provkört en bil idag .

Efter frukosten så tog det lång tid innan vi pallade göra något.
Vid 13 tiden så var vi iaf påväg till huset för att hämta lite post bla.
Påväg till huset så körde vi inom Kia motors och provkörde en Kia. En ny Kia. Den var skön att köra. Men vilken ny bil är inte de?! Iaf så var det en kul grej att göra.
Körde sen till Maxi och handlade lite saker till middagen som idag blev lasagne.

Efter middagen så var det meningen att vi skulle köra och kolla på bio men jag blev jättetrött efter maten och så hade vi kommit hem så sent om vi åkt och kollat bio så vi stannade hemma och åt godis och kolla film.
Ja och som det brukar så har Johnnie somnat. Men just nu e han vaken men han somnar nog snart igen.

Var inne på Maxi i Södertäljes hemsida för att söka jobb men de har ju så konstiga frågor. En fråga var "nämn tre kända människor som du tycker har stark utstrålning" Å vad har det att göra med att jobba på Maxi??

Varför ska det vara så svårt att söka jobb. Jag e verkligen urkass på att skriva ansökningar och CV. Tur nu då att jag snart har en jobbcoach som kan hjälpa mig med det.

Tillbaka till filmen.

Natti Natt

// Michelle


vintertid nu då .

Ja och bara för det så vaknar Johnnie kl.8 och går upp. Vilket gör att jag osså vaknar och kan inte somna om men ligger ändå kvar i sängen till 9. Å nu sitter jag här. Jobbigt tidigt att gå upp på en söndag. Å vi som inte ens vet vad vi ska/vill göra idag. :/

Blev 3,5 film igår. hehe Så kan det gå när man börjar tidigt.
Tittade bla på Min stora feta grekiska semester. Vem hur mkr semester var det igentligen. Hon jobbade ju hela tiden. hehe

Fick iaf sjukt mkt längtan till Grekland. haha var nära att skriva hemlängtan. Älskar Grekland. Måste snart åka dit igen. Skulle kunna tänka mig att bo där. Då hade jag kunnat jobba som en svensktalande guide. Nice. :D



Nu e jag mega hungrig och jag tror att Johnnie redan har ätit så jag får äta själv :(

Haa de

// Michelle

it's mine .

Yes box nu finns den officiellt i min garderob, klänningen :D Eller kanske inte redigt i garderoben än för den ligger fortfarande i påsen men innan sängen ikväll så kommer den att hänga där. ;) och en tröja blev det iof med på köpet. ;D Hittar dock inte tröjan på nätet så kan inte visa den.



Idag så har vi annars varit runt lite och kollat på bilar. Efter bil kollandet så körde vi till Skärholmen och köpte klänningen och tröjan och så var vi inne på 3 och tog hem ett mobiltbredband på prov i 14dagar.
Ååååå jag älskar det redan. Det e SÅÅÅÅÅÅ mkt bättre än det andra. Spotify funkar. Wihooo och nätet e inte så segt längre. :D :D :D

Åt mat när vi kom hem vilket var vid 17 tiden. Tummen upp. Åt efterrätt innan 18. :D Glass. mumma.
Nu e vi inne på våran andra film ikväll och till de godis.
Kvälllen kan inte bli bättre. :D

Har varit inne på blocket idag med och kollat bilar. Börjar tröttna på det nu. hehe men jag måste ju ha en bil. Lite boring att inte ha någon. Man kommer ju ingenstanns.

Klänningen satt btw som klippt och skuret.
Malin du hade rätt ;P

Natti Natt

// Michelle


min farmor ella .

Titta här då.
Kolla vem som sitter och pratar med Mona Sahlin på Nydala Café i Malmö. 

http://www.sydsvenskan-img.se/archive/00861/laxmona5704_861646a.jpg

För er som inte vet så är det min Farmor Ella som sitter till vänster i bilden och Mona är på "farmors" café. På det cafét sitter farmor och hennes tanter varje dag och det har samma bord med. E det så att någon annan stackare har tagit deras bord så står de och sirrar på dem tills de har flyttat sig.

Funderar på att åka ner till Malmö och sätta mig på cafét innan farmor kommer bara för att tetas. Inte för att farmor hade blivit arg på mig men ändå. hehe

Sitter här och kollar på film och kränger godis med Älsk, eller ja jag sitter och kollar film och äter godis Älsk har somnat. Men då e allt som det brukar. ;P
Fast idag så förstår jag honom. Han fick ju inte sovit så mkt natten till idag. Typ 2h bara.

Cobra kom inte med Johnnie hem idag. Linda skulle jobba så hon kunde inte komma med henne. :( Får se om vi kan köra inom Linda imorgon och hämta Cobra.

Imorgon för övrigt så ska vi åka till skärholmen och jag ska shoppa. Hoppas jag iaf att jag ska. Ska till Gina och prova klänningen och förhoppningsvis köpa den.
Sen ska vi inom 3 butiken där för att se vad mobilt bredband kostar å lite så.
Tele2 som vi har nu har full mottagning här fast bara GPRS mottagning så det e såååååååå segt.

Johnie slutade i tid idag men han var ändå hemma sent. Han ringde mig och frågade om ajg var klar och så för att vi skulle åka till Jennie direkt, för att det inte skulle bli så sent, när han kom hem för att hämta Trym. Johnnie var inte hemma förens vid 5. Fick ringa och kolla vart han tog vägen. Då hade han kört inom MediaMarkt. hehe
Körde iaf sen till Jennie hämtade Trym och lite saker som vi hade kvar där sen körde vi och handlade på Willy:s.

Väl hemma så lagade vi mat. Ugnstekt falukorv och pasta. Efterrätt: Godis :D

Nä tillbaka till filmen.

Natti Natt

// Michelle


kärlek till och från en vän .

Gå in och läs

http://martinaholmgren.blogg.se/index.html


Nu fick du ju mig att börja gråta. :'(
Du betyder så mkt för mig. E jätteglad över att jag har hittat Johnnie men mindre glad över att vi bor så långt ifrån dig. Vill kunna köra hem till dig när jag vill. 10min bort är ingenting. 4h är inte mkt när man älskar något men det är ändå inte 10min.

Älskar dig Martina Holmgren<3




<3   <3   <3   <3   <3   <3



// Michelle


dagens snällaste flickvän .

Ja det var jag igår. Johnnie körde till Gbg igår och jag körde hem för att Johnnie skulle få sova lite.
Det var jag och några enstaka andra bilar på E20 i sällskap med radion och lastbilarna.
Dock så körde jag lite fel så blev nästan 1h mer körning än vad det skulle ha varit. Skatta inte det var inte kul.

Å jäkla E20. Efter 2,5h körning i 80, 60, 70, 80, 90, 70, 60, 70, 110, 80, 70 osv osv så gick det äntligen till att vara 110 hela tiden. Gaaah Störande, och inte kunde man köra om lastbilarna heller eftersom jag inte kände till vägen och inte viste hur den gick samt att där var fartkameror var och  varannan stans.
Sen stod det Stockholm åt båda höger och vänster. Väckte Johnnie och frågade vilken väg jag skulle ta han sa att det kvittar väl vi kommer ju till Stockholm ändå.
Nu har jag lärt mig att inte lyssna eller ta råd ifrån en yrvaken människa.

Det var inte så jobbigt att köra förutom att jag var "själv" eftersom Johnnie körde. Men jag hade Gert Fylking som sällskap. ;) Tröttheten kom inte förens det var 5min kvar hem. Trodde nästan att det skulle vara kört efter 2-3h körning men så var det inte som tur va.

