren och köpte god glass ist. En massa olika sorter har de där. Det var en aning svårt att välja vad man skulle ta. Men jag tog en glass som hette/heter Victoria. Det var rostade nötter, mjukglass, grädde och nougatsås. Den satt där den skulle. Såååå mummsigt.

Sen körde vi till Laholm och gick lite i stan. Var bla inom systemet och köpte lite cider till helgen, EKEBO, och Offside. Det gick snabbt. Hittade 3 plagg, provade och köpte. :D En jättefin vit sommarklänning med oranga blommor på, ett par rosa/oranga rutiga halvlånga shorts och ett oranget fint linne. :)  Mkt orange men har inte så mkt orange hemma sen innan så det var bara bra. Gick sen och köpte glass igen. Bara jag iof Tina satt snäll och höll mig sällskap. Kunde inte låta bli. :D

Efter stan så körde vi hem till Tina och läste lite på nätet sen kom hennes mamma hem och lagade mat falukorv i ugn och pasta. Det var gott. :D

Körde sen hem och tömte tvättmaskinen som jag satt igång innan dag. Kläderna måste ju hinna torka tills imorgon så jag kan packa ner dem till Ekebo. :D

Nu har jag suttit här i snart en timma och skrivit. haha. Tittar samtidigt på Ghost whisperer så blir en aning distraherad av det. ;)

Så nu var det slut. Nu ska jag ringa och prata lite med Tilda hade jag tänkt.

Haa de

// Michelle

båstad

Nu ska jag och Tina åka till Båstad och kolla kläder i butiken på åsen. :D Va det Johanneson den hette?? Aja fina kläder ska där vara iaf. :D

Haa de

// Michelle

nanni är hemma :D .

Haar haft en helt underbar dag idag.
Började med jobb 9-16.30 sen körde jag och hämtade Nanni och så körde vi in till Halmstad.

HAR KÖPT EN NY KAMERA IDAG :D

En ny Samsung. Min förra, som jag dumt nog doppade i ett vinglas i Maj, som är sönder var osså en Samsung. Ville inte ha någon alldeles för dyr med massa finesser. För hade inte min kamera gått sönder hade jag inte köpt någon ny. Så det blev en helt vanlig digitalkamera. En Lila :D


Var även inom Skopunkten, va va det jag sa ;). Nanni blev helt salig för hon har inte provat skor på läääänge. Det var kul. Hon provade ett par ganska så höga skor, Nanni anväder inte sådanna, men de såg ganska så bra ut på henne ändå. :)



Jag hittade ett par så in i bomben söööööta skor som nästan e pytte pytte pytte för små för mig. Men jag köpte dem ändå. Ble så kär dirket. Sen rotade jag lite i rea lådan och där hittade jag ett par "gå på molnen" inneskor. De var så fruktansvärt sköna och kostade enbart 24kr. Vem kan motstå det??


 
När vi var klara på Skopunkten så gick vi ut och satte oss o Intersports tält de hade som skyltex på parkeringen. Vi fick ganska lust att tälta. När en killen kom och skulle plocka ner det så sa vi "får vi inte tälta mer?" fick som svar, "jo om ni föjler med tältet in" hahaha det var ju snäll av honom , men vi tacka nej.

Körde till Coop ist och köpte grejer till grillspätt. Mumma
Körde hem till Nanni, byggde ihop deras nya grill och så grillade vi. Det blev så gott. Efter maten så gick vi in och tittade på The holiday. Min Favvo film. Den e såååå bra. :D




Nu ska jag sova.

Haa de

Natti natt

// Michelle


RSS 2.0