Eftersom jag körde lite fel så fick Johnnie köra hem den sista biten.
Vi var välla hemma lite innan 3.30.
Tyckte och tycker fortfarande synd om Älsk som skulle upp och jobba idag. Klockan ringe som vanligt 5.30. Tror jag, jag vaknade inte av den idag. När jag vaknade låg jag själv i sängen och kockan var 10.30. Oups!

Jag vet inte om det var värt det att köra till Gbg vara på gala i 2h sen köra hela vägen hem till Södertälje igen men nu har vi gjort det och det var en kul sak. Så ja det var kanske värt det. Får se vad Älsk tycker när han kommer hem från jobbet. Han lär däcka ganska så fort då.

Men galan var ganska så kul. Rätt roligt att de allt behind the camera.
Haha Alex shulmans kanin kan dansa den. haha I en raklampause så spelade de musik och kaninen gav allt. ;D

Vi satt snätt till vänster bakom Erik och Mackans soffa. De e rätt roliga typer de. Stackars Mackan som han led av tatueringen. Det såg ut att göra ganska så ont.
Å Erik blev ju ganska så söt i klänning. hehe

Eftersom jag inte har fått med mig min stora kamera samt laddare till min lilla kamera och Johnnie hittar inte sin laddare till sin kamera så hade vi inte med någon kamera och kunde inte ta några bilder. Tog någon bild med min mobil men har inte den sladden heller med mig så kan inte lägga över det. :/ Men men

Idag så får vi hem Cobra med. :D Nu har hon slutat löpa. :)

Haa de

// Michelle


Just nu .


stressigt .

Johnnie e påväg hem redan och jag e bara halft klar. Ska ha på mig sockar och skor, göra något att äta innan, typ mackor samt göra en liten massäck på vägen.

nu drar vi till Gbg över kvällen.



Haa de

// Michelle


bakat bullar .

Blev 34st. Delade inte på degen så de blev tjocka. Goda men tjocka. Men nästa gång ska jag nog dela degen för då smakar "geggan" mer och det e ju den som e god. :D


Johnnie ska jobba över idag, vet inte hur länge. Får se när han ringer och säger att han e på väg hem. Tråkigt att sitta och vänta men han jobbat över för att kunna gå runt 2 i morgon så att vi kan köra till GBG. För det blir att vi tar bilen dit. Gick inga tåg som passade båda vägarna och inte heller flyg.

Haa de

// Michelle


tredje gången gillt nu då .

Mötet på arbetsförmedlingen gick bra. Det var ett informationsmöte som skulle ta ca 1h. Det tog 1,5h men det gjorde inget. Marcus som höll i mötet var en glad och pratig man, en italienare. ;)

Nu spelas denna låten på MTV Rewind.
"alla som inte dansar är våldtäcktsmän, alla som inte dansar är våldtäckts män, alla som inte dansar är våldtäcktsmän alla kvällar mellan 12 och 5" Spelas på MTV Rewind nu. ;)



Igår så kunde Älsk komma hem i tid. :) Körde och mötte upp honom vid huset som brunnit för att hämta lite saker, så blev ändå en sen middag. Lax, ris och holandaisesås ;P

Älsk var ganska så trött så han somnade på soffan. 21.30 så fick jag honom att gå och lägga sig ist. Jag satt kvar och tittade på Desperates housewifes och Cougar Town innan jag gick och la mig.

Pratade en stund med Tilda igår och Tina idag. Lite uppdateringar ;P De e mina söta vänner Konstig och Speciell <3



Asså nu e det 3e gången jag försöker att skriva och lägga upp något här idag. Som ni ser så har jag inte hunnit så långt innan internet inte ville mer. :/
Som tur e så har den mesta delen av texten sparats på bloggen. :) Nu innan jag ska trycka på spara & publicera knappen så ska jag kopiera allt. ;)

När jag vaknade idag så tog jag på mig träningskläderna och gick 1mil på crosstrainern. :) Duktiga jag. Efter det så duschade jag, åt frukost och pratade med Tina.

Nu håller jag på att baka bullar. Mjölet tog slut så höllt på att bli en katastrof. Har ju ingen bil hemma så kan inte köra till affären. Var nära att gå in till grannen för att fråga om de hade lite hemma men så började jag rota i skafferiet och längst ner längst in så stod det mer mjöl. :D

Nu är det Rihanna vs Eminem på MTV. BRA LÅT!

Nä nu har degen gäst sina fösta 30min så tillbaka till bakandet.
Å så håller vi tummarna för att det funkar denna gången.

Haa de

// Michelle






What day? .

Ja man kan ju undra vilket språk denna multisak e inställd på. Den stora rutan e klockan. Nere till v. datum. I mitten dag (die). Till höger grader.

älskar min pojkvän .

Nu så ska jag borsta tänderna sen sova. Ska upp samtidigt som Johnnie imorgon för jag måste ha bilen imrogn så att jag kan vara på arbetsförmedligen kl. 10.15 på möte.
Så ska följa med Johnnie till hans jobb sitta där ett tag sen köra till arbetsförmedligen.

Johnnie slutade i tid idag. :D :D Wohooo
När han kom hem så körde vi och handlade lite mat sen gjorde vi spagetti och köttfärsås. Mummsis
Till maten så tittade vi på Fast and Furious. Bra film det.

Nä nu sängen.

Natti natt

// Michelle

klänning



Kan tänkas att ha denna i min garderob snarast.


bröstcancergalan .



Människor har 1000 önskemål,men ngn som är sjuk har bara 1 önskan,att bli frisk. 97% av alla människor kommer inte att lägga upp detta på sin status. Om du är en av dom 3% som lägger upp detta på din status,om så bara för en timme! Då visar du ditt stöd för alla dom som gått bort i Cancer och för alla dom som fortfaran...de kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom och deras familjer.


Denna text rullar runt på facebook nu. Jag har satt den på min status. Inte för att jag bidrar till något mer än att jag skänker en tanke åt alla cancerdrabbade och deras familjer men det e det värt. Det är tanken som räknas säger man men jag hoppas att så många som möjligt har köpt ett rosa band. 25kr är inte mkt pengar i din plånbok men en så stor peng för cancerforskningen. Här räcker inte tanken för att forska om cancer. Forskning kostar pengar och som sagt 25kr i din plånbok är inte mkt men för cancern så är det så mkt mer. Kom igen. Jag har själv köpt ett.

Inte för att jag har något med detta jag kommer att berätta nu men det är en så stor sak. Hur kul kommer inte detta att bli.

I fredags eller torsdags så när Johnnie ringder mig när han e påväg hem från jobbet så säger han att vi ska åka till Göteborg på torsdag för att gå på gala. Jaha tänkte jag. Bröstcancergalan säger han då. Woww tänkte jag.
Så kul det ska bli.

Vi vet dock inte än hur vi ska komma dit och hem. Kanske åka bil ihop med några andra eller tåg.

Grejen e det att Mekonomen stödjer bröstcancerfonden. Gör man en servic på Mekonomen under oktober månad så skänker de 200kr till forskningen.
Så Johnnie sitter i rosa tröja på kundmotagningen hela denna månaden. Ja månaden e snart slut men han har suttit med rosa tröja hela månaden.

Haa de

Å glöm inte köpa rosabandet band om du inte redan gjort det.

// Michelle

nu var helgen slut .

Tjosan!

Ja som sagt så efter att vi ätit så körde vi till Jennie i nyköping och följde med och hämtade en hundgård.
Hundgården stod fortfarande kvar på det ställe där den använts. Fast den hade inte använts som hundgård utan till kaninbur.

Det tog lite tid att montera ner den. Delarna satt först och främst ihop med skruv sen satt alla delar var för sig fast i en gammal elstolpe som låg på marken sen låg det hönsnät uppe på och så var det 60kvm. Pjhuu
Inte det värmaste vädret heller men det var inte det sämsta. Det blev lite kallt om fötterna men annars så var det ok.
Mest så var det Johnnie och Jennie som slet med att ta ner det och jag tittade till Eleonora.
André sprang runt lite överallt men även han visade sin starka sida idag och hjälpte till.

Det tog i stort sätt hela dagen. Vi var inte hemma förens efter 19 ikväll. :/
Så det blev en mkt sen middag, kyckling och ris.
Johnnie har nu gott och lagt sig och det ska nog jag med göra snart, e lite småtrött.

Såå ingen IKEA idag heller :( men men den som väntar på nåe gott väntar aldrig förlänge. ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova.

Natti natt

// Michelle

bubbelbad .

Vid 4 så var vi iväg från Johnnie jobb. Då körde vi inom Djurmagasinet för att handla lite saker till djuren.
Se så körde vi till IKEA. Det var grymt mkt folk på IKEA. När vi kommit in och gott en liten stund så ropar de ut i högtalarna att man inte kan betala med kort för de hade tappat kontakten.
Vi hade inga lösa pengar men vi fortsatte ändå. Sådant brukar lösa sig ganska så bra men när vi kom fram till kassan så hade det fortfarande probelm.

Eftersom vi skulle iväg hem till Nicke och bada i hans utebubbelbad så lämnade vi vagnen, den innehöll bara 4-5 saker, och gick sen ut till bilen. Inget shoppande på IKEA allså :(

Vi körde hem och hämtade lite badkläder och körde sen tll Nicke i Tyresö. När vi kom dit så fick vi middag. Gott gott. Pasta med pastasås med fläskfile i. Mumma va det.

Efter ett tag med hus och hojsnack i köket så flyttade vi oss in till soffan och kolade på youtube klipp från den tävlingen på Gotland som killarna ska köra om två veckor.

Sen bytade vi om och hoppade in i badet. Det var kallt ute men varmt i badet. Mysigt. Där satt vi i ca 2 h.
Vi var hemma och i säng efter kl.3 så sov ganska så länge idag. Vaknade vid 11. :/
Men det var skönt att sova. :D

Nu så har Johnnie bakar scones så nu ska vi äta frukost. Mumms
Efter frukost så ska vi köra till Jennie i Nyköping och hjälpa henne att hämta en hundgård.

Haa de

// Michelle

vad gör jag .

Jo sitter och spelat Harpan och Röj och dricker chocklad.
Tittar även in då och då på nätet på fb och olika bloggar. Har även tittat på bilar på blocket. Måste ju ha en egen bil snart. Lite jobbigt att inte kunna ta sig vart man vill. Men att titta på bilar kan vissa göra i evigheter. Jag tröttnade efter 30min kanske möjligen tidigare. hehe

Asså detta tagentbord är inte det renaste. Tror de ska vara typ svart eller möjligen väldigt mörkblått men det e typ brunt och grått. mumma. :/

Haa de

// Michelle

i Tyresö .

hej hej!!

Nu sitter jag på kundmottagningen på Mekonomen medand Johnnie och hans vänner meckar med sina crossar.
Vi gick inte alls upp runt 9 utan Johnnie hade ställt klockan på 8. :/

Jag låg iof kvar i sängen till 8.30. När jag gick upp så satte jag mig brevid Johnnie och trog filten över mig. Han frågade då om jag var trött och svaret var såklart Ja. "Varför gick du då upp?" sa han då.
Åååå då hade jag kunnat ligga kvar till 9. ajaa

Här e varmt så in i h****e. 27grader. Hur pallar de sitta i denna värmen och jobba. :/ Fy fanken.

Nä eftersom detta internet är så himla mkt snabbare än det vi har hemma så ska jag passa på att spela lite på King. Går inte att göra hemma nämligen. :(

Haa de

// Michelle

fredagkväll .

Ja kl 17 så ringer Johnnie och säger att han köra från jobbet.. " timmar övertid..hmm
Jag tog fram fläskfilen från frysen för tidning och gick sen och satte mig igen vid TV och väntade.

När Johnnie ringde så hade jag precis lagt undan Husky igen. Dammsög byrån i sovrummet och i vardagsrummet. Vet inte redigt vad han har haft i sin byråer men rena var de inte. Låg en massa skit och dam, till och med en och annan sten.. hmmm!??
Men nu e de dammsögna och avtorkade.

I byrån i vardagsrummet så la jag ner filmer så att vi blev av med två lådor från hallen som bara står och tar plats ändå.
Byrån i sovrummet där ska det ligga kläder. Just nu så ligger Johnnie kläder fortfarande i kassar och väskor.
Jag städade ur garderoben i sovrummet förra veckan så jag har bara några påsar kvar med kläder att trycka in där. Påsar som jag tog med mig från Veinge i helgen.

Johnnie var hemma lite efter 18. Han hade varit inom Biltema på vägen hem och köpt saker tills imorgon då han ska till jobbet och byta däck på sin cross och lite så. Jag ska följa med men vet inte redigt vad jag ska hitta på.
Under tiden Johnnie duschade så påbörjade jag maten.

Till kvällsmat så blev det fläskfilé tillagad i matlagningsgrädde och vanlig grädde med lite soya i och till det ris. Mumms va gott det blev. Dock så blev jag mätt ganska så snabbt så åt inte så mkt.

Efter maten så satte vi igång en film. Johnnie klarade välla halva filmen eller nått sen somnade han. Trevligt sällskap där. hehe
Nu har han gått och lagt sig iaf. Jag e lite trött men klockan e ju bara 22 och det e fredag. Ska jag verkligen gå och lägga mig. Men å andra sidan så ska vi vara i Tyresö kl 10 imorgon så blir väll att gå upp runt 9 så jag kanske ska gå och sova ändå.

Natti Natt



// Michelle


mr husky and I .

Nu har jag och Husky tagit oss en promenad i huset så nu e de mesta dammet borta ;)

Husky gillar vi. Husky e en bra vän. Husky har ett tråkigt jobb men gör det ändå. Husky är lång och smal. Husky är delvis gjord av stål. Husky har en arm av plast. Husky bor i tvättstugan. Vad är Hysky??

Var ute innan och letade upp parabolen... Mm visst. Den satt upp på taket. Ja dit når inte jag. Men nu finally funkar TV igen. Måste ha varit att Viasat hade signalfel. :)

Tråkigt nog så fick jag idag reda på att söta lilla Felix har dött. Felix e  min underbara vän Jannes familje hund :( . Det var jättetråkigt. Felix var så söt och snäll. Jag skulle ju hundnappa honom. :/ R.I.P Felix

Nu e klockan 3 och Johnnie slutar i vanligafall nu. Men han har inte ringt ännu så han har nog inte slutat än. Pga snön så viste han redan när han vaknade att denna dagen skulle bli jobbig. Alla vill nu så fort som möjligt byta till vinterdäck. Jag lider med alla verstäder. Tråkigt att det skulle komma på en fredag då alla vill hem och ha helg så fort som möjligt.

Måste ju lägga upp en bild på Marlin. Vi har katt. :D Ja iaf under tiden vi bor här.



Nu ska jag kolla lite på TV och hoppas på att Johnnie inte behöver jobba över allt för länge idag.

Husky är en centraldammsugare. ;)

Haa de

// Michelle

hej mitt vinterland .

Vaknade när Johnnie höll på i sovrummet imorse. Han sa då att jag skulle titta ut. Det har snöat här inatt. Det e vitt överallt. Det kan välla vara sådär 2-3cm. :)
Får se hur länge det ligger.

När jag öppnade dörren för att ta kort på snön så hade en hel lånbensfamilj satt sig precis utanför och alla 6 var på väg in när jag öppnade. Nej nej de vill jag inte ha i huset. Jag puttade ut alla tog två bilder fort och stängde sen dörren. Det var en stor och envis jäkel som inte ville släppa taget om dörren och var på väg in.

TV funkar inte. Eller jo TV funkar men den har ingen signal så kan inte titta på några kanaler. Får nog gå ut sen och kolla vart parabolen sitter och se så det inte ligger snö på den. Ja eller nått. Kan ju bli lite tråkigt att inte ha tv när man e ensam hemma en hel dag. Inte för att jag sitter vid TV hela tiden men jag har alltid på tv eller nått när jag städar eller håller på med annat i huset. Funderar faktiskt på att damsuga idag. Det ligger nämligen en del Trympäls på golvet.



Nä på med lite ytterkläder och ut på paraboljakt.

Haa de

// Michelle



 


pizza .

hejsvej!

Lagade pizza idag till kvällsmat. För att vara fösta pizzan jag gör själv så blev den mkt godkänd. Men den kan bli bättre. Den smakar ju inte som pappas pizza ;)

Till efterrätt så blev det chokladpudding och grädde. Mumma

Tittat på Grannfejden just nu. Vissa bråkar ju bara för att göra det. Idag handlar det om ett bråk som hållt på i 10år. Parterna har komunicerat genom brev och inte öga mot öga.

När Achberg, eller hur han nu stavar, kommer dit så löser dem det på nolltid. Hallow där har vi ett gäng som varit mer än mesiga.

Har ätit halva pizzan


Natti Natt

// Michelle


höst








Haa de

// Michelle


lt.se 26/9 .

http://lt.se/nyheter/blaljus/1.963214-husbrand-utanfor-molnbo

// Michelle

kränga däck på mekonomen .

Det var gott med frukost. ;)

Körde ju till Tyresö igår. Dick var vi där så länge så vi hann inte till IKEA. Men jag fick busa lite med André, Bea och Eleonora :P. Å så tittade jag på när Jennie krängde däck. Jag kunde ju inte göra det för jag höll ju Eleonora ;) Sen så hade jag inte rätt kläder för det heller.
Såg inte så avanserat ut. Till och med så att jag skulle kunna klara av det. ;)
Johnnie visade först hur man gjorde sen gick han iväg och gjorde annat så Jennie, Affe och jag försökte komma ihåg hur han gjorde. Affe körde hem efter första däcket så sen var det bara jag och Jennie kvar som försökte komma ihåg. Jennie har därmed hittat sin dolda talang. ;)

När jag och Johnnie kom hem så gjorde vi korvstroganoff. Jag fick krydda. Hittade en massa konstiga kryddor i skåpen men inte de jag brukar använda. Hällde i lite av varje. Dock ble det lite mkt av den starka Chilli kryddad. haha Det var på håret att det gick att äta för min del. Johnnie gillar ju stark mat så han slaffade i sig utan problem. Å det som blev över är lagt som matlådor till Älsk.

Nu ska jag sätte på en massa bra musik och hoppa runder lite innan jag och Trym ska ut i området (skogen) här för att se hur det ser ut.



Haa de

// Michelle

äntligen morgon .

Nu har jag längtat sen jag köpt yoghurten igår. Nu finally får jag äta den. Jag har längtat hela natten. Kan ju vara därför jag vaknade vid 8 idag och sen inte kunde somna om. Eller så var det för att jag var kissinödig men jag säger att det var för att jag var/är så sugen på yoghurt frukost. ;) Dock har jag ingen rinnande honung men det får gå ändå. Har ju en massa nötter. :D Mummma



Haa de

// Michelle


nya skor .

Idag gick jag upp lite innan 8. Klädde på mig, år frukost, borstade tänderna och åkte sen ut till huset.
När jag kom ut till huset så var redan saneringsfirman och containern där.
De slängde allt som låg i högen de hade gjort igår.

Vi gick igenom sakerna i kåtan så att de slängde och sanerade rätt saker. Sen så skulle de kolla igenom källaren också och skriva upp det som ligger där.

när de körde på lunch så körde jag med där ifrån. Eftersom jag körde förbi Vasa så gick jag inom både Skopunkten och Kappahl.
På Skopunkten hittade jag två par skor. Båda lite fodrade så de går att använda nu när de e kallt. Dock tror jag inte att de kan användas när det e snö men det e något jag får se senare.

 

Inne på Kappahl så hittade jag två BHar och 3 trosor. :) BHar e kul att köpa. Provade säkert 8st men blev bara två. Dock märkte jag när jag hade betalat att BHarna var lika dana fast olika färger. Det gör inget för de var så sköna. ;)

På vägen hem sen så körde jag inom Willy:s. Skulle bara köpa gullök och vitlök men blev en hel del annat osså. hehe
Köpte bla grekist yogurt och lite olika nötter. Ska bli en fin och gooood frukost imorgon. :D

Nu ska jag köra till Johnnie jobb. Vet inte varför men men vad gör man inte för den man älskar. Ska kanske köra inom IKEA på vägen hem sen. :D

Haa de

// Michelle


kvällsmat innan 18 .

Japp tro det eller ej. Fast att Johnnie var lite sen från jobbet så hade vi ätit klart innan kl.18.
Älsk ringde mig när han körde från jobbet och bad mig leta upp något att äta. Vi har en del saker hemma att laga men de passar inte ihop. Så efter att jag letat i skafferi, frys och kyl för att se om jag kunde få ihop en maträtt så blev det tillsist pyttipanna och ägg. Inte så avanserat men ändå.

När vi ätit och satt allt i diskmaskinen så körde vi ut till huset för att se vad de hade gjort idag och ta hem det som vi inte ville slänga. De hade, som det såg ut iaf, tömt hela huset på saker. Det stod en hel hög med möbler och fyllda sopposar som vi gick igenom för att se vad som var i dem.
Det hade hunnit bli mörkt så stod där med ficklampor.

Vi hittade en del saker som vi ville ha kvar som vi tog med hem. Blir nog att jag får åka ut dit imorgon när containern är där för att se så att iget vi vill ha slängs. Det ligger nämligen saker var i kåtan som ska slängas och en del som vi ska ha kvar. Sen måste jag kolla så att allt som behövs står med på listan till försäkringsbolaget.

När vi var påväg hem så körde vi inom Vasa Maxi och handlade lite. Körde i två bilar. Jag körde saaben och Älsk körde folkan (en pickup typ)
Han ska ta folkan till jobbet imorgon eftersom jag behöver en bil för att komma ut till huset imorgon och jag vägrar att köra folkan. Jag har kört den 6 meter fram sen backat tillbaka den men nej inget bil jag vill ge mig på att köra.

Glömde säga innan att igår så var jag på arbetsförmedlingen. Det gick bra. Så nu e jag inskriven iaf och ska dit igen nästa vecka den 26.

Behöver nog försöka leta upp en bil till mig för det blir lite jobbigt att bara ha en bil och så bor vi mitt ute i skogen.

Försökte lägga upp bilder sen festen i det tidigare inlägget men det ville inte som jag.
Gör ett nytt försök.

Noop det fiúnkade inte. Vi har internet och vi har full signal men det e segt som attan.

Nu ska jag nog väcka min påg som somnat i soffan och sen ska vi nog gå och sova. Jag e supertrött.

Natti Natt

// Michelle

internet fungerar .

Hej hej!

I lördags så var det fest i Skottorp och det var verkligen kul. :D
Träffade så många som jag inte träffat på länge.

Vid 5 så körde Johnnie ner mig och Emilia till Jills mamma där Jill och Jimmy var och så körde Jills syrra oss hem till Holmer i Vallberga för lite förfest för att sen åka vidare till Skottorp och vara där lite efter 19.

Festen är den "årliga hörsfesten" sedan 4 år tillbaka. Jag har dock bara varit på tre.
Alla åren har det varit lika kul. Ser redan fram emot nästa års fest. ;)

I söndags så var det match mot Träslöv i Varberg. Det var samling på Statoil Eurostop i Halmstad vid 12.
Tina och Becca åkte med mig och Johnnie och vi var första bilen på plats.

Matchen blev 1-1 vilket var synd. De fick ett mål de inte skulle ha. :/ Men men. Jag hade iaf kul när jag spelade fast att jag fick springa som en spole upp och ner hela tiden. Spelade nämligen inte på min ordinare plats som höger back utan spelade vänster ytter på mitten. Så det blev mkt upp och ner.

Fick en hel del smällar utav de två tjejerna som markerade mig. Jag hade en tjej när jag var på våran planhalva och en annan tjej som markerade mig när jag var på deras planhalva.
Foten klarade sig ganska så bra men mitt vänstra knä fick sig en ordentlig smäll. Började inne på planen och spelade hela första halvlek. Pga mitt knä så bad jag om att få vila första halvan av andra halvlek sen var jag inne igen på samma plats som innan.

Mamma, Pernilla och Alexander kom och tittade. :) De kom i slutet av andra halvlek så de missade ganska så mkt av matchen en huvudsaken var att de kom så att man fick träffa dem. Love them. <3

Efter matchen så var der raka vägen hem igen till Södertälje. Johnnie fick köra hela vägen.

Igår så var jag tvungen att gå upp när Johnnie gick upp :/ Inte alls kul. Var så jäkla trött. Lite efter 6 så var vi påväg till Johnnies jobb. Var tvungen att följa med för jag skulle ha bilen sen för att kunna köra till huset som brunnit för att öppna till en saneringsfirma som skulle hämta saker som ska saneras.

Allt går inte att rädda. Köksbordet har svällt och tavlorna förstörda. Vi gick igenom det mesta och de kollade vad som gick att sanera och vad som inte gick.

Idag skulle de skriva upp allt som blivit förstört och inte kunde saneras och sedan skicka listan till försäkringsbolaget så att vi får pengar för det som blivit förstört. Det var en hel den som de tyckte var förstört. MC kläder och MC saker tog de inte med sig så de kommer att hamna på listan idag. Dock sa det att om vi ändå inte vill slänga det som kommit på listan så får vi hämta det som ikväll för imorgon så kommer de dit med en container för att slänga allt som förstörts.

Haa de

// Michelle

party :D

Nu e jag klar för fest i Skottorp. :D

Tackar Ida Holmgren för hennes partylista på spotify ;)






hej hej haa de bra

// Michelle

syskonen Jensen .



http://enforalllaalllaforen.blogg.se/


// Michelle


huset på Älgbacken .

hejsan hoppsan!

I onsdags så tog vi vårat pick och pack och flyttade till huset på Älgbacken. :)
André blev jätteledsen när vi sa att vi skulle sova i det andra huset framöver. Han sprang i väg och grät. Blev lite lugnare när jag gick fram till honom och satte honom i mitt knä. Han ville hellre att vi var hemma hos dem. Han e så gullig.
Var där ganska så sent på kvällen så det var bara att lasta av bilen bädda om i sängen och gå och lägga sig.

I torsdags så städade jag en hel del. Det var ganska så skitigt på golvet så damsög överallt och torkade även det. Städade undan i köket på diskbänk och andra arbetsytor samt städade i bestiklådan.

Klas son är kock och det märks kan jag säga. I huset finns det en gasolspis och den e inte liten. Ugnen e gigantisk. Spisen e säkert 1m bred. :) Å rediga kockknivar finns det med. :D Här ska lagas redig mat. ;)

I fredags så orkade jag inte göra så mkt så blev mest tvtittande och lite städ samt packning.
När Johnnie kom hem från jobbet så packade han sina saker sen körde vi hemåt Halland.
Jag körde hela vägen och Johnnie sov. Trevligt sällskap. ;P

Ikväll blir det fest. Johnnie ska hem till Emma och Per och jag ska till Natta och Calle och festa.
Har hunnit inom systemet samt fixat present till Emma.

Nu ska jag nog börja tänka på vad jag ska ha på mig ikväll. Emilia kommer hit runt 4 sen kommer Jill och Jimmy och hämtar upp oss för lite förfest hos Holmer. :D

Haa de

// Michelle

this is why.. .

This is why "fire is not so beautiful any more"

För lite mer än 2 veckor sedan så brann det i Johnnies hus. Huset som jag skulle flytta upp till. :(
Det hände söndagen den 26/9 och jag spelade match.

Precis innan matchen så fick jag ett sms från Johnnie där det stod "Jag älskar dig". Efter matchen så hade jag 4 missade samtal och 4 meddelanden.
Ena meddelandet vr från Johnnie där det stod "ring" och de andra var från röstblevlådan.
Kollade inte vilka som hade ringt för tänkte att det var Johnnie som ringt.
De två första meddelandena var från Elin och de andra två från Jennie.

Med. från Jennie var att Johnnies hus brann och att de var tvungna att får tag i mig.
Fick lite halft panik och ringde först till Jennie och inte Johnnie.
Jennie berättade vad som hade hänt sen ringde jag Johnnie.
När jag pratade med Johnnie så var fortfarande bandmännen där och höll på att släcka.

Baksidan av huset


Hål i taket på olika ställen

Hallen

Jag har haft så dåligt samvete över att jag inte åkte upp till honom direkt när de hände men jag viste inte hur jag skulle göra. Kände att jag bara skulle vara i vägen. Kunde ju ändå inte hjälpa till med något. Sen så hade han ju ingenstanns att bo så han bodde hos sin syster. Iof så bor han fortfarande hos Jennie, eller ja vi bor hos Jennie. Men de var mitt uppe i en flytt när de hände. Men nu jag ju iaf uppe och adressändringen är gjord och jag har flyttat men inte till huset.

Tina Wagner i mitt lag kommer här uppifrån och hennes pappas vän ska flyga till USA och vara borta ett tag och ville hyra ut sitt hus. Vi fick hans nummer och ringde. Var och tittade på huset i måndags och igår fick vi nyckeln. :)
Klas åkte tidigt imorse till USA så det var snabba ryck för våran del. En bra deal fick vi med. :D Klas blev lite vår räddare i nöden.

Nu väntar vi på om hela huset ska rivas eller om de ska återbygas precis som det var innan.

Haa de

// Michelle


planet 51

Ja då sitter man i soffan framför Planet 51 för 2 gången idag och för 8 gången sen i Lördags. :)
Skulle inte förvåna mig om Bea som knappt kan prata snart rabblar upp alla repliker i filmen.. haha

Filmen för er som inte vet är en tecknad film om planet 51 där det bor gröna små saker och så kommer det en astronaut och de tar till militära för att han e ju en utomjording.

Ja ja tillbaka till filmen ;)

Haa de

// Michelle

nyköping .

Hej hej!!

Körde ju upp till Nyköping med pappa och Susanne i fredags. Eller ja pappa körde och jag och Susanne åkte med ;P
Hade aldrig tidigare varit i huset i Nyköping för Jennie och Theo har precis flyttat hit. Men vi hittade utan problem. :)
Körde inom Gränna på vägen och köpte lite polkagrisar och åt lite mat. :)

I lördags så körde vi in till Stockholm och var på Hus och Hem mässan. Det var kul. Fanns så mkt kul att titta på. Tråkigt bara att man inte kunde köpa något eftersom det är lite huslöst här för tillfället. :/
Pappa och Susanne stannade till Söndag.

Igår så jobbade Johnnie och jag följde med Familjen Odgaard till IKEA Kungens kurva. :) Det var en upplevelse. En småbarns familj med 3 barn. Vilket två av dem var runt och sprang hela tiden. :)
André han är inte så dum han. Liten men smart stämmer bra på honom. Har ställer frågor på allt och på det en massa följdfrågor.

Vi satt och åt på IKEA och kom in på fattiga barn och familjer, att alla inte har jobb och kan inte köpa mat. André sitter och tänker ett tag och säger sen.  "Men vi kan äta, handla och jobba".

Ja och i den ordningen ;P Eller inte, men han tänkte rätt.

Nu ska vi äta "tomtegröt"

Haa de

// Michelle

i min handväska .

När jag var på jobbet och lämnade muffinsen och en lite blomma så var det ingen där. :( Men jag skrev ett litet mejl till allihopa där jag tackade för dessa 3,5 underbara åren. Tömde mitt skåp och åkte hem och fortsatte med mitt. Fick sen ett litet samtal från Susan på jobbet. Hon tackade så mkt för blomman och sa att muffinsen var god. :)

Tänkte rensa ur min handväska lite och kolla vad det igentligen ligger i den som e viktigt.

Viktigt:
Almanacka
Kamera
Bilnycklar
husnycklar
Plånbok
kortetuiet
En blyertspenna och en bläckpenna
Tuggumi
Försvarets hudsalva
USB-minne
OB
Worry doll (som jag fått av Nanni)

Viktigt men som inte behöver/ska ligga i väskan
Kvitto och garantibevis på min dator
Min teckenspråksbok
Scrapbooking saker
11 st pennor (utöver de två som ska ligga där)
En skiva
Strepsils sen jag var sjuk
Småpengar
Smycken

Oviktigt:
Mängder med kvitton
Gamla påminnelser
Gamla biljetter och kort
Ett par 3D-glasögon
Gamla batteri

Så här snygg e jag e 3D-glasögon. ;P






Nu ska jag packa klart. När pappa kommer hem från jobbet så åker vi. :)

Haa de

// Michelle


chocklad muffins .

Hej hej!
Ställde klockan idag på 9 och gick upp. :D
Men innan dess så hade Johnnie väckt mig vid 5 sen så hade jag svårt att somna om.

Men jag gick upp vid 9 och började direkt att baka chockladmuffins med nötter i ;)


Nu har jag ätit och ska bara klä mig och sen åka inom jobbet och lämna muffins och tömma mitt skåp.

Haa de

// Michelle

tighta jeansbrallor och hårt spända Tshirts .

Min syrras kommentar på mitt förra inlägg. ;P
Jag tyckte det var lite kul men sen så har vi lite konstig humor i vår familj.

ja det händer bara på film...UPP MED HÄNDERNA!! lotta tappar stekspaden när hon i all hast sträcker upp händerna...gubben i hörnet läckte i brallan ( han har ju svårt med sånt, stackarn ;)
den rika damen som tröstäter, tappar pizzabiten på rävpälsen hon har runt halsen, fettet droppar ner i knät och polisen e sexig fan asså med sina tighta jeansbrallor och hårt spända Tshirt =) haha....
MIN FILM ;)


Innan träningen ikväll så körde jag hem till Tilda och åt kakor och drack saft. ;) Sen så kollade vi upp en sak på eniro och sen fb. ;) haha Var lite nyfiken på hennes nya granne och nu vet vi vem det e ;).
Träningen gick välla bra förutom att det inte går så bra att sparka boll med ett fete blåmärke på foten. Det gör ont kan jag säga. Ont gör det med om någon råkar sparka på en vilket hände några gånger. Menmen det finns värre saker här i livet ;)

Blev lite Fia med knuff ikväll med. haha
Wiky, André, Tilda och jag spelade mot varandra. Omgången tog 1h. Det var verkligen No mercy på den omgången. Alla slog ut alla hela tiden och gärna när man bara hade två steg kvar till säkerheten. ;P

Nu e jag trött så jag ska sova. Ska upp kl.9 imorgon och baka muffins som jag sen ska lämna på Näckrosen som en lite present. Sen så ska jag även tömma skåpet på jobbet och lämna tillbaka nycklar. När allt de e gjort ska jag ta fram de saker som ska med upp till Nyköping imorgon, där vi kommer bo tills vi vet lite mer, så att det bara e att packa in i bilen när pappa slutar.

Natti Natt

// Michelle

polispådrag i Veinge .

Susanne fick ett samtal av Emelie för en stund sedan. Emelie var helt hyper och snackade om poliser, vapen, buss, veinge, stadionsgrillen m.m.

När Suss förstod henne så fattade hon att det var poliser med dragna vapen nere vid veingestation som letade efter några killar med vapen.

Jag och Suss blev lite nyfikna och fick ner. Vi behövde ju ändå köpa toapapper. När vi kom ner så stod det tre polisbilar och en polisbuss nere vid stationen. Det stod poliser överallt.

Gick in till stationsgrillen för att fråga Lotta vad det var som hade hänt. Hon berättade då att två civilklädda poliser hade sprungit in på grillen med laddade vapen och skrikit "upp med händerna". Det hade nämligen gått in en kille där och satt sig bara några minuter tidigare.

Det gula huset e Glädjehuset




Glädjehuset som vi kallade var omringat av poliser. Tydligen så hade polisen fått tag i 4st killen. Några hade med sprungit in i Glädjehuset och gömt sig och några hade hunnit kört iväg.

Folk sa även att polisen hade tagit tre eller två killar uppe vid bron som de lagt på marken med handbojer på. Kan inte vara så kul att ligga där inte i detta regnväder. Det e rätt åt dem om det e så att de e med i "gänget". Dock är det mkt synd om dem om de e oskyldiga.

Ja och folk klagar på att jag ska flytta till Södertälje där det har hänt mkt den sista tiden. Hmmm
Södertälje e lite större än lilla lilla Veinge och här händer det som bara händer på film.

Haa de

// Michelle

näckrosen <3 .

Idag så har jag varit med Martina. Vi körde först till Signes i Vallberga och åt pastasallad och sen fika. Har aldrig varit där innan så passade på nu innan jag flyttar. Det var ett mysigt ställe. Såg när vi kom in där att min vän Jennie jobbade där. hehe märks jag inte har pratat med henne på länge :/

Efter att vi fikat klart så körde vi till Boarp och kollade på skor samt var i Lågprisladan lite. Hittade inte något kul mer än lite godis. ;)
Efter det så körde vi hem till Tina och pratade och spelade Fia men knuff på "riktigt" :)

Sen så har jag jobbat 18-21.30. När jag kom ner till kontoret så satt det ett kuvert i våran almanacka som var till mig. Där i låg det ett kort från Susanna där det stod att hon tyckte det var kul att hon fått lära känna och få jobba ihop med mig samt ett presentkort på 100kr på Önska i Laholm. E hon inte gullig. <3

Fick även ett kuvert från en brukare. Till kuvertet tillhörde en skiva som hon gjort till mig. ;)
När jag skulle köra hem så ville alla ge mig en kram. Älskar det stället.
Tömde inte mitt skåp idag så ska åka ner där på fredag. Möjligvis att jag kanske kör ner dit imorgon om jag får tråkigt.

Så ikväll var det absoluta sista dagen/kvällen på jobbet innan flytten. Får se om jag rycker in någon gång i höst eller vinter. Jag står kvar som timanställd om det e så att jag skulle vara hemma på besök en längre tid och kanske skulle vilja jobba lite.

Ja så nu e det inte långt kvar. Bara imorgon och halva fredag sen så flyttar jag.
Det ska jag ska ta med mig upp på fredag e packat och klart så imorgon ska jag bara ta det lugnt, kanske köra inom Näckrosen och kanske måla om mina naglar. Får se. Fast ska nog träna imorgon kväll med. :D

Nä nu ska jag hitta på nåe annat.

Natti Natt

// Michelle


Natti Natt

hej hopp!

Det var superkul på träningen idag. Vi spelade Drottningfotboll :) Å lilla jag fick mest poäng idag. ;)
Foten höll hela träningen men nu värker den lite. Får se hur den e imorgon.

Imorgon ska jag jobba mellan 18-21.30 men innan dess ska jag träffa Tina.

Har lagt nere alla min kläder i en låda och två väskor. Inte så bra dock. Behöver ju kläder att ha på mig osså. ;) hehe rotade i lådan innan efter lite käder och så blev det en jävla röra. Men men det e bara ner i lådan imorgon igen för att se vad jag ska ha på mig. Ja om jag inte kan ha på mig något av det jag tvättade idag. Få se imorgon om något har torkat.

Nä nu ska jag sova.

Natti Natt

// Michelle


before and after .

Nu har jag slitit i rummet nästan hela dagen. Nu är hela byrån tömt och nästan allt annat e packat, bara lite kvar.
Jag har även tvättat och tömt 3 maskiner tvätt idag.
Nä nu får det räcka med städandet för denna dagen.

Ska träna ikväll. Det ska bli skönt. :)
Känner att jag behöver röra på mig lite.

Bildbevis på att mitt rum inte alltid ser ut som det gjorde igår. ;)
(klicka på bilder för att förstora dem)
   
 

Den högen med saker som står bakom byrån åt höger på de första bilderna är packhögen. :P

Nu ska jag spela lite på King.

Haa de

// Michelle

på ett igen .

God morgon Sverige.

Har bara precis kommit upp från rummet men jag har varit vaken ett tag. Började faktiskt med att tömma tvättmaskinen sen så har jag även tömt nästan hela byrån och plockat små saker.

E grymt hungrig nu men vi har inget bregott hemma så går och väntar på att smöret ska mjukna ite. hehe
När det har mjuknat ska jag äta sen återgå till packningen.

Igår så satt jag och Wiky och spelade på King. Vi spelade som ni såg Fia med knuff. Vi spelade ihop med andra svenska samt tyskar, amerikaner och engelskmän.
En svenska som heter a-dream började chatta med mig och började kalla mig hjärtat.. Hmmmm nej tack.

Nä nu får det bli frukost. ;)

Haa de

// Michelle

fia med knuff .



king.com

Skitkul :D haha

Haa de

// Michelle


så ett frö .

Michelle Jensen Vill du så ett frö tillsammans med mig?
Satsa inte för stunden, satsa för livet. Ge inte upp någonting utan låt det vila och sedan
förhoppningsvis blomma upp. Blomman kommer inte direkt ur fröet. Först ska det få näring och slå rot. Sen börjar den växa, men det tar tid innan man ser något av den. Men man
... slutar inte vänta, eller hur?

För att man vet, att det kommer en blomma om man tar hand om fröet rätt och det är inte säkert att blomman dör för att bladen vissnar. Det jag vill säga är att allting tar tid. Vi har byggt upp vår vänskap på några år och nu skulle jag aldrig vilja vara utan den. På fredag flyttar du ifrån oss det kommer bli otroligt tomt men jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska trivas och att allt kommer gå bra. Jag älskar dig min älskade vän. ♥♥ 

Fick ett så fint meddelade från min älskade vän Tina idag på facebook. Visst e hon söt. Började nästan gråta när jag läste det. Kom en liten tår i ögat.


Har annars idag packat lite saker. Såg och ser fortfarande ut som att en sakbomb har exploderat på mitt rum. Ligger saker överallt. :/

 

Kan inte påstå att jag e stolt över det :/ Måste bara påpeka att det ser lite bättre ut nu än då ;)

Har även idag varit inne i Lahom och utfört lite ärenden.
Johnnie ringde innan och meddelade lite ny fakta.

Back to the game. ;)

Haa de

// Michelle

det sägs att vänner... .

Det sägs att sanna vänner kan ha långa perioder utan att prata med
varandra, och utan att ifrågasätta vänskapen. Med dessa vänner känns det
som att ni pratade igår, oavsett hur lång tid som har gått eller hur
långt avståndet mellan er är. Detta är sanna vänner. Bästa vänner
. Riktiga vänner.



Saknar alla mina vänner varje dag. Hade jag kunnat hade jag umgåts med alla varje dag. Men som sagts de allra bästa vännerna behöver man inte höra av sig till var och varannan dag. Det finns där ändå.
Många av mina vänner är Bästa vänner. Älskar er <3

// Michelle


dags att börja packa .

Var hemma ganska så sent igår. Kom i säng vid halv 4.
Jag och Tilda satt och kollade på filmer och spelade på King. ;)
Lite farligt det dära. Man blir lite beroende. :/

Idag ska jag börja packa lite smått. Eftersom vi e lite osäkra på vad som händer i veckan så vet jag inte vad jag ska ta upp.
Men det e lika bra att börja packa ner det man inte anväder så ofta det ska ju packas ner någon gång ändå.
Så idag är det måndag och vi får reda på vem som ska bestämma. Vill veta nuuuuu.

Ska inom Laholm sen osså på ett litet ärende.

Ja för er som inte vet vad Gormetrullar e å ni är alla i hela världen typ för det är bara Tildas familj och vännerna därtill som vet.
Jag har vetat länge att det är Tildas favvorätt men aldrig redigt fattat vad det var.
Nu vet jag. Typ.

Det är tunnbrödsrullar med sallad, smör, potatis något slagt kött (typ skinka), gormetröra (vilket innerhåller en del) och rostadlök. Så rullar man ihop brödet.
Christel jag kan inte receptet utantill men kan fråga Matilda om jag kan få det så att du kan få det. ;)

Nä nu ska jag gå på toa sen börja packa och städa.

Haa de

// Michelle


godis och chips

haa de // Michelle

lagar mat .



Nu sitter jag hemma hos Tilda och lagar mat. :)
Vi håller på att göra Gormetrular. Det är Tildas favvorätt och på alla dessa år vi känt varandra har jag inte ätit det så idag ska jag få smaka. :D

Vi var på Maxi innan och handlade godis för 75kr samt 2st chipspåsar. Här e ingen bantning på G.
Slappe kläderna på och sen gosgos i soffan, godis, chips, läsk och film. ;P

Haa de

// Michelle

bästa pappan .

Har legat länge i sängen idag. Har bara precis gått upp och ätit frukost. Det var skönt att ligga och dra sig i sängen. Låg och tittade på Barnkanalen. ;)
Hade legat längre i sängen om det inte var så att jag blivit hungrig och för att jag skulle upp och fråga papps om han kunde byta olja på min bil.

Men när jag kommer upp så kommer pappa in och har arbetskläder på sig. Jag antog att han bytade olja på sin egen bil och sa till honom att säga till när han var klar med den så att jag kunde köra min bil varm så han kunde byta på den. Men jag hade fel. Det var mn bil han bytade olja på. Hans bil ska tydligen inte bytas på än.

Jag har världens bästa pappa. Älskar honom. Så snäll han e. <3

Kom i säng halv 4 igår. haha blev lite sent. Satt och spelade på king. ;)
Nu ska jag spela lite till där.

Haa de

// Michelle


ladies night .

De e grymt bra och inte de minsta fula. Andreas Johnson e så sjukt sexig och Brolle har snygga tatueringar.
Det var ett jäkla ös ikväll men det var en aning lite mer ös i det förra året.
Tror det var samma dansare som var med förra året och de e så jäkla bra. Rös i hela kroppen när de dansade.

Måns Möller vad med i år. Han e en kul prick. Han stod och pratade lite om vad kärlek igentligen var. Detta var vad han kom fram till. "Kärlek när man blivit 35 är att hitta någon att bli tjock med."

Asså att vara artist måste vara skitkul. Tänk bara att stå där på scenen med mins 3000 i publiken och i prencip alla sjunger med i dina låter eller klappar med när du dansar. Sikken mäktig känsla.

Innan föreställningen så var vi på Wild West och åt. Det var mkt gott. Jag åt revben. Mumma. Å självklart så slank det ner lite efterrätt med, toblerone fondue med jordgubbar, maränger, melon, marshmallows och fysalis. Mmm mmm mmmm.

Imorgon är det söndag och jag ska hem till Tilda och äta gormerrullar ihop med någar till tjejer. :D Ska dit på kvällen så får se vad jag hittar på på dagen. Wiky ska ju sova här inatt med så vi kanske busar till det på dagen. ;)

Har haft en kul kväll men den hade varit lite bättre om jag hade fått komma hem till min Johnnie. Saknar honom jättemkt nu. :'(
E så glad att jag har honom och att vänner och familj gillar honom. Han e verkligen helt underbar. ÄSLKAR HONOM <3

Nu ska jag spela lite på king.com

Haa de

// Michelle

my computer and I .

Min bror till och med sover med sin dator ;)
Blev en sen natt igår tydligen.



Haa de

// Michelle

fika med killarna .

Blev att jag kom i säng halv 2 igår. Satt och spelade på nätet medans Wiky satt och pluggade.
Sen så satt jag och pratade med en turk. Har haft han på min msn i typ 1år eller nått. Igår blev han först sur över att jag inte var singel sen blev han jättesur för att jag inte ville ge ut mina systrars mejl till honom. Han sa åt mig att logga ut och ta bort han. Ja visst det gör jag så gärna. Det var ju ändå han som addade mig och inte tvärt om. Så jag blockade och tog sen bort honom på msn och så tog jag bort honom från Facebook.
Han sa att jag inte var svensk. För hade jag varit svensk så hade jag varit söt och snäll (givit ut mina systrars mejl) och jag var full och dum. Haha

Har idag varit i Halmstad med Peter och Janne och fikat på Roberts. Det var lite kul. 
Å shit vad mkt folk där var. Å lång tid tog det att fixa fram en liten sked till mig. Hmmm
Men Chai latten och morotskakan var god ;D

Jane fick ett samtal när vi var på väg hem från Halmstad. Det var en tant från Göteborg som ringde och sa att han blivit nominerad till "Årets unga ledare" på Eldsjälsgalan 2010.
Det ska direktsändas i tv4 den 30 december. :D KUL

Nu ska jag komma på vad jag ska ha på mig ikväll.. ;)

Haa de

// Michelle


tack för den här tiden .

Har gått bra att jobba har inte var det minsta trött dock lite småtrög. ;)
Har varit en lugn kväll så har hunnit kolla lite idol, fika samt bara slappa.
Kakan blev uppskattad :D

Fick en blomma idag utav en brukare. En mkt fin blomma. Han hade även skrivit på ett kort "tack för den här tiden" :)
Såå söt han e.

Imorgon så e det dags för Ladies night :) Ska bli så kul. Hej tjejer here we come. ;)
Innan själva föreställningen så ska vi till Wild West Steakhouse. Mummms

Ska kanske träffa Peter och Janne imorgon men de kan ju inte skicka tillbaka och säga JA eller NEJ. Eller Janne kan inte bestämma sig eller så e det Peter som inte pallar skicka sms.
Peter ska jag nog träffa vilket som men får se om Janne hänger på.

Wiks e här ikväll och hälsar på. Hon ska även sova här. Får se om vi kommer i säng i lagom tid eller det blir sent.

Fick sms från Eva idag och hon undrade om jag kunde jobba på onsdag 18-21.30. Det är för Susanne och jag kunde inte säga nej. :) hehe så blir en dag till på jobbet :)

1 vecka kvar som Hallandsbo då.

Nu ska jag hitta på nåe annat.

Haa de

// Michelle

sista dagen på jobbet .

Mammas fina nyckelskåp


I igår, torsdag, så var jag och Yasse och kollade in Nillas skola. Så  nu vet vi vart hon går och hur hennes klass ser ut ;)

Efter det så körde vi och åt pizza sen körde vi hem till Mormor och Morfar. :D
När vi kom dit så vilade Morfar så vi satte oss i trädgården och mös i solen.
Morfar kom sen ut och så satt vi och pratade ett tag sen så kom Mormor hem.

Mormor och Morfar är verkligen de bästa. Älskar dem så otroligt mkt. <3
De har även en så skön humor. Jensen humor ;)

Väntade hemma på mamma sen till hon slutade jobba så var mkt sena hemma. Kom i säng igår runt halv 1. En aning jobbigt eftersom jag skulle upp och jobba kl 7 idag. :/

Har haft rast sen 12 och ska snart tillbaka till jobbet och jobba till 21.30.
Håller på att baka en litet kaka som jag ska ta med mig och bjuda på ikväll eftersom det är min sista dag/kväll idag. :( Kommer sakna dem så jäkla mkt. De e världsbäst.

Min fot har börjat bli blå nu :/ och så gör den mer ont än vad den gjorde för någon dag sen.  :( Tror att den håller på att läka kanske. Eller???!
Det e lite jobbit att gå en längre tid på den. Aja den e ju inte det värsta just nu så jag överlever den.

Vi väntar fortfarande på svar. Vi vet så långt att på måndag så får vi veta av vem vi får svar av. Wohooo. :)
Men så seeeeeeeeeeeeeeeeegt att vänta.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

Haa de

// Michelle

RSS 2.0